Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Merci ptr informatii blanca!

Aoleu haide ca mi s-a facut paru maciuca si m-a luat cu rau cand am citit despre trisomia 18

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Nu mai citi pe net, informatii multe contradictorii si nu stii daca sunt valabile pentru cazul tau. Vb cu dr si te linistesti..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 18s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Nu mai citi pe net, informatii multe contradictorii si nu stii daca sunt valabile pentru cazul tau. Vb cu dr si te linistesti..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 18s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Of, stiu... ideea e ca imi promisesem sa nu fac teste de-astea de kkt, sa fac direct amnio si cu asta basta, macar ai diagnostic acolo, nu un pronostic si totusi am facut ambele teste de kkt deci nu mai pot de nervi.
Bun, fetelor care ma puteti ajuta cu sfaturi, a facut cineva amnio in Bucuresti? O sa incep deja sa caut, dar daca aveti vreuna experiente in acest sens, sunt numai ureki. Am sa merg luni la doctorita mea sa vorbesc cu ea dar acum daca tot am facut un rahat il fac pana la capat.

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ylari, imi pare tare rau ca rezultatul asta te pune serios pe ganduri... Vezi ca daca faci amnio cred ca trebuie sa intrerupi o perioada aspenterul, trebuie sa discuti cu medicul sa vedeti ce faceti. Mirela si-a descoperit trombofilia dupa ce a pierdut sarcina, din cate imi amintesc.
Blanca, ma linisteste mult ce spui despre varicela.
Elly, te-ai mai linstit? Cat de mult ma deranjeaza lipsa de respect pentru fiinta umana! Esti om, comporta-te ca un om cu celalalt, ca nu ai dreptul sa distrugi neuronii nimanui. Ar trebui trimisa la reeducare 'doamna' de la personal.
Eu am de vreo trei zile, am uitat sa va spun, un fel de contractii nedureroase. Mi se intareste ca un pietroi burta, mai ales daca stau cu fata in sus, zici ca am o minge de oina acolo. DAr nu ma doare absolut nimic. E ok, sper. Voi ce stiti?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Ylari, imi pare tare rau ca rezultatul asta te pune serios pe ganduri... Vezi ca daca faci amnio cred ca trebuie sa intrerupi o perioada aspenterul, trebuie sa discuti cu medicul sa vedeti ce faceti. Mirela si-a descoperit trombofilia dupa ce a pierdut sarcina, din cate imi amintesc.
Blanca, ma linisteste mult ce spui despre varicela.
Elly, te-ai mai linstit? Cat de mult ma deranjeaza lipsa de respect pentru fiinta umana! Esti om, comporta-te ca un om cu celalalt, ca nu ai dreptul sa distrugi neuronii nimanui. Ar trebui trimisa la reeducare 'doamna' de la personal.
Eu am de vreo trei zile, am uitat sa va spun, un fel de contractii nedureroase. Mi se intareste ca un pietroi burta, mai ales daca stau cu fata in sus, zici ca am o minge de oina acolo. DAr nu ma doare absolut nimic. E ok, sper. Voi ce stiti?

Da, stiu ca va trebui intrerupt aspenterul, astept sa vb luni cu dna dr, din pacate n-am gasit loc ptr maine ca pana luni ma apuca nebuneala...

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Ylari imi pare rau ca te nelinisteste rezultatul la triplu test. Insa nu te supara ca te intreb, daca ai avut rezultate bune la budlu de ce ai facut si triplu? Ai cumva peste 35 de ani? Mie dr asa mi a spus, fie faciu si triplu pt ca dublu a iesity cu risc mare fie ai peste 35 de ani.

Orium cred ca este o greseala undeva, deoarece diferentele mi se par mult prea mari.

Bafta multa si stai cat mai linistita, oricum nu depinde de tine...

Ioana, mamica lui Cristian 22 saptamani +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Ylari imi pare rau ca te nelinisteste rezultatul la triplu test. Insa nu te supara ca te intreb, daca ai avut rezultate bune la budlu de ce ai facut si triplu? Ai cumva peste 35 de ani? Mie dr asa mi a spus, fie faciu si triplu pt ca dublu a iesity cu risc mare fie ai peste 35 de ani.

Orium cred ca este o greseala undeva, deoarece diferentele mi se par mult prea mari.

Bafta multa si stai cat mai linistita, oricum nu depinde de tine...

Ioana, mamica lui Cristian 22 saptamani +

Da, am peste 35 de ani. Dublu a iesit "bine" la ala nu prea eram confortabila cu rezultatul ptr trisomia 21, era 1:998 dar era ok... ptr trisomia 18 era 1:10000, acum e 1:198??????? Am sunat la laborator, initial am vorbit cu o doamna foarte draguta care mi-a explicat ca valorile sunt diferite ptr ca sarcina evolueaza... ma rog, nu stiu cum sa va explic dar am inteles, apoi am vrut sa stiu care este limita de ingrijorare si mi-a promis ca ma suna cineva care prelucreaza sangele. In fine, m-a sunat o amara si m-z luat cu "in primul rand, bla-bla, aia cu sarcina care evolueaza si de aia sunt diferite valorile, si in al doilea rand medicului ginecolog trebuie sa-i cereti explicatii" ce curentata, pai eu vroiam doar limita, intre timp am aflat ca e de 1:100 a gasit-o sotul, daca stiam nu mai sunam aiurea toate curentatele. In fine, una peste alta imi vine sa ma dau cu capu de pereti ca nu am facut direct amniocenteza fara dublu test si triplu salt in cap, sunt o cretina, am dat banii degeaba, pana la urma in cazul acestor minunate teste NIMENI nu ne garanteaza ca nu suntem acel "1" din cei 10000 - de exemplu. Doar amniocenteza spune cu certitudine si stiam asta si stiam ca am o varsta care o sa imi traga in jos valorile la testele astea cu valoare de pronostic si tot le-am facut sunt o tembela. Gata, m-am descarcat... pfuuuu...

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu

Mergi la inceput

Ylari, ba sa nu te apuce nici o nebuneala pana luni. Vine sfarsitul de saptamana, simte-te bine, gandeste pozitiv, joaca-te cu printesa, iesiti undeva; incearca sa nu-ti lasi distrus echilibrul, tine-te bine de el, nu lasa nici o fisura nepazita, ca nu cumva sa intre in tine nesiguranta si teama. De tine depinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Ylari stai calma draga mea asa mi-a iesit si mie diferit de DD si am intrebat doctoritza si mi-a zis ca varsta sarcinii e mai avansata si ca se face pe alta substanta...mie mi-a iesit diferit si la varsta mea.
Nu te agita!!!!Important ca e risc scazut..nu te gandi de acuma la alte prostii ca nu e cazul crede-ma!!

Oana cu Bebe Tudor 22 +

Mergi la inceput

Ylari, daca dr ta are program maine, chiar daca n-ai programare, eu as zice sa mergi pana la cabinet sa ii arati analizele, cu siguranta va sti ce sa-ti spuna. Nu-i ia decat 3 minute, dar astea 3 minute pot insemna o saptamana de liniste pentru tine.

Mergi la inceput