Strugurasi de Sept-Oct 2011 *21*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Salutare fetelor!

Revin si eu... cu greu

asa au trecut zilele astea de repede... nici nu stiu ce am facut. Noi ne-am schimbat programul il adorm doar pe la 11 seara, se trezeste o data la 6.30 si apoi la 8.30 incepe ziua. Nu ma plang dar pt ca il adorm asa tarziu eu ajung in pat si pe la 12-12.30 pentru mine e foarte tarziu Ziua doarme doua reprize de cate 2 ore ceea ce e foarte bine. Seara dupa baita e destul de obosit si mai fura un piu de somn de o jumatate de ora, de fapt de asta adoarme doar la 11. Nu stiu cum sa procedez Poate sa-i fac baita doar pe la 9-9.30, o sa incerc si varianta asta.

May, vad ca si voi tot la 11 reusti sa dormiti. tu la cat ii faci baie? Imediat dupa baie incerci s-o adormi?

Jade, mi-a facut cu ochiul aparatul postat de tine. Inca nu m-am documentat dar pare profi.

Seidana, e aiure e situatia! E tare nasol sa-ti vina toti cu o gramada de idei "bune" pentru Ela! Eu nu pot sa compar ca eu nu stau langa ai mei dar stiu cum a fost de sarbatori....ca de ce nu-i dau apa/ceai.

Eu nu m-am documentat inca in ce priveste diversificarea. Acum incep Mi se pare o buna idee sa adunam o lista cu alimente ce se pot da la anumite luni.
Eu am socrii cu gradina asa ca in martie o sa primesc legume de la ei (ce legume s-au putut pastra) Eu o sa incep cu legume, nu cu fructe. Nu o sa-i dau nici macar suc de fructe (cel putin nu la 6-10 luni).

La multe lunite Maia de Lena! Felicitari pentru micuta crestina!

La multe lunite George de Irinush, Petru de Hellena, Nourah de Alayna!

S-a trezit merg sa-i dau papa si sa iesim afara mai tarziu.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sei da si taica-tu ti le unge cu miere. Auzi la el, ti-e lene sa-i faci mancare.

Dbunny sa nu razi de mine dar eu eram ferm convinsa ca Noa e baiat, ca numele e de fapt varianta englezeasca fara "h" de la Noe. Asta e, pana se pun neuronii in miscare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Lali,multumesc pentru raspuns. Acum ce sa fac, sa imi cumpar si wrap? Pitica mea parea ca sta bine in manduca, trageam tot timpul de curelele alea ca sa ii ajustez pozitia si sa stea confortabil, de aia imi si placea atat de mult sa o port acolo, mi-o puneam pe mine in 1 minut si apoi din mers ajustam pozitia si ea adormea imediat.
poftim, acum ma stresez cu asta, nu aveam destul stres ca anul asta trebuie sa ma apuc sa cultiv legume la bunici ca asta vara au facut o vraiste in gradina si acum nimic nu am, ca trebuie sa caut pe cineva cu capra, sa cresc gaini si altele de genul asta

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

pinky bine ai revenit , chiar ma gandeam la tine
si la nana ma gandesc pe unde umbla si ea

programul nostru seamana cu al vostru
la noi este asa :
trezirea in jur de 9 , mancat , jucat ,bazait, dormit cam 30 minute , in jur de 12 iar mancat , iesit afara sau daca nu , incercat sa doarma , acum de regula doarme ceva mai mult o ora/o ora jumate
pe la 15-15.30 iar mananca ,se joaca ,smiorcaie , uneori mai adoarme cam 30 min , mancat iar in jur de 18 , acum e f bazait , morcovit , nimic nu i convine
mai mananca pe la 20.30-21 apoi facem baie , uneori dupa baie atipeste vreo 30 min , la 22 este f fresh , nici chip sa doarma , mai mananca pe la 23.30 cand se si culca (aseara de ex s a culcat la 24.30)
se mai trezeste sa manance in jur de 4-5 apoi definitiv in jur de 9
dar desigur , mai sunt si exceptii , sunt zile cand doarme mai mult sau cum este de 3 zile cand doarme extrem de putin iar noaptea are somnul ff agitat , se frichine si maraie incontinuu (cum este acum)

