Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***382***
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Succes fetelor la curele de slabire !!!
Si Pisi vi s-a alaturat ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Eu tocmai mi-am facut un castron (ca sa nu zic lighean
) de legume sote, pe care le mananc cu paine neagra proaspata
.
Da' in timp ce balotez ca porcu' sunt spiritual alaturi de voi: spor la cura de slabire!;)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
Buna dimineata!
Gianina, bine ai revenit!
Alexandra, sper ca ortopedul sa-ti spulbere orice grija referitoare la picioarele Amaliei!
Cu inul si canepa am terminat, de azi ma apuc de ore, ca sa nu-mi ies din mana
, plus ca trebuie sa migalesc ceva la un proiect de la scoala.
Sa va zic ce-am patit cu Andrei ieri: incerca sa urce invers pe toboganul de la Ortoprofil- plin pe acolo de parinti si copii- si nu reusea; a incercat de cateva ori si numai ce-l aud""O, f***-o!". Va dati seama ca a captat instant atentia
, moment in care a mai repetat o data, sa fie sigur ca a intels toata lumea
.Stiu ca nu e cea mai adecvata atitudine, dar m-a luat un ras - cum eram si incordata- de a trebuit sa ies de acolo, sa nu ma vada copilul, ca atunci chiar i se parea interesant ce zice. Presupun ca replica a "cules-o " de la gradinita sau de la vecinul injurator, insa m-a uimit faptul ca stie exact ce situatii "impun"
folosirea ei, ceea ce ma face sa ma gandesc ca nu-i prima data cand a folosit-o.
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Neata! Tufete, are careva higrometru? Ca io am gasit pe net numai de la 100 lei in sus. O varianta mai cu discount exista? La mine in casa e condens, cu toate astea caloriferele duduie si aerul pare uneori uscat. As vrea sa ma prind si eu cum e si cred ca la un moment dat imi va fi necesar un dezumidificator. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Daca nu ti-a raspuns nimeni, exista ceasuri electronice care au inclus si higrometru; din experienta mea cu asa ceva (redusa, e drept, dar si eu plingeam iarna trecuta dup aasa ceva), sunt suficient de precise cit sa te orientezi un pic daca trebuie umidificator sau dezumidificator...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
AlexAndra_81 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Buna dimineata! Gianina, bine ai revenit! ![]() Alexandra, sper ca ortopedul sa-ti spulbere orice grija referitoare la picioarele Amaliei! ![]() Cu inul si canepa am terminat, de azi ma apuc de ore, ca sa nu-mi ies din mana , plus ca trebuie sa migalesc ceva la un proiect de la scoala.Sa va zic ce-am patit cu Andrei ieri: incerca sa urce invers pe toboganul de la Ortoprofil- plin pe acolo de parinti si copii- si nu reusea; a incercat de cateva ori si numai ce-l aud""O, f***-o!". Va dati seama ca a captat instant atentia , moment in care a mai repetat o data, sa fie sigur ca a intels toata lumea .Stiu ca nu e cea mai adecvata atitudine, dar m-a luat un ras - cum eram si incordata- de a trebuit sa ies de acolo, sa nu ma vada copilul, ca atunci chiar i se parea interesant ce zice. Presupun ca replica a "cules-o " de la gradinita sau de la vecinul injurator, insa m-a uimit faptul ca stie exact ce situatii "impun"![]() |

foarte tare Ardeiul, oricum n-avea farmec daca o spunea acasa
si eu as fi reactionat la fel, nici nu stiu cum ai putea sa ramai serios in astfel de situatii
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Novus, Ilinca, multumim de incurajari, dar eu tare prost stau cu vointa in perioada asta, imi trebuie o motivatie puternica si n-o gasesc 
Amalia
novus spune:
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 Novus, Ilinca, multumim de incurajari, dar eu tare prost stau cu vointa in perioada asta, imi trebuie o motivatie puternica si n-o gasesc ![]() Amalia |
Ia gandeste-te la concediu: mare, soare, plaja
pisigri spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Taman am primit o invitatie la o petrecere surpriza.... Tanti a Anastasiei face 50 de ani si sotul si fata ei vor sa o sarbatoreasca invitand toti copii, de care s-a ocupat ea. Cica au reusit sa-i gaseasca pe toti, in afara de prima, care are vreo 20 de ani. Chiar sunt curioasa cum vor decurge ostilitatile(si emotionata).... ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Ce frumossss....!!!!
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Sa va zic ce-am patit cu Andrei ieri: incerca sa urce invers pe toboganul de la Ortoprofil- plin pe acolo de parinti si copii- si nu reusea; a incercat de cateva ori si numai ce-l aud""O, f***-o!". Va dati seama ca a captat instant atentia , moment in care a mai repetat o data, sa fie sigur ca a intels toata lumea .Stiu ca nu e cea mai adecvata atitudine, dar m-a luat un ras - cum eram si incordata- de a trebuit sa ies de acolo, sa nu ma vada copilul, ca atunci chiar i se parea interesant ce zice. Presupun ca replica a "cules-o " de la gradinita sau de la vecinul injurator, insa m-a uimit faptul ca stie exact ce situatii "impun"![]() |
Anaan, exact al fel reactionez si eu cateodata la perlele Adei
Ilinca_M. spune:
Hehe, imi apare avataru'!
Pfoai, novus, io nu ma pot mobiliza de obicei nici pe termen scurt si tu propoui target-uri asa indepartate...auzi...mare...soare...unde-s?! unde-s?!
(si Pisi ce regim face, ca banuiesc ca nu merge pe disociate, dukane si montignace:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.