Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(48)
Raspunsuri - Pagina 15
adrianaBuc spune:
lady, ultima oara am fost la medic la 31 sapt. Bebelina se intorsese cu capul in jos - si acum tot asa e, ca o simt dupa cum se misca- , atunci avea aproape 2 kg, era bine, eu am ceva lichid in plus dar nimic ingrijorator inca. Peste mai putin de 2 saptamani merg din nou sa vedem cum stam. Rebeca e o dulce, isi face mana pe bebelusul masilor ei - are 2 luni -, cand plange ii face mai-mai si il pupa - asa, din aer, ca nu lar sa puna mana pe el -. A primit 2 bebelusi pe care ii plimba si ii culca toata ziua. O sa vedem cum o fi cand o veni fata ca sigur nu va fi la fel de draguta cu ea.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu
danezza spune:
Altesa - si m-am uitat special la DM dupa Tampoane d-ale ca stiam ca au tot felul de chestii dar nu am vazut .. ma ma uit inca o data
Georgia - daca se rup memebranele, se poate face ceza. Nu se mai face din cate stiu eu daca bebe e deja pe drum
in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
Matzaila_81 spune:
Adriana, ce simpatica Rebeca ta
Eu m-am trezit la 11. Am pus rufele copilului la spalat si trebuie sa spal si maldarul de vase supa care am ca target sa spal cu Biocarpet covorul din camera odorului.
Alina pentru ca am si o candida pacatoasa la care doctorita cealalta nu mi-a facut antifungigrama doar mi-a dat canesten cate 3-4 cutii am acum tratament serios si daca in doua saptamani se declanseaza nasterea atunci imi face cezariana. Sunt pe tratament cu amoxiclav ( gen augumentin) pentru streptococ si pe 13 imi repeta analizele din nou. Oricum, am inteles de la o prietena ca si daca-mi iese negativ chiar daca imi face cezariana bebe tot e pus preventiv pe antibiotice. Acum sa vedem, aflu mai multe detalii pe 13. Eu sper sa scap de toate problemele pana atunci ca sunt cumintica si le iau pe toate la timp.
Pe langa antibiotic mai am si niste ovule cu antibiotic si alte minunatii preparate special la laboratorul unei farmacii. Se pare ca jucarica se mai inflameaza in sarcina dar nici chiar in halul in care era jucarica mea. Plus de asta nu cred ca o sa inducem nimic ca si sotul trebuie sa ia antibiotic si inca nu a inceput ca face fite si daca nu-l ia nu mai pupa el inducere sau poneiala cat ii haul !
Nu am citit detalii despre febra laptelui pentru ca subconstientul meu e foarte infuentabil si as face exact tot ce ati descris acolo. O sa le terorizez pe tantiile de la Sanador cu intrebari si va sun daca se agraveaza situatia.
Puiutza , noi doua nu am mai apucat sa vorbim deloc, iarta-ma ca nu ti-am raspuns la telefon dar am dat ignore la toate apelurile ca ma terorizau cei de la birou.
Tu cum mai esti? Ai semnat pana la urma contract cu Sanadorul? Unde nasti pana la urma, cum te mai simti?
Lady, nu mai dispar, sunt curioasa care dintre noi va naste prima ca avem dpn-ul la distanta de o zi.
Tu cum mai stai cu problemutele tale, faci cezariana pana la urma? Ce-ti mai face micul ren?
Beatrix si Tonirro, va astept cu vesti bune si ma gandesc mereu la voi.
Alice, ai niste copilasi frumusei foc, sunteti o familie tare frumoasa si fericita si-mi e mai mare dragul sa ma uit la voi.
+35
Matzaila_81 spune:
Danezza, la Seni au niste tampoane pentru incontinenta urinara si m-am uitat la ele serios si am intrebat si cred ca si alea ar fi bune de folosit dupa nastere pentru eliminarea lohiilor.
Sunt muuult mai mari si absorb foarte foarte bine.
Se gasesc si in Carrefour.
+35
aerlilian spune:
Lady, stii...cand m-au apucat lamentarile la tine m-am gandit, la ce ai patimit tu si la faptul ca te-ai incumetat sa mai faci unul, dupa tot ce ai trait la prima nastere.Incerc si eu sa ma incurajez spunandu-mi ca n-oi fi eu a mai tampa dintre femei sa nu stiu ce sa fac cu copilul si ma mai gandesc ca n-oi fi nici cea mai ghinionista sa nu am un copil sanatos. Cat despre durerea fizica...trece, nu?
+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Anessi, se fac botezuri in post. Cununii nu se fac dar de botezat se boteaza Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
eu am vb. cu preotul si putem face botezul in 19 feb. ,ultima zi inainte de post ,nu a zis ca s-ar putea face si in post , probabil la biserica se poate dar nu si petrecerea .
mami de printesa ,flavia
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
Matzaila_81 spune:
Aerlilian, esti o persoana atat de calma si de calda ca nu mi-as face nici o grija ca nu ai fi o mama minunata si ca nu o sa te descurci extraordinar cu toate.
Durerile fizice trec si pe langa asta cu toata medicatia de acum nu e musai ca o sa le ai.
Lady a avut ghinion mare rau dar uite ca daca a ales sa mai faca ea un bebe cred ca stie ce stie
+35
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui aerlilian Lady, stii...cand m-au apucat lamentarile la tine m-am gandit, la ce ai patimit tu si la faptul ca te-ai incumetat sa mai faci unul, dupa tot ce ai trait la prima nastere.Incerc si eu sa ma incurajez spunandu-mi ca n-oi fi eu a mai tampa dintre femei sa nu stiu ce sa fac cu copilul si ma mai gandesc ca n-oi fi nici cea mai ghinionista sa nu am un copil sanatos. Cat despre durerea fizica...trece, nu? + 35 http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Starea ta e normala...nimic iesit din comun insa sa nu persisti si sa te pierzi in ea.Nimeni nu-i nascut invatat..eu tot ce stiu, am prins din aer, citind, pe forum, prin parc, vorbind cu mamici, urmarind emisiuni..experimentand..panicandu-ma.de la doctori...de oriunde.am aspirat cat am putut!Si inca simt ca nu stiu nimic!
Imagineaza-ti tu...ca eu acum trei ani..desfaceam cutia cu scutece, cu tot cu al meu sot...sa vedem cum arata un pampers
nasterea mea a fost horror pentru mine..ca nu am stiut a-i face fata durerii..situatiei..nu am fost suficient de matura si de puternica!!eram un copil ce aveam un copil!!asa ma vad acum.si nici pe cineva alaturi care sa-mi oblojeasca ranile psihice n-am avut!Plus ca eu,cat si fii-mea Rebecca facem urat rau la durere..n-o suportam..la nicio intensitate..asa e organismul si psihicul nostru..de asta am facut eu depresie si ea a facut asa urat la colicii aceia..si ne-am speriat una pe alta si una de alta...Exact ca la Socola...ori Balaceanca
35+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ALTESA spune:
lady sunt pe-aci prin preajma nu pregatesc nimic sunt mai energica ,mai calma si mai linistita ca niciodata
Stati linistite ca nu va las asa scriu eu ceva cat de scurt daca mi se pare ca ma apuca dar .....tare mie teama ca ajung la inducere cu ulei de ricin sau in cel mai rau caz medicamentoasa.
39+ cu baby Rafael-Ioan
puiutza27 spune:
Buna fetelor,
Matza, am sperat sa fii foarte ocupata si sa nu se fi intamplat altceva... Eu sunt bine si am fost bine in toata aceasta perioada mai putin ieri noapte, cand nu am putut deloc sa dorm de dureri. Am simtit ca ma dezintegrez, dezmembrez, dureri mari si de burta, ca la menstruatie, bebe agitat tare si il simteam foarte jossss, atat de jos incat credeam ca il scap. Ma gandeam doar ca daca nasc....nu am nimic pregatit pentru spital. In fine, nu v-am mai povestit ieri pentru ca de la 7:00 am inceput sa ma linistesc si am dormit pana la 10:00 si pana seara nu am mai avut nimic, desi m-am plimbat toata ziua prin oras.
Legat de spital pana la urma am hotarat sa nasc la Bucur. Am fost si am vizitat sectia de lauzie si am dat de D-na sef de sectie extraordinara. Nu mi-a venit sa cred cu cata amabilitate a stat de vorba cu mine si cate explicatii mi-a dat si cate am invatat in doar juma de ora cat am stat acolo. Am vazut si rezervele cu plata(foarte ok), am vorbit si de celule stem si de multe altele. Nu pot spune ca este ca la Sanador dar nu este nici foarte departe. Am vorbit si cu sotul meu (care a zis ca oricum in perioada asta dorintele mele sunt porunci pentru el) si am ramas la Bucur, atuul fiind dat de dr meu pe care vreau tare, tare mult sa il am langa mine. Si asa cred ca o sa innebunesc cand ma voi vedea acolo singura (sau poate nu innebunesc... nu stiu!).
Aerlilian, si eu confirm ca la blandetea, bunatatea si vorba ta dulce bebe nu are cum sa fie decat un copil fericit! Capul sus ca doar pe voi va am sa ma mai sustineti
Mie nu imi este frica de nimic decat de momentul nasterii. Groaza, nu frica. Dar cum nu pot ocoli momentul... si cum sper sa nu vina mai devreme... inca mai stau calllmmmaaaa!
Va pup!
32+