Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

LARPALA DEOCAMDATANU II MAI DAU LAPTE CU GRIS. dar cand o sa faca nu an o sa incerc sin nou sa vad cum reactioneaza. daca e ok o sa ii dau lapte de vaca daca nu ne reorientam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua mamici si pitici!
Astazi a inceput sotul munca dupa 2 saptamani de concediu in care ne-am simtit excelent.Este minunata atmosfera cand suntem toti 3 acasa. Dimineata am facut pentru masa de pranz o tocana de cartofi cu, carne de porc si a mancat si Duracell mult peste asteptarile noastre. Acum doarme dus dupa atata mers si jucat prin casa. Nu imi vine sa cred ca a inceput sa mearga atat de devreme, la nici 9 luni.

Strumpitz, am vazut si eu in sfarsit pozele vostre facute de sarbatori si tare mi-au mai placut. Imi place maxim de mica piscotica,este minunata.
Andreea,bine ai revenit mami! Imi era dor de tine si de Buda cel mic si scump foc.Abia astept pozele cu el/voi.
Delia,ti-am pastrat o felie de tort la rece . Deci, cand ai timp te asteapt.

Scrish, am vazut pozele voastre si ca intotdeauna v-am admirat cat sunteti de frumosi. Luca este un frumos si un dulce.
Madutz, ce petrecere frumoasa ati facut si banuiesc ca a iesit pe gusutl vostru.Ce de pitici frumosi si ce torturi atragatoare am vazut . Tu arati fffff bine si imi place mult mai mult cu iti sta cu parul ceva mai scurt cum este acum, te arata fix cum esti...o tinerica frumoasa!
Pisuc, l-am admirat pe scumpul Petru ce mult a crescut si ce pozitie tare confortabila presteaza acolo in patut.Duracell-ul meu nu poate sta asa ca i-am coborat nivelul patutului.
Viss, am vazut noile poze cu piticii tai minunati. Sunt tare dragalasi si ce-mi place poza in care baga Sonia capsorul in tort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna fetelor. da, dupa cum zise ally-multumim de aprecieri- am pus poze de alaltaieri , de la petrecerea piticilor.si cred ca intradevar cele mai frumoase zile de nastere/nume ale lor sunt cele cu copii, dc se poate apropiati ca varsta. eu am avut norocul ca m-am imprietenit cu aceste fete in parc, asta vara, si cred ca o sa mentinem relatia , cat om putea, dar macar pana la 2 ani tot ne vom intalni in parc, si inafara lui.
- desi am fost severa, ca nu le-am dat multi biscuiti ,pufuleti , paine in nici un caz, nici sarat, sau dulce pana acum, sambata am facut o exceptie..de sonia nu mai scapam,era in stare sa se bage in tort, sa manance de la sursa, ca ea se intindea, cand ajungea la platou, eu departam un pic..asa ca ,ce s-a gandit fiimea? ce sa mai intind mainile, bag gura, ce-oi prinde e al meu

Mergi la inceput

Alexina, eu nu am dat inca bors si nici nu ii dau prea devreme. Mai stau putin ca nu-i graba!Ciorbita i-am dat dar nu facuta special pentru el , ci de-a noastra.Daca bea laptic si ii mai da.i si seara sau cand crezi tu si iaurtel are doza de calciu pe zi asigurata. Eu ii mai pun parmigiano reggioano in pireut, nu mult ca este cam sarat.
Catank, am vazut doua frumoase in acele poze. Parca ati fii surori. Ma bucur ca ti-a ieist tortul egiptean.
Irinuk, deci te-ai cam amuzat pe seama mea ?Cand mai pui poze cu Daria? Ea ce mai papa? Cum dormiti acum, in 3 sau doar voi doua?
Lavinia, nici eu nu gasesc ultima postare a lui Simonelu.Trebuie sa caut mai mult ca sunt curioasa ce s-a intamplat cu ei.
Strumpitz, legat de intrebarea cu schimbarea scutecului murdar, eu nu folosesc servetele umede decat atunci cand suntem plecati la cumparaturi, mall,ceva de genu.Intotdeauna cand suntem acasa dupa ce face caca il spal direct in chiuveta. Nu am cumparat periuta de dinti momentan pentru ca avem doar un dintisor si am zis ca nu este inca cazul. Au fost si zile la rand cand i-am dat avocado si nu s-a intamplat nimic.Nu cred ca are reactii adverse dar, asta nu inseamna sa ii dai 7 zile din 7. Incearca o zi da, alta ba .
Roxy, ceva febra musculara de la atata dantuiala? Auzi tu la ea, a ragusit de la atata tipat si ii mai tiuie si urechile de la zgomot...Bravo, ma bucur ca va-ti simtit bine. Eu astept pozele chiar daca aveti fetele mai ”sifonate„.

Mergi la inceput

Moulineta, multumim pentru reteta! Trebuie sa o incerc si eu zilele astea si sa ii si placa lui Duracell.Mai ninge la voi?S-a asternut bine zapada pentru a iesii la o bulgareala sau cu sania?
Alina, cum te mai simtit? A lovit bebelina? A iesit bun tortul dar, nu pe gustul tau...bleah.
Lalely, nu stiu sa iti raspund la intrebarea cu serul pentru mucisori. Multumesc lui Dumnezeu ca pana acum ne-a ferit de muci, febra si altele. Nu am facut budinca pana acum dar intentionez sa fac zilele astea dupa ce ma documentez cum trebuie si te anunt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Lparpala..nici eu nu am intrerupt dintr-o data.Am inceput noaptea cand oricum el se trezea foarte des si i-am introduc LP,apoi ii mai dadeam ziua o masa/doua..si treptat le-am redus si pe alea.Acum la 3 zile cam asa fac gakme si ma mulg putin.Probabil cu timpul se va duce si ala...

Yasmi multumesc ca mi-ai auzit strigarea...Cumpar si eu Vibrocil!!

Viss
..vreau si eu poze cu bebelusi scumpi!!!poate reuses cu picassa asta..

Strumf..am incercat instalarea/dezinstalarea dar imi apare ceva legat de google+.Poate a instalat sotul ceva care intercaleaza cu programul???Habar nu am...

Moulineta..eu am notat reteta de budinca.Dar zahar???Eu nu i-am dat zahar si sare inca...Sarea stiam ca forteaza si rinichii..so no way la mine..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ally..Si eu incerc sa ma documentez cu budincile astea...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Persi, cum se mai simte Raducu? Mai are mucisori, mai tuseste?Multumim mult pentru aprecierile adresate lui Duracell. Imi creste inima de fiecare data cand il laudati.

Micki, cand mergi la control la acel doctor de care spune-ai? Ce mai papa Andra? A incepu Vladut gradinita sau mai are de stat in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-lalely- intra pe mesenger si-ti arat acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

offf am sunat la spital sa fac programare pt eco carilogica lui cristian si ne-a programat tocmai pe 26 martie cand o sa aiba un an, si noi trebuia sa ne ducem acum la 9 luni. a zis ca trebuia sa sun din timp. de unde sa stiu eu ca programarile se fac cu 2 luni inainte?? offf mama lor. acum nu stiu incotro sa o iau...

Mergi la inceput