Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

silvi esti "norocoasa" ca sa zic asa ca ti-au aparut durerile de os abia acum eu ma lupt de ceva vreme cu ele ... sunt normale caci se pregateste bazinul de nastere ...eu cred ca la regina maria sigur au medic de garda...poti sa suni sa intrbi dar cred ca iti faci griji degeaba.

mady

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 31+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Silvi, la regina maria este garda in permanenta. Dar stai linistita pana vine doctorita ta si o sa fie bine

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Salutare!

Dupa o lunga absenta pe aici, vreau in primul rand sa va urez La multi ani!!
Felicitari tuturor mamicilor care au adus deja bulgarasii pe lume (Beatrix, Toni, Alice, Iaura, Sara, Cati, Ica, Alinush..sper ca nu am uitat pe nimeni..). M-au impresionat f tare cazurile lui Beatrix si Toni, dar ma bucur ca totul decurge bine cu bebeii! V-am citit mai mereu, insa n-am avut timp sa scriu. Am lucrat pana pe 23 decembrie la foc intens...ba pana pe la 7..ba 8..ba 9 seara...ajungeam acasa cu burta pietroi. Apoi curatenia de sarbatori, etc. In rest, probleme cu sarcina nu am avut si nici nu am...
Mi-ar fi placut sa scriu de atate ori, imi veneau raspunsuri in minte in functie de ce discutati, dar fiin mereu pe graba iar voi asa de active. L-am zapacit pe al meu cand va citeam il mai anuntam de nasterea cate unui bulgaras, si cand ii spuneam "uite - a nascut la 35 sapt" eu am 36 + , iti dai seama il luau toate transpiratiile

Inca nu am reusit sa imi pregatesc bagajul pentru spital - apropo, fetelor care nasteti la filantropia, multumesc ca ati postat info legat de bagajul de spital. Mai am de cumparat cateva chestii, si azi imi pregatesc si eu bagajul - sa fie facut. Ieri am spalat hainute pentru bebita mi-a fost asa de draga sa le intind pe uscator, parca mi se parea ireal.

Sper sa scriu mai des luna aceasta, de ieri am intrat si eu in prenatal..dar o sa mai trec cate putin pe la serv..

La mine DPN-ul ar fi 26.01.11 dupa UM, dar dupa ultima eco..era mai mica fetita..si cica ar fi 2 feb..om vedea. Pe masura ce se apropie timpul mai iau emotiile...mai ales ca vreau sa nasc natural..cu epidurala dar parca m-a cam luat frrriiicaaa

Altesa, Cristina astept sa dati vestea cea mare in orice moment

Hai ca m-am intins cu ditamai mesajul, sper ca nu v-am plictisit prea tare

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mady_19

hello..

- io am un chef nebun sa fac curatenie prin casa...e un soare asha frumos de mi-a luminat toata garsoniera si am chef sa fac treaba...

37+cu

vezi ca asta-i semn de "vineeeeeee barza, pazea!!"

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fac capitol nou!

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Wow, ce de bebelusi au aparut deja! Bravos bulgarasi!!!! Multa sananate, fericire si belsug sa aveti!!!!
Si pe mine ma dor oasele sau ligamentele, ce mama lor o fi... La prima sarcina nu a durut asa. Culmea e ca acum ma asteptam sa fiu mai flexibila, din moment ce corpul a mai trecut prin asa ceva. Iata ca socoteala din targ si aia de acasa... Am zile cand nu pot sa merg de durere.
Nu stiu cum e la voi cu somnul, dar la mine e un chin. Nu mai pot sa stau nicicum: asa nu pot sa respir, asa ma doare, asa nu merge... Abia astept sa raman singura in corpul meu si imi e un doooorrr de nu se poate de dormitul pe burta. Yupiiii!!!
Trebuie sa fac si eu analiza pentru streptococul B. Am vazut ca la Medlife e 44 roni, gata in trei zile. E ok? Nu mai tin minte de acum cinci ani.
Ma bucur ca nu ma mai duc la job. Sunt mai linistita acum, ca nu mai stau pe drumuri. Oricum lipsa somnului ma chinuia destul. Ma gandesc serios la statul 2 ani acasa. Nu stiu eu cum se calculeaza veniturile cu legea asta noua, dar banuiesc ca nu pierd extrordinar de mult... In fine. Mai am ceva timp sa iau o decizie.

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (35+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Lady, Bulinutza, subscriu durerilor de bazin
le am deja de aproape 2 luni si cateodata ma omoara!

eu ma simt foarte rau azi, ma dor toti muschii care sustin burtica. cred ca deja e prea mult...
azi noapte cand m-am intors de pe o parte pe alta m-a luat o durere la muschii laterali din partea dreapta de am inceput sa plang si de atunci ma doare tot timpul.
poate si pt ca ieri m-am agitat toata ziua si nu am pus fundul jos pana tarziu, dar in mintea mea trebuia sa fac si un pic de miscare ca daca obosesc, dorm mai bine. se pare insa ca socoteala de acasa nu a fost ca cea din targ si am facut mai mult rau azi stau cuminte si imi sun doctorul. si promit ca mai mult de o ciorbita nu voi face

Anne 38+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

capitolul 48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Annisia, si pt mine somnul e un chin ma apuca plansul cand vine seara si trebuie sa ma pun in pat. pe dreapta nu pot dormi din cauza refluxului gastric, pe spate in nici un caz, deci ramane doar stanga si asa ma doare piciorul dupa ce stau cateva ore pe el....

iar ma plang ca o baba, si chiar nu-mi sta in fire! de abia astept sa vina pe lume chiriasul si sa doarma in patutul lui!

Anne 38+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Iaura Daca accepti un sfat: insista cu sanul. Nu ii mai da biberon, ca de aceea refuza sanul. Din bibe lapticul curge mai usor, pe cand la san trebuie sa depunea ea mai mult efort si normal ca alege calea mai usoara...
Pt stimularea lactatiei poti sa iei Galactogyl. Sunt granule. Este scumpicel dar foarte eficient.

Ma bucur ca Flavia e cumintica

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

accept cu placere orice sfat ...ideea e ca nu prea e lapte si de aceea ii dau completare ,ca a scazut si destul de multicel ...iar teoria care spune ca orice mama poate sa alapteze eficient,cade din start,din pacate ...dar eu insist iar daca e sa nu pot alapta sau sa peird laptele ,asta e...nu pot cere mai mult ca deja am primit totul ,zic eu.

mami de printesa ,flavia

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput