Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 19
Raspunsuri - Pagina 5
amy25 spune:
Buna dimineata burtici. Sper ca ati avut o noapte placuta fara prea multe chefuri in cap de la vecini, si cu un somn odihnitor.
Pe mine ma chinuie spatele asta, e greu cu pozitia de somn, iar durerea de burta cand vine cand ma lasa.
Sper sa nu mai vina vreun vajgalau la ieri ca acum a dat soarele asa placut!
Cam cate eco mai faceti cele care sunteti in sapt 27-28? Eu as mai avea 3 cu totul date d dr mea din Bucuresti, dar vom face 2 cu ea si ultima cu medicul cu care nasc. Nu cred ca in trim 3 trebuie mai des, nu?
Eu va ofer o cafea fara cofeina deocamdata, caci am pulsul cam mare uneori si va urez o zi buna!
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
27+ Victor Gabriel
sovietica spune:
Neata!
La multi ani Gabrielarusu!
Multumim de laude la pozici . Nu suntem mereu asa happy, asta e impresia ca ne pozam doar intr-un anumit chef de viata :).
Kovacsc e bine, se regleaza organismul singur. Nu stiu daca stii, ceaiul de stejar scoarta e mult mai bun ca cel de menta in situatua asta.
Cu somnul cum a ramas? recuperezi macar acum?
Ronina, sanatate! sa scapi usor de raceala.
Strumfy, sa iti zic cum am procedat la Ana cu renuntarea la lapte, poate ti-e util. Era deja ditai fata de 1.8 ani si incepuse sa ceara de 2 ori pe noapte, ea fiind deja durdulie. Asa ca am inceput sa il diluez cu apa tot mai mult, apoi incet incet sa scad cantitatea, pana nu i-a mai trebuit. Apoi cu totii ne-am odihnit mai bine.
Oanace, ai fost cireasa de pe tort cu Carrefour :), mi-ai facut o pofta, cred ca azi ma duc si eu, ca nu mai pot. numai sa se culce amandoi picii. sa iti fie de bine shopingul.
Fete, overalluri in stilul www.sismuni.com.my/unisex/bebe-striped/bebe-striped-overall" target="_blank">asta pe unde ati vazut?
Fug, ca ploua cu piese de puzzle, tre sa intru in ei :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
dia_tm spune:
La Multi Ani Gabriela!
La Multi Ani Ioni si Ioane!
Carina, felicitari pt vestile bune! Ce devreme vine bebe la voi! mai ai doar un pic ...
Dupa o lunga zi de shopping ieri (momentan doar hainute...la alte lucruri a fost doar un mic studiu, dar urmeaza in saptamanile viitoare )...azi ne pregatim de o duminica linistita si relaxanta... (asa cum v-o doresc si voua!)
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
oanace spune:
Ami, multumesc de cafeluta! Imi pare rau ca nu te simti prea bine.
Carina, nu -mi vine sa cred, tu esti deja programata la cezariana! Nu vazusem postul tau. Felicitari! Face Toma cel putin 3 kg pana atunci! Doamne ajuta!
Monna, m-au apucat niste emotii dupa ce am vazut ce ai adaugat tu pe prima pagina!!! Ce fel de burtiera ti-ai luat?
La mine vin azi socrii in vizita, si incerc sa ma pun pe picioare sorbind cu nesat o cafeluta in pat. Azi noapte m-am trezit pe la 4 si n-am mai putut dormi asa ca acum sunt ca o gaina beata. Si mai am si cate ceva de strans prin casa...ufff!
Va si sa aveti o duminica frumoasa!
30+ Emma
oanace spune:
Ami, multumesc de cafeluta! Imi pare rau ca nu te simti prea bine.
Carina, nu -mi vine sa cred, tu esti deja programata la cezariana! Nu vazusem postul tau. Felicitari! Face Toma cel putin 3 kg pana atunci! Doamne ajuta!
Monna, m-au apucat niste emotii dupa ce am vazut ce ai adaugat tu pe prima pagina!!! Ce fel de burtiera ti-ai luat?
La mine vin azi socrii in vizita, si incerc sa ma pun pe picioare sorbind cu nesat o cafeluta in pat. Azi noapte m-am trezit pe la 4 si n-am mai putut dormi asa ca acum sunt ca o gaina beata. Si mai am si cate ceva de strans prin casa...ufff!
Va si sa aveti o duminica frumoasa!
30+ Emma
sovietica spune:
Carina, am uitat sa te tzuc uau, ce bebe mare! suntem toate cu ochii pe tine, sa invatam/reamintim, ca pana nastem noi, tu vei fi veterana :).
Dia, si tu cu shopingul? sa va fie de bine!
tre sa verific cum stau cu cardul :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
kovacsc spune:
Sovi nu am reusit sa mai adorm pt ca ma mai lua si durerea de stomac cateodata si parca brusc imi sarea somnul. Poate reusesc mai incolo sa dorm macar o ora daca o sa fiu obosita tare, deocamdata ma simt bine.
Oanasuntem exact in aceeasi situatie nici eu nu am dormit de la 4 si vin si socrii la noi . O zi frumoasa totusi!
Cristina 25+ Karina, comoara noastra
SuperMami_1 spune:
ronina si kovacs multa sanatate va urez
sovi, eu am luat 3 salopete ca cea din poza ta de la carrefour-tex...la doar 10 ron bucata dar au capse vertical pe spate si orizontal deasupra funduletului. Cand gasesc cu capse in fata ao sa-mi iau mai multe si te anunt
Miha, mamica fericita de Rares si 26+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
ronina spune:
Neata' burtici!
La multi ani Gabrielarusu
Multumesc fetele de urari, sper si eu sa-mi treaca repede.
M-a luat cu durere de cap, dar n-as lua deocamdata paracetamol ca inca n-am febra. Voi incerca natural, printr-o tura de somn, sper sa reusesc sa mai adorm
29+ Bianca
strumfy_12 spune:
Sovi am incercat cu redusul cantitatii...si a functionat...2 zile/nopti ca in a 3-a m-a trezit pt inca o portie...si am luat-o de la capat.
Cu diluatul n-am incercat. Nu ma prind dak vrea lapte de foame...sau de placere(sa tocaie biberonul). Si ce ma enerveaza...2-3 nopti functioneaza metoda apoi din senin nu mai functioneaza.
Nu ma prind din poza postata de tine dak e overall de interior sau exterior... dar overall-uri gasesti cam peste tot...doar dak nu vrei fix modelul ala. aici au mai multe feluri...si groase si subtiri si interior si exterior si distribuie si pe la diverse magazine in tara.
Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata