Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

Am uitat sa transmit si eu tuturor Ioanelor si Ionilor la multi ani cu mult noroc si sanatate.
Pitica mea s-a trezit, vad ca a dus o ora ca de obicei dormea doar o juma de ora,trei reprize pe zi.M-am bucurat ca vreo doua sapt a dormit doua reprize de cate o ora jumate, dar vad ca de ieri iara face fitze cu somnu. Ca sa nu mai zic ca noaptea sa fatzaie des din cauza dintisorilor. Am inceput tarziu cu ei, doar la 9 luni, are iesiti doi si incoltit unul, dar toti 4 de sus si de jos sunt formati, tre doar sa crape si sa scoata nasul afara.

Fetele am pus poze, dar nu cred ca le las prea mult.

Strmphyyy mai pictez dar destul de putin in ultimul timp, mai nou am inceput cu peretii, anul asta am pictat in vreo cateva locatii(case).As vrea mai mult, dar cine stie.

Legat de sucul de portocale, Petra prefera sa roada portcala decat sa bea sucul, asa ca-i dau fructele,nu sucuri.

pupam fug la jucaria mea si sa dau o geama pe poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

saloooooooooo ce frumoase am vazut eu !!!!!!!!...mai da ce v-ati schimbat de cand nu v-am mai vazut !!!! Petra e o scumpa si o dulceata de fetita cu niste ochi superbi iar tu mami ce ai slabit de mult si ce frumoasa esti, mereu ai fost dar acum si mai si, plus ca vad ca ti-ai indreptat parul si iti sta asa de bine, dar si cred e frumos, greu de intretinut cred ...nici cu placa la fiecare spalat nu cred ca e simplu si usor, dar merita Voi aveti ceva sange de neamtz in voi, tu sau sotul? ca Petra pare a fi un pui de sas nu stiu de ce dar cand o vad parca imi vin in minte figurile nemtilorori am nevoie de ochelari? sa ma duc sa ma caut ? optometrist sau din cealalta categorie, aia stii tu... duamna, cat e halatu`? halatu cat e ? dincolo era mai eftin?!

hai ca ma duc sa dau papa la piscoata ca e tarziu si sa plecam unde spusei, la shopping de jucarii nu ca nu ar fi toaat casa plina de jucarii si jucarele de nu mai am loc sa calc dar fata creste, nevoile cresc...de jucarii diverse nu ? adaptate varstei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello mamici!

In primul rand urez si eu LA MULTI ANI IONILOR si IOANELOR!!!
Azi am fost mare gospodina ... Am facut paine de casa, ardei umpluti si ciocolata de casa

Strumphy mersi pentru complimentele la adresa piticei mele! In ceea ce priveste sucul de portocala nu te pot sfatui prea multe pentru ca nici lui L nu-i place. Eu ii dau felia intreaga si ea o tot molfaie pana cand nu mai ramane decat pielita de la portocala ... evident ca tot familionul trebuie sa manance tot portocala sub ochii ei ca sa aiba ea pofta ca altfel nimic nu e bun de papa Incearca si tu poate asa reusesti sa o faci pe piscoata sa pape. Eu si cand nu prea mananca bine legumele sau fructele am o lingurita de rezerva pe care ma prefac ca o bag in borcanelul ei cu papa si apoi ii fac "yummy, yummy" si ma ling pe buze in fata ei si ii revine pofta de mancare .
In ceea ce priveste apa , mie pediatra mi-a spus ca la sugarii alaptati, in momenutul in care masa solida depaseste 100g e nevoie de hidratare suplimentara: ori ceai neindulcit ori apa - e de preferat apa, care se da cu lingurita sau canita cu cioc (incearca asa, dar daca nu vrea da-i cu biberonul, e important sa fie hidratata; eu nu i-am dat lui L cu biberonul pentru ca, alaptand-o, n-avea rost sa regresez introducand biberonul la 7 luni, dar tu parca-i dai si completare LP).

Alexina data viitoare chiar te strig, dar sa stii ca si eu tot la faptul ca aratam ca vai de capul meu ma gandeam pentru ca plecasem rapid de acasa sa cumpar de-ale gurii din Real!

Madutza nu are ce rau sa faca serul fiziologic in nasuc, poate doar daca pui cu litrul ... si apa daca bei prea multa te poate omori prin intoxicatie cu apa!

