nu se vede embrionul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arrin spune:

Daca ovulatia a avut loc in ziua 14-15 sacul gestational devine vizibil la 4 saptamani si creste cu 1 mm/zi. Embrionul devine vizibil abia la 6 saptamani si de asemenea creste cu 1 mm/zi. Stii cumva ce dimensiune avea sacul? Ca sa se vada embrionul de 1 mm sacul gestational trebuie sa aiba minim 15 mm, ecograful sa fie performant iar ecografia de preferinta transvaginala. La cea transabdominala e posibil sa nu se vada nici macar sacul yolk.
Eu la 5 sapt 3 zile am vazut doar saculetul de 8 mm, la 7 saptamani am aflat ca sunt gemeni! Cateva zile inseamna foarte mult, mai aveti un pic de rabdare
Poti citi mai multe aici:
http://www.brooksidepress.org/Products/Military_OBGYN/Ultrasound/1st_trimester_ultrasound_scannin.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

daca se vede sacul e ok inseamna ca e sarcina si daca e si in uter atunci e super ok.sa mai astepte o saptamana ca se va vedea,dar daca nu are rabdare sa-si faca analiza de sange beta hcg specifica sarcinii si atunci are confirmarea
sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetele va multumesc din suflet , chiar o va linisti cand va citi mane mesajele , eco a fost transvaginala soi a fost facuta cu aparat performant dar.....sa gandit Doamne Doamne sai dea un pic de emoti
bete nu vrea sa faca , a zis ca asteapta eco urmatoare
inca odata va multumesc , m-am linistit si eu
rog moderatorii sa nu inchida inca subiectul , sora mea nu a citit dar o sa o faca maine dimineata , va rog , sa vada ea cu ochii ei sa se linisteasca

---------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

MACARIE scriu si aici, sa stea linistita o saptamana, peste o saptamana sigur se va vedea clar ce si cum. La 6 saptamani e posibil sa se vada, e posibil sa nu, mai degraba nu, depinde foarte mult de cand a avut loc fecundatia efectiva, data pe care nu o stie nimeni daca n-a fost FIV. Poate sa aiba loc fecundatia si la 2-3 zile de la contact.

La mine la primul bebe nici la 8 saptamani nu i s-a vazut activitatea cardiaca pt ca aveam ciclul mai neregulat si practic bb era mai mic. La al doilea s-a vazut la 7 saptamani si jumatate, la al 3-lea la 6 saptamani si 3 zile cand avea 4mm embrionul si deja se vedea inimioara cum pulsa. Cresc cam cu 1 mm pe zi, deci cu 3 zile in urma ar fi avut 1mm, adica f f putin ca sa se vada clar ce e acolo.

Nici eu n-am facut beta la niciuna din sarcini, mi-e groaza de luat sange si am zis ca cel mai bine am rabdare, oricum pana se naste nu stii sigur daca chiar se va naste viu si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Hai ca m-am uitat aseara pe analizele din timpul sarcinilor, la ambele am facut eco la 6 saptamani insa varsta fetala spuneau ca este de 8 saptamani, asa au fost ambii copii, fiindca eu am CM la 23 de zile ceas si perioada fertila in din a 7-a zi a CM. Ambii copii i-am nascut mai devreme la 36 si 35 saptamani si au fost perfect dezvoltati. Deci fiecare organsim este diferit, nu trebuie sa-si faca griji, sa mai aibe un pic de rabdare.

Un ecografist bun in Bucuresti recomand Dr. Adriana Klein.

Mergi la inceput