La Multi Ani ! Piersicute iul-aug 2012 ( 5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Porumbita si Daconst asa este, de asta v-am si povestit ca eu am ramas siderata si oricum nu luase mult pana acum in greutate. Iar, mie fetelor nu v-am mai poovestit aseara mi-a zis , vezi sa te faci si tu ca o vaca, ca se mai uita barbatu-tau la tine poimarti, la ce a iesit acum pe piata.Asa,ca sa aveti idee....

imi pare rau insa oricat de bun si recomandat ar fi doc ala eu nu as putea ramane in continuare pacienta lui; plus ca i-as fi zis vreo 2 de sa isi aduca aminte de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

ali24..eu tot RH negativ am si sotul pozitiv..cica e cam rea combinatia asta. Doctorita mi-a zis ca o sa trebuiasca sa fac dozare de anticorpi dar incepand de undeva din a 22 saptamana. Dozarea de anticorpi( din ce am inteles eu) e cam asa: ti se recolteaza sange masoara ei niste valori ceva pentru a calcula daca organismul tau ar putea produce anticorpi care sa ii faca rau lui bebe.....am mai auzit niste scenarii dar mai bine nu povestec:).

12 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Dumnezeule, ce fel de doctor e ala care vorbeste asa cu o femeie gravida??????? De ce mai mergeti la astfel de doctori? :( Oamenii se iubesc pentru alte lucruri, nu pentru cat de plat e abdomenul sau cat de lungi picioarele
Si doctorul meu mi-a zis sa am grija cu greutatea, mai ales ca am probleme mari cu spatele, dar el vorbeste foarte elegant si respecta foarte mult ideea de femeie insarcinata, cred ca nu si-ar permite in veci sa jigneasca pe cineva.

In alta ordine de idei, apropo de invitatia lui valy la cafeluta virtuala, am venit la birou si pic de somn, nu ma pot concentra absolut deloc. voi mai beti cate un pic de cafea? sau ce secrete aveti sa va "treziti" la serviciu?

zi frumoasa tuturor

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gata, m-am intors de la eco: bebe are activitate cardiaca si e o dezlipire mare la saculet. Stam cuminti in continuare, ne lipim de pat cu superglue si continuam tratamentul.
Mergem joia viitoare iar la ecografie.

9 saptamani si 5 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gata, m-am intors de la eco: bebe are activitate cardiaca si e o dezlipire mare la saculet. Stam cuminti in continuare, ne lipim de pat cu superglue si continuam tratamentul.
Mergem joia viitoare iar la ecografie.

Multa sanatate si stai cumintica in pat!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burtici! ce faceti?
am zis sa mai scriu si eu cate ceva ca de citit v-am tot citit
noi suntem bine, am scapat de greturi, suntem deja in sapt 12 si abia asteptam echo pe 23 ian. tot atunci facem si DT - ca tot intreba cineva prin mesajele anterioare - eu o sa fiu atunci in 13 sapt si 2 zile si e ok. atunci m-a chemat dr si mi-a aspus ca se poate face pana la 13 sapt si 6 zile. am avut greturi destul de mari de sarbatori, insa acum ma bucur ca am scapat am luat aproape 1 kg pana acum si deja a inceput sa se contureze burticutza mea
maine dimi merg sa-mi recolteze secretia pt ca am sesizat o mancarime/iritatie de vreo cateva zile si mi-e sa nu ma fi captusit cu ceva
am vazut ca si voi v-ati mai confruntat cu migrene - am avut si eu una teribila w/e trecut...imi venea sa ma urc pe pereti de durere dar am rezistat si nu am luat nimik
in ceea ce priveste cremele - inca nu m-am dat cu nimik pt ca nu a fost nevoie si pana la echo nici nu vreau sa ma dau pt ca pot ecrana si nu-l vede dr bine pe BB (o colega de-a mea a patit-o din cauza cremei si i-a scris dr inclusiv pe echo ca nu s-a vazut din cauza cremei...). o sa-l intreb cu ce am voie sa ma dau si o sa incerc ceva natural (oricum eu folosesc in mod curent gel de aloe pt corp si cred ca o sa raman fidela).

va poop!

Roxy
12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

eu beau o cafeluta dimineata: jumatelapte-jumate cafea.
am oricum tensiunea mica.
n-am baut in perioada stimularii hormonale pt fiv-atunci mi-era greata de la ea,acum nu....

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+9 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Mealex, ma bucur ca bebe e bine. Stai cuminte in patuc si relaxeaza-te.
Si eu mai beau cafea, dar putina comparativ cu inainte. Abia daca iau cateva guri si nici alea nu imi prea trebuie desi mor de somn.
Crema ecraneaza eco? La asta nu m-am gandit. Eu si pana acum ma dadeam cu crema de corp frecvent. Voi cu ce va dati? As vrea sa gasesc ceva cat mai natural. Cineva imi sugera uleiul de masline, dar mi se pare cam scarbos si greu de folosit. Gelul de aloe al lui roxy suna bine.
Pana una alta, sanatate tuturor gravidutelor.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

pana cand luam omega3? nu cred ca trebuie luat toata sarcina....
n-am mai vb cu dr u despre el....initial imi spusese pana in sapt 12-13. voi ce stiti??
farmacista se uita mirata cand i-am cerut-si la precautii scrie:a se utiliza cu precautie de pers care iau anticoagulante...
mai subtiaza si el sangele...

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+9 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, ma doare gatul, cred ca o sa ma pun pe lamaie. Eu nu merg la nebunu asta de doctor,o sa merg pe mana lui Rotaru ptr. amniocenteza. Deci,inseamna ca eu fac degeaba anticorpii acum. Fetelor voi, care aveti rh negativ in afara de Ali, ca ea este la fel ca mine,la voi e prima sarcina sau ati mai avut si avortiri. Carmina, pe mine cand m-a durut ingrozitor capul, doctorul mi-a spus ca pot lua cate o jum. de lagocalmin,si peurma cealalta jum. A zis ca 1 algocalmin, nu e un pericol luat foarte rar.Eu sunt la serviciu, si e o agitatie pe aici. Vreau si eu o cafea cu mult lapte, chiar mi-e pofta.Intru mai tarziu, pup.NMealex, pe tine te legam de pat. Gata , ia o carte, uita-te la Tv, dormi sisa vezi ce bine e pe urma.

Mergi la inceput