Persi nu ma supar! Ca in orice domeniu exista oameni buni, mai putin buni, dar si catastrofe in aceasta bransa!

Dya foarte bine ai facut ca nu i-ai dat Nexium (e unul din cele mai puternice antiacide de pe piata farmaceutica, in spital se da in hemoragii digestive serioase!!!) Doamne si unii doctori ce recomanda unui bebe de 9 luni!!!

Cam atat aveam de zis! Merg sa culc pitica ca se miorlaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Revin si eu cu intrebarea:pt muci care se tin si nu se trag ce trebuie sa ii pun,Pivalone sau Vibrocil???
Se vede ca sunt blonda si nu am retinut..,iar David nu poate dormi noaptea pt ca este infundat rau...

Operatiunea intarcat este un mare esec;se trezeste in continuare de 3 ori pe noapte.Eu inca sper sa se redreseze treaba si sa reusesc sa ne oprim la 1 trezire pana plec la serviciu,caci altfel degeaba incep serviciul caci nu sunt in stare...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Acum sa va cer sfatul pt sani:nu i-am mai dat de 2 zile deloc sa suga si astazi ma dureau tare sanii si se facusera galme,galme asa ca am cedat si m-am muls putin.Stiti cumva exista pastile de incetarea lactatiei???
Caci nu stiu daca rezist asa..imi este teama sa nu dau in altele...

Mergi la inceput

strumphy ai dreptate cu look-ul ei de sasoaica, numai ca e de cehoaica. bunicul sotului meu e din cehia, praga iar bunica lui ucrainianca...deci o combinatie. insa tenul alb si blond il mosteneste de la bunicile ei, care ambele sunt blonde si cu ochi albastri(ca si taica-so de altfel)

pup

Mergi la inceput

lalely07 Petra mea a fost o singura data racitasi s-a manifestat cu muci multi si infundata rau de noaptea respira pe gura. Eu am tratat-o cu homeopate Allium cepa CH7, adica ceapa, si-i puneam nazomer in nas(apa de mare) si-i scoteam muculetii cu batistuta bebelusului. si nopatea o trezeam si-is coteam daca simteam ca respira greu.

Allium cepa isi face foarte repede efectul, de a doua zi s-a simtit. La noi functioneaza homeopatele.
\Acum nu stiu ce sa zic, incearca.
pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Acum sa va cer sfatul pt sani:nu i-am mai dat de 2 zile deloc sa suga si astazi ma dureau tare sanii si se facusera galme,galme asa ca am cedat si m-am muls putin.Stiti cumva exista pastile de incetarea lactatiei???
Caci nu stiu daca rezist asa..imi este teama sa nu dau in altele...

Uff saracuta de tine, prin ce treci... Pastile sunt, am uitat cum le zice, dar nu stiu daca le poti cumpara de la farmacie fara reteta sau trebuie sa mergi la dr de fam. Intreaba o farmacista macar daca se poate sa nu stai asa pana luni ca tare rea e durerea aia de sani, stiu cum e. Asta prevad ca ma asteapta si pe mine cand o fi sa o intarc. Mai poti pune frunze de varza zdrobite putin sa le tii in sutien, am auzit ca face minuni, asa imi spuneau moasele aici cand am avut probleme la inceput cand mi-a venit laptele. Te pup si ai grija de tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

strumphy ai dreptate cu look-ul ei de sasoaica, numai ca e de cehoaica. bunicul sotului meu e din cehia, praga iar bunica lui ucrainianca...deci o combinatie. insa tenul alb si blond il mosteneste de la bunicile ei, care ambele sunt blonde si cu ochi albastri(ca si taica-so de altfel)

pup

Simona, mami de Petra

Deci am avut dreptate, nu 100% dar pe acolo si la mine din partea lu' taica miu avem un pic de sange ucrainean, iar Nick din partea maica'sii ceva sange irlandez si iaca ce-o iesit

Scriu de pe tel ca am maimutica la , ca de nu, as scrie mai multe, poate mai tarziu de pe laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

buna fetili!

Dya ma bucur ca andrei e bine si ca am putut sa te ajut.
Salo_sama ce frumoasa esti si slaba foarte schimbata iar petra o scumpete ce ochi are trec prin tine.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput