Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 19
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tala/Tala.jpg)
Tala spune:
Magda din cate stiu e normal sa creasca starea de anxietate, dar incearca sa-ti ocupi timpul cu lucruri placute si vei scapa de ea. Eu zic ca-i musai cu perna de alaptat. La David nici nu stiam ca exista, insa am improvizat cu o perna normala, pt ca daca ai un bebe ca al meu (care tzocaie in somn cand isi aduce aminte, pe parcursul a doua ore) atunci sigur nu-ti mai circula snagele in mana pe care-l sprijini, ori daca sta pe perna e altceva.
Dana m-am mai uitat si eu pe net la perne si preturi. Ce-am gasit mai ieftin (60 de lei) erau intr-o forma tubulara, dar banuiesc/intuiesc eu ca trebuie una tip covrig (sa nu alunece de langa corpul mamei)
Ronina imi pare rau ca te chinuie raceala. Eu am avut 3 in sracina asta si cea mai grea in august cand s-a suprapus si cu greturile cele mai rele. Paracetamol am luat numai cand chiar nu mai puteam, in rest somn si osccilo.
Ca tot vorbim de chiloti , eu mi-am luat unii uriasi pt in maternitate, dar imi aduc aminte de la cezariana trecuta ca, desi era cald nu suportam nimic in zona taieturii si am taiat niste chiloti fix in acea zona (nu ma intrebati cum mai stateau pe mine ca zau nu-mi mai aduc aminte). Cred ca am luat si unii de-ai sotului si ori i-am tinut mult deasupra ori i-am taiat si pe ei (cert e ca am facut ravagii in sertarul cu chiloti
). Problema e ca sangerezi mult si daca te tintuieste bebe cu suptul o ora sau doua risti sa patezi locul pe care sezi, asa ca eu imi voi face o husa speciala la fotoliul de alaptat din dormitor si unde voi alapta ziua, si pe pat in locul unde dorm (acolo trebuie una lunga pt ca va curge si laptele siroaie si nu vrem sa innecam acarienii)
Unde-i Dara?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_cp/dana_cp.jpg)
dana_cp spune:
Va tzuc!
Imi pare rau sa aud ca undele din voi nu se simt bine, insa, fetelor, care e treaba cu dormitul pe spate?? Eu stiam ca tre' sa evitam sa stam pe spate din luna a 4a (cum a zis Sovi, apasa bebele pe artera si fluxul de sange si oxigen nu mai functioneaza cum trebuie). Singurul moment in care stau pe spate e la eco, in rest .. niciodata. Dorm doar pe parti - mai mult pe stanga, ca daca dorm pe dreapta a inceput sa ma doara piciorul
La mine e invers cu somnul. Nu pot sa adorm pana pe la 3-4, in schimb dimineata as sforai pana dupa 11!! Din pacate ma streseaza ca-n astea 2 sapt in care mai muncesc tre' sa ma trezesc mai devreme... Abia astept sa intru in concediu si sa dooooorm!
Multa sanatate va doresc! 28+ cu Gaza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dia_tm/dia_tm.jpg)
dia_tm spune:
Ronina, felicitari pt vestile bune :)
de calcat...asa se spune ca daca sunt calcate cu aburi hainutele, ajuta la dezinfectat ... dar e ceva ce practic in primele saptamani pana malamuresc cat de sensibila/rezistenta e bebe, apoi calc doar eea ce e necesar (adica hainutele care arata aiurea, sifonate, daca nu le calc.
Happy, te-ai ales cu o programare la cezariana deja ... sper sa decurga totul bine, indiferent daca bebe asteapta pana atunci sau nu.
Intalniri prin Timisoara? ...suna bine; nu mai sunt pe acolo, dar la vara am de gand sa fa o tura si sa stau mai mult - sa stie si bebe cum e vara, ca aici, daca e vara ca anul trecut, zici ca e primavara/toamna.
Maine am si eu intalnire cu dr. - sper sa fie tot vesti bune...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si
(DNP.12.04.2012)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chitosenia/chitosenia.jpg)
chitosenia spune:
Eu cu cozile la magazin si momente jenante am o istorie lunga
- am fost facuta impertinenta o data la Real caci sincer eram gravida cu Bu atunci in vreo 6 luni nu prea se vedea era vara si sub o rochita croita frumos aratam superb ... numai gravida nu... si atunci un "cetatean cu descendenta rurala " mi-a zis :" nici macar nu iti e rau" ..asta la casa pentru gravide.
Jur ca am crezut ca-l pocneste sotul la cat de calm e el.
