Cum fac un "CUPRINS"?

Cum fac un "CUPRINS"? | Autor: dicirstea

Link direct la acest mesaj

Stiu ce trebuie sa scrie in el , dar ma gandesc ca trebuie sa fie si o cale mai scurta (mai pentru lenesi) prin care sa se poate concentra intr-un cuprins continutul pe capitole si pagini al unei lucrari.

Are cineva idee?

Mai concret, am o lucrare cu multe capitole, fiecare capitol avand intre 1-14 pagini.

Exista vreo cale prin care pot face un "cuprins" in asa fel incat daca scurtez un capitol de la 10 la 7 pagini sa se regaseasca automat modificarea si in cuprins?Sa nu mai trebuiasca sa refac manual totul?

Computatoarele astea fac de toate....nu imi vine sa cred ca nu a simtit nimeni nevoia sa faca treaba asta

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Daca lucrezi cu Microsoft Word ai o "unealta" care stie face cuprinsul automat, grija ta e sa indici in stil care e capitolul si subcapitolul.

Daca lucrezi cu editoare de texte profesionale (LaTeX ) e la fel simplu.

(nu stiu daca ti-am raspuns la intrebare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Daca lucrezi cu Microsoft Word ai o "unealta" care stie face cuprinsul automat, grija ta e sa indici in stil care e capitolul si subcapitolul.

Daca lucrezi cu editoare de texte profesionale (LaTeX ) e la fel simplu.

(nu stiu daca ti-am raspuns la intrebare)

Mik.

Senchiu....parial
Care e acea "unealta"?
Sunt convinsa ca in timpul pe care l-am pierdut cat am luat fiecare iconita din toolbar si am verificat ce face as fi facut manual cuprinsul...dar m-am inversunat si nu ma las pana nu descopar cum se face automat...ca ma gandesc ca nu mai facea nici naiba carti si culegeri daca tot statea sa pagineze capitolele
Deecii, am W7...pe ce trebe sa apas?

Si 2
Ce e LaTex? In afara de ce stiu eu ca e latex-ul?
Daca ma ajuta asta il invat...se poate folosi pe texte gata scrise?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Am cautat despre LaTex si ce am gasit m-a bagat si mai tare in ceata.
Incerc sa descarc ceva "Xemacs setup" dar mi-e ca fac mai mare prostia...ma enervez ca am stat si am trandavit de la Craciun pana acum si normal ca acum nu mai am timp de studiat....

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

LaTeX e o chestie inteligenta rau, care se ocupa foarte bine de bibliografie, numerotare de pagine, de figuri si face figuri frumoase tare.

Nu stiu cu ce seamana MSWord en romana; eu il am in franceza si in spaniola, te uiti insa in meniul "Insertion" si ai o optiune de inserat cuprins, index si referinte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mik

LaTeX e o chestie inteligenta rau, care se ocupa foarte bine de bibliografie, numerotare de pagine, de figuri si face figuri frumoase tare.

Nu stiu cu ce seamana MSWord en romana; eu il am in franceza si in spaniola, te uiti insa in meniul "Insertion" si ai o optiune de inserat cuprins, index si referinte.

Mik.

Daaa, e prea inteligenta pentru mine am descarcat o chestie care arata ca naiba dupa ce pun lucrarea mea in ea.

Am vazut acum "indexul" din Word, din pacate nu citeste tot documentul meu, in sensul ca nu ii place forma lui si nu-i recunoaste toate titlurile ca si capitole si eu nu am descoperit cum sa le adaug pe cel lipsa.

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

in mod normal, ar trebui ca fiecare titlu sa fie cuprins intr=un header ca sa ti-l recunoasca in cuprins, sper sa nu vb prostii prea mari, daca da, scuze.
in orice caz, eu l-am facut manual la teza

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

in mod normal, ar trebui ca fiecare titlu sa fie cuprins intr=un header ca sa ti-l recunoasca in cuprins, sper sa nu vb prostii prea mari, daca da, scuze.
in orice caz, eu l-am facut manual la teza

mDA, numai ca la mine fiecare titlu e in ceva ca un tabelas, un cell cu antet, un cell cu titlul capitolului, un cell cu un cod de identificare a documentului, un cell cu "aprobat".
Idealul pentru mine era un centralizator al casutelor doar cu titlul.

Si eu l-am facut manual pana acum...numai ca tre' sa il mai completez, mai modific cate ceva...nu mult...2-3 pagini pe la cateva capitole... si deja m-am saturat

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zala spune:

Poate te ajuta asta:

http://www.shaunakelly.com/word/numbering/tableofcontents.html

Mergi la inceput

Senchiu, am reusit.
Multumesc Alexandrina

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Mergi la inceput