Clasa zero 2012-2013(2)
Raspunsuri - Pagina 7
AlinaTraian spune:
Am si eu o intrebare.
Scoala 56 are sau nu after-school?
Sau stiti vreo alta scoala in zona Iancului, Obor, Vatra Luminoasa, Gara Obor, Pantelimon care sa aibe after scool?
E destul de urgent ca trebuie sa ne inscriem la clasa-grupa 0.
Va multumesc.
anya spune:
46 are un after mai ciudat. Copiii raman in clasa cu propria invatatoare sa faca temele si mananca pachet adus de acasa.
64 si 4 nu le cunosc
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur Mi-am "inscris" pe pre liste copilul la scoala nr 56 pentru grupa pregatitoare. Prima intrebare a fost: unde stati ca sa vedem daca apartineti. Inscrierile oficiale vor incepe undeva in martie. Pana acum au decis sa se faca 2 grupe de pregatitoare sperand ca vor fi de ajuns. Clasele trebuie redecorate (de primarie ) dar la grupurile sanitare nu cred ca vor face modificari. Bineinteles ca am uitat sa intreb de regimul de semi-internat, desi este lucru cel mai arzator pentru mine. Ce ai nevoie la inscrierea oficiala: - copie cert nastere copil - copie CI parinti - adeverinta de venit - adeverinta medicala ca e apt de scoala - caracterizare de la gradinita - fisa medicala Mult succes tututor in alegerea scolii dorite Yagmur si Luca |
Banuiesc ca e nevoie de adeverinta de salariat, nu de venit.
Ca nu ii intereseaza cit cistig eu.
Sau mai stii?
catrinik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roli25
Am delegat-o pe mama, ca la ora aia sunt la birou. Si e delegata saraca si mercuri la sedinta piciului...iar copiii sper sa aiba cu cine sta in grupe in timpul sedintelor, ca nu are cine sa-i ia in afara de ea. |
ce ai aflat la sedinta?
deea772 spune:
Ati vazut ce spune Funeriu despre clasa 0?
Abia astept sa simt cit de perfect este Min Invat
http://www.mediafax.ro/social/funeriu-consecinta-introducerii-clasei-pregatitoare-20-000-de-copii-vor-merge-la-scoala-9158661/
usorlili spune:
Mie mi-e o sila totala.
La scoala 194, una din cele mai cautate scoli din sectorul 4, nu va fi decat o clasa pregatitoare. In conditiile in care anul trecut au fost 6 sau 7 clase I. Si in conditiile in care acum sunt in jur de 50 de copii la grupa mare. Ei deja considera gradinita arondata scolii (avand acelasi director) si cei de la gradinita au prioritate aici.
Bun. Intrebare mea ar fi...ar putea fi transferat oare un copil in grupa pregatitoare acum, pentru a intra in toamna in clasa I, in conditiile in care el este grupa mare in acest moment. Face 6 ani in august 2006.
Credeti ca ar fi o varianta de luat in calcul, pentru a sari peste nesuferita asta de pregatitoare la scoala.
PS: Intrebarea nu este pentru baiatul meu, care face 6 ani la sf lui septembrie, deci nu scapa. Intrebarea este pentru prietenul baiatului meu.
roli25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui catrinik
ce ai aflat la sedinta? |
Sunt mai debusolata decat inainte !
Directoarea a repetat povestea cu cei nascuti pana in 31 aug 2006 si cei nascuti dupa aceasta data...daaar "nimic nu e batut in cuie"!
Pai si ce sa inteleg? Il inscriu la clasa 0, sau nu? Intrebare la care n-am raspuns, ca oricum nu se fac inscrieri decat in clasa I deocamdata.
Yagmur, te rog lumineaza-ma si pe mine, daca ai inteles ceva la sedinta?