La Multi Ani ! Piersicute iul-aug 2012 ( 5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, m-am lamurit si cu medicii la care mergeti. Bun venit noilor venite si sarcini usoare. Zizou eu zic, sa stai linistita si sa nu te mai agiti ca va fi bine.Bravo, ptr.rezultate Roxi25.Mai, fetelor am avut azi o zi, asa de rau m-am enervat de-am crezut ca mor. L-am dat pe fiu-meu la pregatire la engleza ptr. ca este la o scoala de engleza.Si azi era prima zi de pregatire. Vreau sa va spun ca atunci cand am venit acasa cu profesoara, erau puse numai capcane peste tot, adica numai cabluri pe jos, si el nu a vrut sa iasa nici macar sa vorbeasca cu doamna. Fetelor, am crezut ca fac infarct , l-am si batut , nu a fost chip sa vrea. Bineinteles ca femeia a plecat, s-a suparat si maica -mea pe el, care-i plateste scoala si toata lumea.Motivul ,ca el nu vrea azi, ci saptamana viitoare. Bineinteles, ca l-am pedepsit i-am luat jocurile toate, iphone, laptopul etc. Oi fi si eu nervoasa, dar credeti-ma ca azi am cedat nervos.Au o personalitate in ei,incat nici nu sti cum sa mai reactionez.Daca esti prieten , ti se suie in cap daca nu, incep cu mai bine mor.Bineinteles, ca pe urma a sunat-o pe doamna si-a cerut scuze si ca vrea sa faca.Asa ca, acum sta fara nimic si citeste carti de lectura.Of, v-am mai zapacit si eu cu ale mele.Sper sa nu fie ceva cu bebelusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete, am intrat sa va salut bun venit burticilor noi!

Delia condoleante

eu am facut otita, doare rau fir-ar sa fie nah, de-ale iernii...

Ada eu cred ca sunt hormonii de vina ca nu mi se pare chiar un capat de tara ca un copil nu vrea sa faca engleza intr-o zi. calm, mamico, nu exagera. si sa nu te mai aud ca ai batut baiatul ca nu mai vorbesc cu tine

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Biribu, crede-ma ca am crezut ca mor.Nici nu vroia macar sa iasa sa-l prezint doamnei.Profesoara era prima data in casa la noi, si nu a fost chip sa-l scot.Crede-ma ca nu l-am batut pana acum, l-am, mai zgaltait asa cand era obraznic, si de regula e un copil bun, dar, azi nu stiu ce a avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ned, ce tratament faci? Am auzit si eu ca e un dr. bun si se pricepe la trombo.

9 saptamani si 6 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fetelor eu am intrat doar sa va urez noapte buna.
Am sperat ca azi reusesc sa adorm devreme, devreme dar pana acum am tot vorbit la telefon.
Roxi, felicitari pt analize. Biribu, sa te faci bine repede si adarev, ma bucur ca pana la urma copilul tau vrea la lectii pregatitoare. Pacat ca a trebuit sa ia si o bataita pana si-a dat seama si pacat ca te-a enervat asa rau.
Va doresc la toate o noapte linistita cum sper sa am si eu. Poate ma mai lasa si pe mine agitatia si visurile urate sa dorm ca nu mai pot de oboseala.
Pupici.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

gata, mi-am pus carucior albastru pe prima pagina . care mai urmeaza?

ada eu te cred ca erai nervoasa, de asta zic, hormonii sunt de vina si nu copilul. ca mai au toane mie mi se pare normal. sa-ti zic de fii-mea cind am dus-o sa o evalueze pt scoala, ea inceput la 4 ani si isi dorea asta f tare, si avea nevoie de o vizita preliminara ca sa o primeasca. din tot ce trebuia sa faca sau sa raspunda nu a vrut sa faca nimic, nici buna ziua sa zica, circ dar asta e, n-am obligat copilul si nici nu m-am enervat, ce rost avea? am venit in alta zi si a fost oki. ei ne simt cind suntem mai nervosi si nerabdatori si li se transmite starea noastra, deci sunt si mai putin cooperanti.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Ce frumos, Biribu vei avea un baietel. Asa e, fata mea,ce sa mai zic, bine macar ca a realizat circul pe care l-a facut. Nervii mei, ii las la o parte,ca alta solutie n-am.Muraturica, eu zic sa te bagi la un somn fra vise. Eu dorm in reprize.Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Somn usor si vise placute, fetelor.
La mine tocmai se incheie programul la birou si ma asteapta afara troiene de zapada (a fost si este furtuna de zapada aici). Sper sa ajung cu bine acasa, bine ca am o distanta destul de mica de condus.
Scriu acum de la birou ca acasa nu am inca internet, dupa mutare.
De abia astept sa fiu acasa la caldurica!
Am azi 14 saptamani, deci intru in luna a 4 a. Ce repede trece timpul, totusi! Saptamana viitoare ma vad cu doctorita, are ecograf in salita ei de consultatie, sper sa il vad pe bb si poate ne arata si dotarile de fetita sau de baiat. Daca nu atunci, poate pe 26 ianuarie, cand am programata amniocenteza.
Va pup ca mos Ene pe la gene!

13 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna dimineata burtici cu piersicute!

ce faceti? cum va simtiti?
la mine a intervenit o stare noua: arsurile! nu sa mor si nici dese....dar suficiente cat sa ma deranjeze. sunt prima?
in rest....o greata, o durere de cap....sunt stari normale deci nu ma plang.
si apropo: in continuare sunt extrem de nervoasa si imi vine sa ma cert cu toata lumea

va si sper sa aveti o zi excelenta!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata!
Nu am avut noroc de un somn fara vise si sunt in continuare zombie.
Nu v-am mai spus ieri dar mi-au venit rezultatele la analize pt varicela. Nu am imunitate, deci nu am de ales decat sa astept sa vad daca fac boala sau nu. . Mai sunt doua saptamani in care o pot face din ce a zis dr. Mi se pare o eternintate...mi se pare inumana asteptarea asta.
Voi ce mai faceti? Sper ca sunteti bine toate...

7+

Mergi la inceput