_

de T 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

pe mine ma bate gandul sa incerc autodiversificarea la Tudor
daca vreti informatii sunt pe net, dar va pot trimite link-uri pe masura ce reusesc sa triez si eu ce e ok pt ei
am avantajul ca mai am timp.... macar vreo 4 luni... chiar daca Tudor are 2.5 luni deja... eu cred ca undeva prin mai am sa-i dau ocazia sa se autoserveasca la masa odata cu mesele noasre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mikka.. eu cred ca manduca e buna, sau cea mai buna, nu am vrut sa induc pe nimeni in eroare.. ci doar repet nu mai stiu ce si cum si cand si unde.... REPET: nu trebuie sa cumperi wrap pt ca manduca zic ca il imita destul de mult...
Sincera sa fiu am tot stat si m-am gandit, as incerca si marsupiu clasic(ceva mai evoluat, gen chicco, sau altele) pt 1-2 h de cateva ori pe saptamana, nu cred ca e dracul chiar asa de negru.. noroc ca nu ma tenteaza deloc port bebe , dar deloc si prefer sa o tin in brate si pt 2 h.. nu cred ca asta ma face o mama rea.. si doar una care a asimilat informatiile si isi asuma riscurile.. Insa manduca e mai buna, clar..dar daca nu mi-as permite as incerca variante..

BUJO
.. mda .. si a mea si toti sunt cu ceaiul, dar la apa/ceai parca santajele nu sunt asa dure.. adik na nu vreau sa ii dau desi copilului ii e sete? explic ca nu are buze uscate, laptele contine apa si gata.. dar la mancare e o adevarata teorie , venita din n-spe fronturi si in n=spe mii de moduri..

PYNKY.. pai mamiii te plangi de somn la asa program , da eu cu culcat la 23.30 si trezit la 8 .30, insa si vreo 5 treziri pe noapte ce sa zic

Ionela eu vreau linkuri.. nici nu stiu exact de e autodiversificarea, insa as vrea sa citesc sa vedem ce si cum..

JADE.. eu zic ca ai baiat cuminte

LALI.. nu esti o mama rea, insa nu poti fi in 10 parti in acelasi timp.. o sa treaca si faza asta , poate e doar o coincidenta.. vezi partea buna, macar asa renunta la pampers.. pupam pe Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Salutare si La multi ani pe anu asta

Sei multumim ca ai intrebat de noi.Suntem bine dar ocupata cu 2 copii si nu mai ajung sa si scriu.De citit va citesc si culeg informatiile care mi se potrivesc mie.Lenard are 7.550kg si vreo 68 de cm.Radem in hohote dar numai cu sorsa .E o legatura asa frumoasa intre ei de imi e mai mare dragul sa ii vad.Li se lumineaza fata la amandoi cand sunt impreuna.

Ionela autodifersificare am fosut eu la Alessia si nu neaparat ca am vrut eu .Cochetam cu idee de mult dar nu am avut curajul la inceput .Asa ca prima saptamana i-am facut pireuri ,dar dupa o saptamana nu a amai acceptat sub nici o forma lingurita urla si o impingea cu limbuta afara .Asa ca am inceput sa o autodiversific si am fost super fericite amandoua.Acu vreau sa fac la fel cu Lenard si sper sa fie la fel de usor ca la Alessia.Eu am vrut sa scriu de autodiversificare aici dar imi era teama sa nu iau rosii in cap asa ca m-am abtinut.
Daca ai articole te rog mult sa le pui sa imi mai aduc si eu aminte ca parca au trecut 100 de ani de cand am autodiversificat fata.
Am gasit si un video cu Alessia cand se autodiversifica pt cine vrea sa vada.
http://www.youtube.com/watch?v=iU2b5QeUNNQ

Va las ma duc sa imi iau fata de la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana eu i am prezentat programul intr un mod frumos
nu am povestit si despre show urile din perioada de veghe
dar...in mare este un copil cumintel , daca nu ar avea inca durerile astea de burtica ar fi minunat

pentru cine intereseaza , astazi este reducere 50% in magazinele Z

_

de T 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

pynkisor, ii fac baie la 9 jumate zilnic. cateodata adoarme dupa baie dar dupa juma de ora se trezeste si tot la 11 adoarme de tot.
nu adoarme intotdeauna dupa baie.
tu poti incerca.
a mea mai are colici si cred ca si de aia se trezeste.
nu mai are cum avea dar tot mai are.

bujo, de dormit si a mea doarme agitat. nu tot timpul, ar aca se trezeste de ex la 2 sa pape, incepe foiala de pe la 1.
azi noapte nush ce a avut ca s-a trezit la 4 si apoi la 8 si apoi la 9 jumate de tot.
a mai avut ea o perioada asa buna.
eu dorm cu dopuri in urechi si de aia pe ochi :D
o aud si asa, dar mai infundat, ca altfel nu pot dormi de foiala ei.
sunt o mama denaturata

azi i-am facut pasaport a stat frumos la poza asa ca avem pasaport valabil pe 3 ani

lali cheer up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ce magazine Z?
sunt si online?

saracul Tudor. are si arsuri?
noua ne-au mai trecut colicii. acum stau cu ea jos si o legan seara. maxim o ora. nu mai tre sa alerg cu ea prin brate cu orele.

Mergi la inceput