Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (104)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
lalely- pt nas infundat eu pun vibrocil sau pivalone. amandoua desfunda bine astfel incat puiul sa poate respira. in plus pune muuult ser caldut ( eu pun in doua reprize la cateva secunde) apoi aspira la cateva secunde si vor iesi si mucisorii.
eu ii mai dadeam si 1,5mi de nurofen daca era grav si ajuta! actioneaza asupra inflamatiei mucoasei nazale. sa se simta mai bine David
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
yasmi- atam vazut filmuletul cu Lucas. ce tare e!!! bravooo
viss- piticii sunt minunati
persi- am vazut poze si pe fb.Raducu este un pletos mic si dragalas
catank- dumnezeule ce fetitta frumoasa ai!! ce falcute are si ce gropite!!! si tu mami esti o frumoasa!
pisuc- ce falcute a facut petru! daca papa bine...nu-i asa?
maduta- sa va traiasca copii, sunt minunati ati avut casa plina de copii
. Cata a crescut mult in ultimul timp. o vad mai matura la fata
dya- am vazut poze cu porcul!! asta da amintire
iony- chiar ca e bombonica fetita ta
scrish- e un dulce Luca si da,seamnan cu tati
lparpala-am admirat pletele bubulinei,e tare scumpaaaa
mary- ce ren scum ati avut de craciun!!
ally- ce mare s-a facut Duracell cavaler in toata regula
moulineta- dulcica ta fetita iti seamna fff bine. ma insel?
ioana- e scumpa raaaaaaaaaaau Rebeca
roxy- mi-a placut mult poza cu papusica. ce dulce e Anastasia.
lalely- v-am admirat si pe fb ce baieti mari si dragalasi sunteti. v-ati cam petrecut ai?
salo- e o scumpica fetita ta. si fashionista asa :)))
alina- si voi aveti amintiri cu porcul. sa stii ca si teea sta asa la tv. e fascinata
miki- ce incantat era vladut de cadouri. cea mica e tare finuta si scumpa
wooow...toti numai frumuseti
va puuuuuup si sper ca nu am scapat pe nimeni
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
mada...asta ma framanta si pe mine azi si chiar vroiam sa intreb si eu.
eu ma gandesc la 2 variante:
1. si cred ca pe asta o voi alege: la restaurantul unde am tinut botezul.
2. in noul living. dar noua nu ne prea place sa tinem nimic acasa.....
la iasmi nu am avut nici o zi tinuta acasa ci doar la restaurant, pizzerie care au si spatii de joaca.
cred ca vedem la inceputul lunii cum vom sta cu bugetul.
lalely, noi folosim vibrocil. 1pic/nara. eu l-am tuns pe L si deja este iarasi pletos.... de abia astept luna viitoare motul apoi il tund la zero!!! asa imi place ca e baiat si il pot tunde scurtttt
alexina, total de acord cu ce ai spus despre lp. eu cel mai probabil dupa ce voi termina stocul de lp (mai am 20 cutii) il voi trece pe lapte de vaca pasteurizat dar sunt foarte de acord cu ce ai spus tu! noi mai avem sa gasim masa de bucatarie (scaune am cumparat),draperii pt la etaj si la bucatarie ceva la geam si la usa de la terasa si dormitor pt noi si in rest le-am cam terminat in mare, ca mobila pt Luchi ramane pe mai tarziu.
aaaa si o usita pt protectie scari
somleac....ce mai faci mami???
simo, mami frumoasa esti bine???
am tot intrebat unde este ultima postare a simonei??? ca nu o gasesc si nu inteleg ce a patit...
mamica implinita cu 2 comori !!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Nu s-a trezit nimeni?
Atumci dau eu cafeluta
Apoi ma duc la treaba. Sa fac un ostropel si sa calc niste rufe. Azi iar vin socrii, au o treaba cu al meu sot maine. Sper sa plece maine...
