Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 19

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Am facut acum 2 sapt analizele uzuale de sange, si mi-au iesit leucocitele f mari,acum le-am repetat,dar nu am primit rezultatul. Voi ati avut probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Bia eu nu te pot ajuta cu un raspuns la intrebarea ta, aici nu se fac analize asa de multe ca in Ro. Am facut la inceput cateva apoi la 28 de saptam am facut screeningul si toleranta la glucoza pt diabet si fierul, atat...

Hai ca ma apuc de facut capitol nou

Monica, fericita 29+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput

Tensiunea ti-o iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Monna probabil chilotii de unica folosinta or fi buni, dar eu stiu ca sange curge ceva timp asa ca mi-ar trebui un vagon. Morfo de trim 3 se face in sapt 30-33 parca
Bia_mi bine ai venit! Durerile d ecare spuneai sub burtica s-ar putea sa fie de la ligamentele uterului (mai ales ca esti la prima sarcina). Legat de vergeturi depinde doar de tipul de piele. La prima sarcina m-am uns si mi-au aparut, acum nu m-am uns mai mult de 5 ori si nu am nimic (inca). In ceea ce priveste Cola ar trebui sa te opresti si pt binele tau si pt al bebelusei - in primul rand pt ca trage calciul din organism, ori acum ai si tu si bebe nevoie de el si in al doilea rand din multe alte motive (cauta doar testul cu cuiul si o sa intelegi)
Ronina n-ai ce face, pana nu-si face damblaua raceala o sa te chinuie putin
Vorbeati de kg....eu am luat aproape 15 pana acum si mai urmeaza cred 10 (e regula se pare cu saptamana si kilu) insa nu-mi fac griji, mai ales ca-mi zice toata lumea ca-s frumoasa , o sa fiu si pufoasa
Cristina va felicit pt modul vostru de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Wow! Happylica, DPN in 16.03 si esti deja programata la cezariana in 12.03! Ma apuca batul! Se apropie si pentru mine momentul! Eu am DPN in 18.03, dar inca nu am discutat cu dr despre nastere, probabil o sa abordam subiectul luni cand merg la consult. Parca intru deja in criza de timp, abia azi am comandat tapetul pentru camera Emmei, patutul l-am comandat dar nu e pe stoc decat la sfarsitul lui februarie ( cam la limita, as spune eu), n-am luat monitor, vanita...sper sa termin tot pana la marea intalnire!
De spalat hainutele bebitei eu am luat Persil Sensitive, la sugestia unei prietene care are copil mic.
Ronina, felicitari pentru vestile bune de la eco!
Sovi, haioasa faza din Cora, desi pe moment cred ca in gandul tau ii ziceai de amiaz casierei....
Despre chiloti, eu am luat de la C&A chiloti speciali, inalti, pentru gravide. Se gasesc trei perechi intr-o cutie, la 60 lei, dar isi merita toti banii! Iar acum fiind si iarna tin si cald la burtica si la sale. Eu sunt tare multumita de ei.Iar legat de sucul de prune, este unul la dm, nemtesc, bun de mori! Scrie pe el Pflaumen Trunk. Eu din asta beau cand simt ca ma paste constipatia.

30+ Emma

Mergi la inceput

Ne-am mutat la noul capitol.

Mergi la inceput