Bubu- LMA Stefan,Serban,Eva,Alexia,Bogdan ! (123)
Raspunsuri - Pagina 9
Shines spune:

LA MULTI ANI FATA CU NUME FRUMOS, SANZIANA!

LA MULTI ANI MARIA ANTOANETA BEATRICE!!

Sa intineriti cu fiecare an care trece,sa aveti noroc si sa va indepliniti visele!
vasilasanita spune:
LA MULTI ANI ZIKI!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI MAYANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@
LA MULTI ANI BUBURUZELOR EVA MARIA SI ALEXIA IOANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luiza1977 spune:
LA MULTI ANI ZIKI SI MAYANE!
LA MULTI ANI EVA SI ALEXIA
Multa sanatate si numai bine va doresc! si in plus pt buburuze: sa cresteti mari si frumoase!

hehehe ce m-am distrat eu cu manerele voastre,si io am.
credeam ca se numesc 'aripioare'...
o zi frumoasa sa avem si sanatate la maxim puilor nostrii!
roxx26 spune:
Aseaaaa...m-am linistit si eu un pic, am strans balamucul, am spalat vasaraia (noroc cu mama ca a fost pe aici si m-a ajutat zilele astea ca altfel era jale...), le-am pus pe toate la loc, am umplut casa de jucarii, nu credeam ca mai incap, dar iata ca se mai poate...in curand n-o sa mai avem loc sa pasim. Dupa ce primise de CRaciun masuta de activitati Leap Frog, acu a primit-o pe aia cu bile de la Imaginarium, e haos la noi.
(apropo de Imaginarium, fac o paranteza ca uit - care aveti card de fidelitate la ei stiti ca au promis un cadou de ziua copilului, au dat mail sa nu uitam cumva de cadou si am primit...o lumnarica mica-mica cu abtibilduri cu cifre de la 0 la 9, pobabil sa lipesti cate unul pe an si sa o folosesti pana implineste copilul 9 ani...nush
Dar la ce preturi au, ma asteptam sa sara cu ceva mai mult de atat. In plus, am mai primit un voucher de reducere 10%, valabil o saptamana...)
Sa va povestesc ce am gatit pt donsoara, ca oricum de sarbatori nu m-am omorat prea tare, stiam ca vine ziua ei:
oua umplute
gogosele cu pasta de peste
gogosele cu branza frecata cu marar si somon
rulada cu ciuperci
rulada cu cascaval
chiftelute
mini-pizza
baghetute de foietaj cu sunca si cascaval
Prajituri, toate marca Sava Laura:
-petit fours
-cuburi de lapte
- prajitura cu crema de vin rosu
- tort cu etaj, partea de jos cu fructe d epadure, partea de sus cu ciocolata
Bebelusii au avut meniu special, pe care l-am gatit cu maaare drag> rulada din piept pui (fericit
)cu legume, chiftelute de pui, chiftelute de legume, mini-sandvisuri cu pate de mazare.
In plus, le-am facut si un tortulet care a iesit delicios. A fost o mare provocare pt mine sa gasesc o reteta de tort fata lapte, unt, frisca (apropo - frisca "vegetala" contine proteine din lapte

). Am facut asa: tort de mere cu pandispan doar din galbenusuri si cu un strop de zahar brun, insiropat cu suc proaspat de portocale si acoperit cu crema de la acest www.cristelageorgescu.ro/?p=5665" target="_blank">"Feramisu" si ornat cu pudra de roscove. A iesit bun-bun, a fost apreciat de bebelusi si nu numai (tati de Tudor poate confirma
)
DOLORESS, daca nu stiai blogul de mai sus (cel cu Feramisu) sigur o sa-ti placa, e o nebunie, eu sunt fascinata si desi nu am de gand sa devin total vegetariana prea curand, imi tot achizionez seminte si semintele sa gatesc bunatatile alea (vorba vine sa gatesc, ca multe chestii sunt raw, ca si crema tortului de care ziceam). Inclusiv pt Cata, prefer sa ii fac ceva dulce care este si nutritiv, nu doar sa o indop cu tone de zahar degeaba. Cititi pe acolo cand aveti timp, este super interesant!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
SIMO, tot vreau sa-ti zic, dar uit mereu: poza ta de la avatar este absolut dementiala
_
Roxana
roxx26 spune:
Stiam eu ca mai vreau sa va zic ceva (batranetea asta!!!): MADA e in spital cu Razvan, s-au internat ieri pana la urma, pt ca cel mic nu manca si nu bea mai nimic si l-au perfuzat pt hidratare. Azi era deja mai bine, a papat laptic si branzica, dar probabil vor mai sta si azi pt analize, sa se lamureasca ce a fost de fapt.
_
Roxana
piscotel2011 spune:
LA MULTI ANI EVA MARIA!
LA MULTI ANI ALEXIA IOANA!
SA CRESTETI MARI SI SANATOASE!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
piscotel2011 spune:
lA MULTI ANI TONY!
LA MULTI ANI ZIKIUTA!
SA FITI SANATOASE, VESELE SI PLINE DE VIATA SI SA VA BUCURATI DE BUBURUZII VOSTRI CAT MAI MULT!
piscotel2011 spune:
NEATA SI DE LA NOI!
profit ca fi-mea doarme sa va salut si io pe ziua de azi!
roxx-ce desmat culinar a fost la tine acolo...super...te-ai intrecut ce mai!
mada - offff sanatatate lu Razvanel si sa veniti repede acasa..off cum se intampla toate exact inainte de a incepe munca..daca nu e bona, tre sa fie altceva...
Relusa - sanatate si voua sa scapati de muci!
la noi azi a venit noua bona...am palavragit si acomodat un pic...de maine vine la program si sper sa nu ne lase cu curu-n balta cand ne-om simt mai bine...deja i-am zis sa ma anunte cu o luna inainte daca are idei din astea criminale...a zis ca nu e femeie de cuvant...bine, o sa vedem...asa la prima vedere era mai dezghetata decat cealalta si parca stia cu ce se mananca chestia cu bonaritul...om vedea acu...
dupa ce doarme piscotul o roim sa ne vedem cu finuta ca ieri nu au putut asa ca avem seara distractiva la Baneasa...speram sa nu ne ntoarcem cu ceva de p-acolo...
va pup pe toate si un pupic in plus ptr sarbatoritele noastre!...SA CURGA SAMPANIA RAURI CA MIE ASTA-MI PLACE CEL MAI MULT!:p
piscotel2011 spune:
nimeni p-aici????? vorbesc singura??????