- si eu am avut parte de varzatoare care au tipat in gura mare chestii de genul: cat e codul la chiloti, tampoane de se uita 1/2 de magazin.... Apropo de chiloti eu mi-am luat de bumbac unii enormi de baba la sugestia unei tanti de la un magazin de profil care s-au descurcat admirabil, peste burtica, moi, comozi ... as vrea sa ii multumesc pe aceasta cale si o sa o vizitez sa vad daca mai are... sugestia mea ... luati negrii NU ALBI
Mamica de Bu minunat si de strengar +28
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabrielarusu/gabrielarusu.jpg)
gabrielarusu spune:
buna
Fetelor voi ce luati pentru arsuri si reflux gastro, stiu ca sa mai scris pe aici dar nu am avut pana acum 2 zile asa ceva si nu am avut inspiratia sa notez ce luati, parca ziceati ceva de renie sau dicarbocalm dc i-mi aduc bine aminte, vreau sa merg la farmacie sa-mi i-au ca nu mai pot.. si cate pastilute luati pe zi?30+
Maria Elisa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Chito, uailei, ce patanii si pe tine!
Gabriela, scuze, am uitat sa raspund. luam care, cum... mie imi place gaviscon suspensie. mai alternez cu dicarbocalm sau maalox.
zice-se ca si ranitidina e buna, dar aia m-a ajutat cand ma durea stomacul, nu stiu daca e si pt reflux, citeste prospectul eventual.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara Iustin : dpn 21 Apr
![](images/user_woman.png)
magddalena spune:
faza cu dormitul la mine e ca nu pot sta pe parti. Daca ma pun,in secunda doi incepe sa dea din picioare /maini sau ce mai are pe acolo si nu e chip de a sta ,in schimb cu fata in sus stau destul de bine pana incepe spatele sa ma doara de la pozitie.
Cand am intrebat doctorul pe ce parte sa dorm a zis mai bine pe stanga ca pe dreapta sunt arterele principale,apoi a inceput sa rada si a zis "bineneteles daca te lasa " ei bine nu ma lasa,parca are senzori cand ma pun o secunda pe parte face top-top.
m-am apucat de calcat ,mai am jumatate
mada 32+
MAYA-ELENA
AMR <8 saptamani!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Dara? aveti cuvantul.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara Iustin : dpn 21 Apr
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ronina/ronina.jpg)
ronina spune:
Buna fetele!
Ma simt mai bine acum, am reusit sa readorm pe la 7 si nu m-am mai trezit pana la 12
Lelu: eu iau Rennie contra arsurilor, cica ar fi voie max 3 pe zi, eu iau doar 1 la nevoie, de regula seara e mai problematic la mine. Prin ce zona stai? Ce zici sa ne vedem si noi la o sueta?
Chitosenia, Sovietica, Tala: multumesc de grija
Wali: da da da si eu vreau sa ne vedem Ieri s-au intalnit in Timisoara fetele de la bulgarasi, daca nu eram racita cred ca m-as fi bagat si eu in seama ca sigur m-ar fi primit si pe mine. Sa vedem pe unde sta si Lelu si dupa ce ne trec racelile programam o iesire, abia astept.
Nelli: bine ai revenit! ma bucur ca ati petrecut placut de sarbatori si bafta joi la vizita
Magddalena: hai, sus moralul, cum s-au descurcat atatea fete inaintea noastra cu siguranta o vom face si noi
Sa iti iei tensiunea sa vedem daca nu are vreo legatura cu senzatia de urcat sangele in cap. E greu daca nu poti dormi pe parti, si la mine protesteaza bebita pe dreapta dar macar pe stanga ma lasa si chiar si asa e greu doar pe o parte. Sa speram ca isi va schimba pozitia curand si va fi mai usor si pt tine apoi.
Amy: la capitolul kg stai linistita ca te intrec eu, dar nu vreau sa spun cu cat ca ma vor invidia fetele Si eu sunt o mare lenesa de cand am ramas acasa, poate dupa ce-mi trece raceala o sa ma pot mobiliza mai bine.
Sovietica: wow ce scumpa e Ana, cum s-a gandit ea sa-ti ofere plusata sa dormi mai bine
Titi: sanatate lui Edi! ce dragut trebuie sa fie cand ii vorbeste lui Robert
Dia_tm: multumesc! cu tine poate reusim sa ne vedem la vara in vreun parculet
Gabrielarusu: eu, dupa cum ziceam, iau Rennie.
Legat de chiloti, si eu stiu ca e bine sa fie mai maricei sa incapa tampoanele pt lohii. Eu am gasit la Auchan de unica folosinta, 5 buc. la 9 ron parca, in genul celor care ii primesti in anumite locuri la masaj si cred ca sunt f ok, nu are rost sa-mi umplu sertarul cu altii pe care sa-i port doar o data. I-am gasit la raionul de bebei, deci trebuie sa fie speciali pt perioada de maternitate. 30+
Bianca