Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
ilida spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LORIALEX La multi ani tuturor Ionilor/Ioanelor/Oanelor RUXANDRA-IOANA-alexia_ada,, EMMA-IOANA - andy, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multe lunite: SARA-IOANA - ruxiii, IANIS-STEFAN - dya, IANIS-ANDREI - alymih! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

La multi ani si din partea mea sarbatoritilor zilei!

ilida spune:
Multumesc din suflet fetelor pt tot sprijinul de ieri si azi, sunteti minunate!
Astazi Doamne-Doamne parca a vrut sa ma mai inveseleasca si ne-a dat o zi de primavara, cu pasarele ciripind si soare stralucitor. Asadar azi zambim pt ca din toate partile ni se zambeste
Betty
- sotul ma ajuta foarte mult, se implica enorm. El iubeste nespus copiii si pe al lui mai mult decat orice, asa ca e un tata minunat. Despre adormitul mai devreme, tot incerc de 3 sptamani sa ii schimb programul dar nu vrea si pace. Aseara am stat o ora jumatate cu el in brate sa-l adorm. Noi ii facem seara baie, apoi masaj, papa si somn.Ideea este ca el dupa baie si masaj chitzaie si rade de parca tocmai ce s-a trezit, e super-fresh iar noi super obositi. Nu inteleg de ce, doara ii facem baie in fiecare seara tocmai ca sa adoarma mai bine (acum se balaceste si cu colacelul, asadar mai mult efort). Ma bate gandul sa ii fac baia pe la ora 7 (acum ii facem la 9)
Giuliana - ai dreptate, motto-ul asta in general ma reprezinta. Incerc sa iau ce-i bun de la viata si, cum citisem undeva: "sa infloresc oriunde sunt plantata". Ca zodie, noi taurii, suntem foarte rezistenti, tragem din greu fara sa obosim. Dar a fost un amalgam de fapte care m-a doborat; ce sa facem, oameni suntem, nu?
Mady - ce fain ca reusesti sa te relaxezi la condus! Se vede treaba ca nu locuiesti in Bucuresti, sa vezi atunci relax la volan
Am zis eu ca va admir tare mult pe cele cu 2 copii
Andra - ce mamica faina esti tu, si eroina dupa ce program spui ca au. Si printre altele msi intretii si un blog minunat. Cat despre Eva mi se pare un copil de poveste, asa inocenta si foarte isteata, mereu ma amuz la replicile ei.
Andreea
- ce fain ca ai cu cine sa iesi! Eu aici in afara de sot nu am prieteni, doar cativa cunoscuti. In sarcina ma relaxam la shopping, dar acum e exclus, s-ar plictisi instant bebe. O sa il rog pe sot sa stea cateva ore sa imi mai clatesc si eu ochii. Desi cand vreau timp pt mine, constant replica lui este: dar crezi ca eu cand sunt la serviciu ma relaxez?
Miha - Tudor sta in fundulet daca il sustinem cu perne, sau il tinem noi pe genunchi. E haios ca face ca un hopa-mitica. Oricum Imi a ta e mai mica, bravo pt progrese
!
Ruxii - ce m-ai amuzat cu roul nostru de clovni! Exact asa face si Tudor, asteapta sa "pice para malaiatza"! In schimb daca ne maimutarim pe langa el rade cu gura la urechi. Sper sa fie doar lenes - macar sa aiba el noroc in viata sa munceasca altii pentru el 
Anca - te felicit pentru incapatanarea cu alaptatul! Cum zicea Betty si fetele: macar sa ii scoatem din iarna.
Iti tin pumnii!
Loredana - merci de sustinere draga mea 
Referitor la perna- nici noi nu folosim, cel putin nu noaptea. Ziua mai adoarme cu mine-n pat si sta pe perna mea.
Gliana spune:
fetele, nici noi nu culcam pe Eric pe perna tocmai pt ca el noaptea doarme numai pe burta si nu vreau peripetii. Ma gandesc ca nu e gresit ca e fara perna. Am doua pernite f subtiri pt el. dar nu le folosesc decat ziua cand mai sta in pat sau in carut.
I-am luat pt gingie cremita si parca e mai bineeee.
Ilida...bravo ca esti mai bine....da..noi taurii :)))))) cand rabufnim asa iese...dar ne potolim f repede.
Miha mea draga nu pari ciudata delooooc, te admir nespus si sotului meu ii place la nebunie ce faci, ca esti vegetariana si ca ai practicat meditatie, el este innebunit sa faca....poate cand vii acasa la noi o sa-i explici 

