La Multi Ani ! Piersicute iul-aug 2012 ( 5)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina1984 spune:
neatza burtici!
eu merg la doamna dr Brasoveanu Gianina, din puctul meu de vedere este o doctorita super ok, vorbeste deschis si explica tot ce vreau sa stiu ceea ce mie mi se pare esential, iar din ceea ce am citit de pe net despre dansa .... numai de bine. In plus am si doua prietene care au nascut cu ea si au fost foarte incantate.
9+
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali24 freedelia-condoleante.sper sa rezolvati problema si eu am fost acuma seara la mort(mama unui unchi apropiat).o prietena mi a spus sa nu cumva sa ma duc ca nu e bine.altii mi au spus sa nu intru la ea in camera.nu am intrat la ea am fost doar in alta camera.dar credeti ca ar putea avea ceva?sau avea ceva daca intram-in afara de faptul ca mi ar fi putut fi urat probabil.voi ce ziceti?maine trebuie sa merg la inmormantare.ce s ar putea intampla? 14+ rafael albert(25.05.2007) |
astea sunt niste babisme si superstitii super deplasate
tu stii mai bine ce fel de om esti; dc esti f sensibila si plagi usor site afecteaza nu te duci pt ca starea ta psihica il influenteaza pe bb
dc insa esti mai rezistenta si e imp pt unchiul tau sa te stie acolo normal ca te duci
nu serios acum, dar ce zic omanii aia ca se poata intampla?
Porumbita spune:
fredelia condoleante si sper sa reusiti cu biletele pt tatal tau
ref doctor eu merg la filantropia la dr zugravu adrian; am ecografia pt dublu test pe 17 si vreau sa am atunci o discutia mai lunga cu el insa in principiu cu el vreau sa raman.
MeAlex spune:
Hai in parcul virtual, Valy! Stii la ce dr. merg eu.
Hai, curaj la eco, trebuie sa fie bine! Si eu simt chestii la burta...uneori e grea (nu f grea), oricum o simt...nu am crampe. Mai simt uneori intepaturi in zona vaginala.
9 saptamani si 6 zile
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!
Daniela_b26 spune:
Freedelia, condoleante si sper sa rezolvati problema.
Legat de doctorii alesi pentru urmarirea sarcinii, eu am optat pentru dna Liliana Popescu de la Spitalul Filantropia (care pana acum s-a dovedit a fi destul de atenta si comunicativa- sper sa nu ma dezamageasca ).
O zi buna tuturor!
MeAlex spune:
Daniela_b26, ca membru nou, ti se modereaza 10 mesaje, si de asta ele apar cu intarziere cand deja noi am trecut pe alta pagina si nu mai vedem ce ai scris. Asa ca mai scrie repede 8 (am vazut ca ai scris 2) si vom vedea mesajele tale in timp real. In sarcina crest cantitatea de secretii.
Freedelia, imi pare rau pentru bunica ta, condoleante!
9 saptamani si 6 zile
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!
tabi_florin spune:
Salutare... Ma primiti si pe mine!!!!! Va urmaresc de cam o luna de zile si vreau sa ma alatur voua. DPN 18.07.2012, UM 11.09.2011, ciclu meu nu este regulat. Acuma avem 13 saptamani.Minunea a venit dupa aproape 7 ani , nici nu ma gandeam ca o sa mai raman insarcinata natural ... ne gandeam la FIV , dar sa intamplat si suntem foarte fericiti.
ali24 spune:
Porumbita-nici nu le am intrebat ca imi era groaza de ce ar putea spune.nici eu nu cred in babisme si superstitii dar cateodata mai ales acum cand sunt gravida mi e cam frica de orice si voiam sa stiu si parerea voastra avand in vedere ca poate aveti acealeasi ganduri-idei ca mine.
si nu mi a fost urat ptr ca nu m am bagat la ea in camera si si astazi daca merg nu am sa ma uit la ea.
14+
rafael albert(25.05.2007)
Laura32 spune:
Freedelia , sincere condoleante ... si pt mine sunt superstitii cu
mersul la inmormantare ... fiecare cum simte asa face .
Eu merg la d-nul Dr. Horia Cioflan de la Polizu dansul m-a operat in
urma procedurii Fiv in care am facut si extrauterina si am decis sa raman cu sarcina la dansul. Foarte sufletist , atent , te asculta ...ceea ce cred ... conteaza cel mai mult . Am incercat 10 ani sa
raman insarcinata pe la diversi medici , am multe operatii , am stat internata prin diverse spitale si m-am hotarat pt Polizu ... pt mine este spitalul ideal . Nu m-a jignit nimeni , nu a intins nimeni buzunarul ca sa-i bagi bani , nu m-a repezit nimeni , prima oara cand m-am internat la Polizu am sunat pe toata lumea si le-am spus ca nu sunt la un spital la noi in tara , incepand cu terapie intensiva , unde mi-a dat sa mananc cu lingurita ..desi puteam singura sa mananc si terminand la salon unde toate asistentele si infirmierele sunt un zambet . Va urez succes in a gasi medicul potrivit !
13+