Miki, lalely, prietena mea e din Campulung. Nu a intrebat ce articol. A facut cererea la primarie cu 30 de zile inainte de a se intoarce la lucru. Adica pe 16 dec a cerut sa se intoarca incepand cu 16 ianuarie. A avut ceva probleme pe la primarie, s-a certat, a plans, dar pana laurma i-au primit dosarul si spera sa ia suplimentul de insertie. Mi-a spus ca nici tipa de acolo nu parea ca stie f bine, asa ca a facut exact cum i-a zis tipa, desi nici ei nu i s-a parut in regula. Practic a facut cererea cu 2 luni inainte ca micutul sa faca 1 an.
Eu cred ca, asa cum spunea Miki, fiecare interpreteaza legea in felul lui. Si probabil in orasele mai mici e mai mare debandada, ca au mai putine dosare si habar n-au ce si cum. In orasele mai mare, cred ca si functionarele au maimulta experienta si cunostinte...
Cel mai bine, as zice sa mergeti la primarie sa intrebati si sa faceti cum zic ei, ca sa nu fie probleme. Dar mergeti din timp.
Imi pare rau ca v-am panicat. Nu vreau sa creez panica, dar mai bine mai mergeti si mai intrebati o data. Ca si prietenei mele, atunci cand a depus dosarul pt indemnizatie, ii spusesera altceva.
Ma duc la treaba.
Pup pe toata lumea!
Mami fericita: Luca 12.04.2011 si
10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
![](images/user_woman.png)
ioanales spune:
buna dimi
Alexina referitor la intrebarile tale: nu am dat bors si nu intentionez sa i dau cel putin pana la un an, mi se pare cam greu de digerat pt stomacelul bebeului; ciorbica o fac cu iaurt/suc de rosii
da, am facut perisoare si au iesit f bune, ii plac, mi se pare o modalitate buna de a i da carnea de vita, ca tot parca s a mai discutat de asta, carnea tocata si cu galbenus, fiarta in ciorbica devine mai frageda plus ca contrlezi cantitatea de carne pe care o papa mai usor, el imi papa cateva perisoare mici la masa
bbicu meu nu a acceptat branza calcica de la inceput (facuta si cu lamaie s cu pastile) asa ca i am dat branza fagars, covalact etc. am avut aceleasi retineri referitoare la branza de vaci de la tarani ca si cu laptele de vaca deoarece desi e mult mai sanatos eu nu am cum verifica sursa de recoltare/depozitare a laptelui.
in legatura cu budincile de la masa de seara, i am dat amestecuri din cereale/biscuiti si lapte praf bio de la Topfana sau Hipp sau Milupa, cu mar sau gutuie coapta, si asa as vrea sa i dau cel putin pana la un an. i am mai dat si mamaliguta cu branza si iaurt
o zi frumoasa va doresc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna dimineata !
Imi beau si eu cafeluta si fac prezenta si mai scriu una alta asa cat ma lasa piscoata, am pacalit-o si sta un pic in patut si nu urla inca, se joaca cu juacriile si ma sta agatata de patut si se ma uita pe geam afara, iar eu forumesc cu cafeluta sub nas
Va multumesc la toate care mi-ati raspuns in legatura cu portocala si sucul cu sau fara canita Eu nu vreau sa ii dau o cana plina cu suc , ca doar sucul de bebe se face 10% suc de fructe si restul apa, dar problema mea e ca nu stie/nu vrea/nu accepta sa bea din canita cu cioc, si eu la asta ma asteptam sa imi dati mai multe sfaturi cum sa fac sa o pacalesc sa bea si ea din canita cu cioc cu tortite
cat despre portocala, am sa incerc si eu sa ii dau in manute o feliuta sa vedem cum facem dar daca ea nu papa /duce al gura biscuite, ma gandesc ca la portocala care e putin acruta face ca toate alea si apoi nu ma tine nimic in manute ? sau ma insel? sa ii dau si sa ma surprinda?
Pisuc , vazut Petru `ntelectualu cu falcute vad ca mai toti copilasii au facut ceva falucte de cand papa mancarica, a mea nu stiu de unde le-a facut ca de mancat nu serveste, cred ca de la lapte de la mami
...esti cam zgarcita cu pozele, numai ne-ai amagit cu vreo 4-5 , hai ca stiu ca ai mai multe, eu astept
Madutza multumescd e link , ea cu gama avent nu s-a impacat deloc, nu stiu de ce i cum mai am vreo 3 biberoane noi noute ca nu avrut cu ele nicicum...ea cu medela a fost si este prietena mare
am sa mai insisit cu canita asta cu cioc si tortite de la tomme tippee , ciocul nu e asa tare cum ma gandeam, l-am mai analizat eu ieri... i-am dat ieri apa cu lingurita si a vrut... sa vedem poate ea o sa vrea direct cu canita apa ??
Am vazut poze de la party, imi place ca aveti prieteni
eu nu stiu cum o sa sarbatorim motul fetii, il facem, acasa cred ca va fi... sau poate mai vedem, poate ne fac bunicii vreo surpriza, mai stii ?
Nasa, adica sora mea cu sotul au spus ca vor sa vina in aprilie la ziua ei aici cand face anisorul, vom vedea... daca nu o sa mergem noi in ro, dar mai intai am de facut pasaportul prin ambasada ca numai asa pot sa mi-l fac si dureaza cam 3 luni
am sa merg sapt viitoare sa vad sa depun toate actele sa mi-l fac ,sper sa nu fie foarte aglomerat si sa vina inapoi in mai putin de 3 luni
umai cand ma gandesc cate drumuri o sa am de facut si cate birocratie dupa cate am citit pe forumurile de pe aici, ma ia cu durere de cap... plus carut cu bebe si restu
Catalina e ioana dar am vazut ca si cristi a avut tort, e si el Ioan si nu stim noi ? sau l-ati sarbatorit si pe el sa nu se supere?
Hai ca nu mai are stare piscotel in patut, o dau jos si trimit mesajul acum ca nu cumva sa vina sa isi bage degetelele pe und enu trebuie pe tastatura si sa raman fara munca de 10 min revin....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
..si-a gasit de daramat rafturile, ce nebunie d bine ca nu a luat-o la sanatoasa inca, sa alerg dupa ea sa nu-si bage degetelele prin prize sau sa linga la stechere si ambi pur
Alexina multumim de aprecieri eu astept pozici noi cu balerina de un an, stii tu, din 2011 si tu vad ca esti tare busy si numa nu apuci sa ne delectezi, da si cand pui pozele....
hai sper sa fie multe, da ?
cat despre bors... nu ii dau ca nu am, si nici nu i-as da acum, e prea mica, mai astept pana pe la 1 an jumate... daca m-oi apuca de umplut bors la putina aici, dar nu stiu, nu am ingredientele necesare, de unde sa scot eu aici ramuri de visin, ia zi tu ?
noi papam bors ca fac cu pliculet knorr sau maggi dar ei nu ii dau chimicalele alea
parca mai intrebai ceva dar nu mai stiu sigur ce , cand imi amintesc , mai raspund
Catank, ai o fetita de revista, ti-am mai spus-o de atatea ori si seamana perfect cu mama ta, e bucatica rupta
te astept sa fii mai activa dupa ce pleaca nepoatele, ca mi-am rupt gura stringu-te la catalog si tu nimic
roxy, deci s-a lasat cu dans pe mese si pe boxe? hai sa-ti traiasca sotul si sa fiti santosi si fericiti impreuna
a plecat la munca de azi sau inca in concediu sa stiu si eu cat de rar dai pe aici
lalely sper ca e mai bine puiul mic si vrem si noi poze sa vedem, astea nefeisbuchiste
offf ... am spus ca in 2012 imi facs i eu cont sa fiu in rand cu lumea, dar nu ma tenteaza deloc, nu stiu de ce ... si asa -s dependenta de DC , nu mai vreau o alta
Stiu ca ai spus ca nu stiu ce eraore ai cu picasa, ai incercat sa dezinstalezi si apoi sa nu-l mai instalezi deloc ca poti urca poze si fara picasa programelul?
Yvyana, da piscoata primeste completare daca pot sa ii spun asa, un bibe de lp seara la culcare si apoi ii dau tziti si adoarme asa, inca avem o problema, nu stie , din cauza masii sa adoarma singura fara tziti
om scapa noi si de obiceiul asta, ca nu o sta agatata ca maimuta pana si-o lua buletin
azi nu mi-am facut nimic plan, cred ca iesim afara pe la plimbarici lungi ca sa mai facem putina miscare, desi ma doare cam rau spatele, dar trebuie ca nu prea ne-am msicat deloc de la anul nou incoace... de exemplu in weekend a scos-o tati afara si mami a stat in casa si a prajiturit si facut papa bun , apoi ma intreb de ce nu pleaca kilogramele m facut banana cake
vai cat de buna poate fi.... deci as manca la mic dejun, pranz si cina numai banana cake , dementiallllllllll
ma duc sa tragem un rand de joaca pana ii dau fructele si apoi pe afara cu noi la plimbari si vazut ce reduceri au mai bagat astia, astept sa bage ceva mai multe ca am niste vouchere primite cadou la craciun de la Mark and spencer si nu-mi stau bine in portofel, abia astept sa le cheltui
va pup si va urez o zi buna cu soare
strumphitza spune:
Mi-am adus aminte ca voiam sa va intreb ceva :
De cate ori pe sapt pot sa ii dau avocado? daca ii dau in fiecare zi e prea mult? are ceva contraindicatii ca banana? eu i-as da in fiecare zi avocado ca e inebunita daca ii pun cu ceva para/mar/banana cu putin iaurt, rade tot
deci astept raspuns care stiti si va multumesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Neata!
Fac prezenta repede, pizza e la cuptor, nepoata in leagan, cealalta acasa deja ca la 2 noaptea i s-a facut rau....indigestie, au mincat vrute si nevrute, Ioana a bazait toata noaptea, eu treaza pe linga ea, i-am dat la 4.30 nurofen sa doarma 2 ore legate, am si reusit, acum a adormit iar, i-am dat cu calgen...nu stiu cit de eficient o fi dar sper sa-i sparga odata si dintele nr 3 ca e tare alba zona respectiva.
Multam de aprecierile piscoatei mele, strumphy, alexina, yayana, bb_yasmi, ..madutza....etc, etc....toate avem copii frumosi, si sanatosi...ma bucur ptr acest lucru. Am spus ca am vazut si eu foto cu toti bb....priveam si ma minunam, ...cresc atat de repede...Fetele, nu va suparati ca nu nominalizez.... dar am cuvinte de lauda ptr fiecare in parte.
Usor, usor ne adunam de pe drumuri toate vom fi mai active.
LEgat de papa bb, vita si la mine o primeste mai greu, gaina si curca e la baza....Carnea de vita o mixez cu legume si branzica cu lamaie, altfel nu prea o ia...restul cu iaurt, unt, sau smintana...fara bors inca. Ficatelul in lapte cu ardei si cartofi e papica preferata...
Porto i-am dat ff putin, papa, dar nu am insistat. Avocado i-am dat si eu cam des, sper sa nu fie problem., in rest....papica obisnuita...
Face si ea cu minuta pa-pa...., zice ta-ta, ca-ca, da-da....este f interesata de carticele fel de fel, da mare importanta jucariilpr, apasa pe toate butoanele, etc....
Va pupacesc pina una alta si ne mai auzim la portia a doua de nani....