Florina_g , bine ai revenit.
Alex...bun tort, bun 
AlyMih

Paula, unde esti?
Pupicut pt voi toateeee

cristelle25 spune:
Buna dimineata!!
Inca o oaie ratacita....![]()
La multi ani si fie ca Noul An sa fie plin de bucurii pentru toata lumea!!
La multi ani celor cu numele de Vasile/Vasilica si Ion/Ioana si derivate!!
La multi ani strumfilor si strumfitelor care au mai adaugat o lunita!!
Ramasesem la :
PETRU NECTARIE de mamutz
EDUARD-GABRIEL de pufi79
AMES de elmyra
ALEXANDRU de Laura13
SOPHIA ADRIENNE de liv1300
PATRICK de sdcristian
IANIS-STEFAN de dya27
LUCA-RYAN de lorialex
IANIS-ANDREI de alymih
GABRIEL-CONSTANTIN de Rammy
MATEI ALEXANDRE de vn_edelweiss
TUDOR-ANDREI de ilida
DAN-CRISTIAN de indra03
ROBERT de Savvy
IARINA-MARIA de Dado
MIRUNA-MIHAELA de Burtocika
IUSTIN si MATEI de Corry_28
FILIP de adra_bell
RUXANDRA-IOANA de alexia_ada
FILIP de squirrel
LUCA-PAVEL de maria2mami
DAVID de mara_d
NATALIA de anca-28
Sa cresteti mari si sanatosi/ sanatoase!!
Bun venit Andy si Bebinuta!!
Bine ai revenit Florina_g !!Normal ca te tin minte, mai ales de pe ultima suta de metri cand faceam "concurs " care naste prima ![]()
Noi inca nu am inceput diversificarea ..el pare multumit inca doar cu laptic ..nici cereale nu i-am mai dat ca m-am gandit ca nu are rost din moment ce nu le papa cu lingurita..Intrebarea mea e: Pana la ce varsta ii ajunge doar lapticul??
La fel si eu pompez intr-o veselie
e nasol dar asta e ..
Ilida
de la mine ..eu cred ca strumfii nascuti in perioada iul-aug sunt mai puturosei asa in general
Si la noi suntem doar noi ( eu si sotul) in weekend mai scap si eu un pic pe afara si tare bine imi face..Ieri a plecat tati de acasa cu Vlad si eu am ramas singura sa ma pregatesc ca eram invitati la cina...Vai ce bine a fost sa ma pregatesc in liniste fara sa aud chitaieli si miorlaieli
In rest la capitolul achizitii: domnului a inceput sa ii placa noua miscare de intoarcere pe burta ca o executa si in somn apoi se trezeste urland ca numai poate inapoi
..asa ca in ultimul timp noaptea il bagam in camasa de forta
adica in sacul de dormit cu tot cu manute(nu are maneci)
In rest nimic nou ...
Pe 12 trebuie sa mergem la doctor sa vedem progresul..care de altfel se vede cu ochiul liber ..peste 8 kilograme si peste 70 de cm..nu stiu exact cu cat ..trebuie sa mergem la shopping de haine![]()
AA. si nici cu dintii inca nu ne grabim..desi observ niste umflaturi la gingiuta de jos..bineinteles ca roadem tot ce prindem...sa vedem cand vor iesi..
Va pup pe toate fara exceptie si va doresc o duminica placuta!!
Roberta84 spune:
Cristele , exact aceeasi manevra o face si Gabriel , se intoarce pe burta prin somn si apoi incepe sa planga ca sa se trezeasca mami sa il intoarca inapoi , ca ii iese doarcand e treaz intoarcerea de pe burta pe spate.
Mai nou a inceput sa se tarasca precum o rama , sta pe coate , isi taraie picioarele si funduletul pana ajunge cu fundul in sus si apoi se arunca in fata , uite asa alerga el tot patul dupe telecomanda , nici o jucarie nu il atrage ca telecomanda
. Am incercat si eu sa vad daca stie sa paseasca tinandu-l de sub brate in picioare , dar el paseste inapoi
, tati ii zice Michael Jackson , ca asa face din picioare
.
Florina , bine ai revenit , sigur ca imi amintesc de tine , ti-am cerut prietenia pe fb , rodica eu mi-s
, pup toate mamicile ,
Roberta84 spune:
vroiam sa fac o strigare pt Laura ! ce faci mamico ?, ce iti fac flacaii? , hai revin-o , sper ca nu esti suparata pt incidentul cu fb , hai te rog ca stii ca mie imi place tare de tine , spune-ne ce mai faceti.
adra_bell spune:
Neata
Fara perna la copii atat de mici
Cristelle, parerile sunt impartite, varsta pana la care ajunge laptele variaza intre 6 luni si un an. Daca e vorba de LM. Chiar si dupa diversificare, baza alimentatiei tot laptele ramane
andreea_tc spune:
| citat din mesajul lui Gliana fetele, nici noi nu culcam pe Eric pe perna tocmai pt ca el noaptea doarme numai pe burta si nu vreau peripetii. Ma gandesc ca nu e gresit ca e fara perna. Am doua pernite f subtiri pt el. dar nu le folosesc decat ziua cand mai sta in pat sau in carut. I-am luat pt gingie cremita si parca e mai bineeee. Ilida...bravo ca esti mai bine....da..noi taurii :)))))) cand rabufnim asa iese...dar ne potolim f repede. Miha mea draga nu pari ciudata delooooc, te admir nespus si sotului meu ii place la nebunie ce faci, ca esti vegetariana si ca ai practicat meditatie, el este innebunit sa faca....poate cand vii acasa la noi o sa-i explici ![]() ![]() ![]() ![]() Florina_g , bine ai revenit. ![]() Alex...bun tort, bun ![]() AlyMih ![]() ![]() ![]() ![]() Paula, unde esti? Pupicut pt voi toateeee ![]() ![]() ![]() mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992) |
Ce i-ai luat pt gingii pana la urma?
Si noi tot fara perna

andreea_tc spune:
| citat din mesajul lui Roberta84 vroiam sa fac o strigare pt Laura ! ce faci mamico ?, ce iti fac flacaii? , hai revin-o , sper ca nu esti suparata pt incidentul cu fb , hai te rog ca stii ca mie imi place tare de tine , spune-ne ce mai faceti. fericita de Gabriel ( 14.07. 2011)Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri ! ![]() |
Din ce stiu eu Laura e inca la parintii ei la Onesti cu tot cu strumfi. Poate o sa dea un semn cand vine acasa la Iasi.
Chiar am sa o sun
corry_28 spune:
| citat din mesajul lui anda82 Corry[/b][/red] te-am vazut si mi-am amintit ca unul din baieteii tai inca nu se intorcea pe burtica.A fost pana la urma interesat sa o faca? |
Nop...

Eric (26.08.2011) si Cristina
(07.07.1992)
fericita de