Salutare fetelor, am tot citi pe aici diverse subiecte cu epilatul..ce parere aveti de epilatul cu ceara de unica folosinta? Eu il practic de 5 ani..si toate clientele mele sunt multumite..Va pup si pentru info imi puteti da un mesaj privat.
La ce salon esti si ce preturi practici?Ai putea pune o listuta,sunt sigura ca vor fi multe fete dornice.
Eu ma faceam mai demult la Magenta,in Tatarasi,la doamna Mihaela,o femeie de nota 10,tot cu ceara de unica folosinta,dar cum m-am mutat din zona imi vine destul de greu sa ajung la ea.
buna btz_ovi, ai dreptate voi adauga o listuta cu preturile practicate..momentan nu mai lucrez in nici un salon..e mult mai convenabil acasa, intr un mediu intim si placut, atat pentru mine cat si pentru cliente.o seara frumoasa.
Lasa-mi un PM te rog cu ceva preturi,plus zona in care stai.Eu de mult imi caut o cosmeticiana stabila,atat pt epilat cat si pt pensat.
Va astept cu oferte de iepuras la epilat doar cu ceara profesionala! O primavara frumoasa tuturor!!
alekusta, foloseste te rog bazar.desprecopii.com petru anunturi de mica publicitate.