La Multi Ani ! Piersicute iul-aug 2012 ( 5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mititica,bine ai venit si sarcina usoara!

Eu am acelasi UM ca si tine 21.10,dar DPN-ul pe 27.07.Oare care o fi bine???

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Daconst, de ce ti-a dat concediu? Parca tu aveai sangerari?
Eu am avut o hemoragie mare joi, am ajuns la spital, bebe era ok, avea activitate cardiaca. Se pare ca a fost un hematom si mai e placenta putin dezlipita. Mi s-a recomandat No-spa, Scobutil si am marit doza de Utrogestan. Stau in pat tot timpul, merg doar la baie si sa imi iau mancare. Miercuri mergem iar la eco.

9 saptamani si 3 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fetele, bag si eu un ochi in pauza de cafea.

cu greturile eu zic ca voi aveati asteptari frumoase ca trec asa ca-n filme la 12 saptamini eu am aproape 17 si tot mai am cind si cind.
durerile alea prin pelvis sunt pt ca se intinde si creste totul pe acolo, normal sa fie asa. daca nu aveti singerari stati calme.

Dana wauu ce concediu!!?? misto, gasesti tu ce sa faci. poate o pui de un crosetat ceva, ca aelita mie mi-ar fi frica numai ca ma ingras, sa stau toata ziua pe linga bucatarie...

Fleur pai orezul alb e curat carbohidrat, normal sa-ti creasca glicemia. mai bine brown rice.

pup, mai revin

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Mealex, merci mult ptr.raspuns.Of, imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat, si ai grija de tine. Stai numai in pat asa cum ti-a zis doctoru, si o sa fie bine.V-am mai povestit ca eu la prima sarcina am umplut wc de cheaguri de doua ori si foarte mult si uite am ditamai flacaul.
Daconst, nu ai decat sa stai si tu in concediu , si sa-ti fie bine.
Fleurdelise, dupa cate vad esti ok, si ai grija cu diabetul.Biribu si tu esti bine.
Mititica, bine ai venit in grupul nostru si sarcina usoara. Multumesc ca m-ati lamurit si cu durerile mele de burta si nu mai vreau greturi, balonare si constipatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Buna seara burtici!
Malex, imi pare rau pt scurgeri, adarev ti-a dat exemplu la ea cu primul copil, o sa fie bine, ai grija de tine, copilul acesta este o minune!
Adarev, imi dau seama ce sperietura ai tras cu acele cheaguri.
Avem si noi maine 9 saptamani, pana acum ne-a fost bine. Eu nu am ajuns la dr nici acum, abia la eco la 7 sapt. Iau de capul meu acid folic si arefam 200.
M-am cantarit in seara asta , nu am luat nici un kg:) dar parca incepe sa se vada burtica. La voi se vedea la 9 sapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

laura Rts , eu am 13 sapt si de acum incepe sa se vada burtica , dar am vazut fete cu sarcini mai mici si au burtici , depinde de fiecare organism .

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

MeAlex,eu am tot asa hematom care a sangerat o data foarte tare si de atunci sangereaz si am cheaguri cind stau mai mult in picioare sau ma misc mai mult.
Concediul e pentru sarcina cu risc,nu stiu daca si in Ro se da.
E bine daca tu poti sta in pat ca eu nu prea am fost cuminte.Adica 2 zile in pat si a treia zi am plecat la munte,apoi iar 2 in pat si una la shopping...si tot asa.

Biribu,mi-e frica si mie de kg,ca neavind activitate o sa mananc din plictiseala.

Vad ca subiectul zilei de azi sunt durerile...sa ma pling si eu atunci.
Pe mine ma doare cumva fundul jos...nu stiu cum sa explic.Parca durerea asta am mai simtit-o in ultima luna de sarcina la fi-miu cind apasa jos,dar acum e cam devreme.Sper sa nu am nevoie de cerclaj.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna dimineata burtici!

am inceput si eu serviciul, ieri. inceputul nu a fost extraordinar avand in vedere ca am avut o durere de cap de cand m-am trezit pana seara cand am adormit. dar durere...de-aia de ma dureau ochii in cap pt ca ii tineam deschisi. oribil! am luat seara pe la 9 un paracetamol SIMPLU (apa de ploaia dupa parerea mea), dar la mine functioneaza mai mult psihicul, asa ca mi-a trecut.
azi sunt bine, am ochii larg deschisi si trebuie sa ma apuc si de treaba, desi gandul imi este doar la....

va pup si va doresc o zi excelenta!
intru mai tarziu sa vad ce mai faceti

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Daconst, istoricul meu nu e prea vesel, iar hemoragia asta m-a speriat foarte tare, asa ca sunt pregatita sa stau in pat toata sarcina daca va fi nevoie.

9 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neata. carmina- chiar ma intrebam ce faci-vad ca esti bine si ma bucur.
adarev ai mai fost la dr predoi?-am citi intr-un ziar ca ea si dr bolintineani i-au monitorizat sarcina nicoletei luciu,care apoi a nascut la polizu....de ce n-o fii nascut la regina maria???
eeee....am chef de barfe de can-can
spune-mi si mie de crema naturala cu care te dai-ca sunt si eu interesata. am pielea ffff uscata.
o zi buna.
cum sunteti cu mancatul???eu: n-am nici pofte-nici greturi,dar tot nu prea mananc.
inca ma mai chinui cu "fundul"meu...

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+9 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput