Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Fetelor, voi sunteti mai experimentate, eu sunt la prima sarcina, va rog spuneti-mi si mie cum se simt contractiile alea periculoase, dureroase? Cu durere de burta sau de spate? D-alea nedureroase am de vreo 2 luni, dar nu m-au panicat, oricum iau 2 no-spa/zi, dar vreau sa stiu cum sa le recunosc pe cele periculoase, ca bebe tre sa mai stea la caldurica pana in febr. Multumesc!

33+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

altesa cum esti ?
anto, asa stiam si io ca bb inghite lichid amniotic ,dar ca si danezaa desi am colul inchis deci nu ar avea pe unde sa se piarda nika tot fac scenarii (mai ales ca la varsta asta de sarcina deschiderea colului poate aparea oricand
despre bultica care bolboroseste ,cica e normal catre finele sarcinii ,caci toti muschii se destind , pregatindu-se sa lase pe bb sa iasa cat mai lin ..

adc, io am un unchi nascut la 1800gr la termen , dintr-o sarcina toxica..si acum are 1.90 si peste 100kg..nu imi fac f mari griji de greutate

carpediem , nu stiu sa-ti spun ca nu am experimentat pana acum contractii dureroase

intrebare:v-ati ales medicul pediatru?la cat timp dupa nastere il chemati acasa/sau mergeti la control cu bb?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Am intrat doar sa va salut si sa fac galerie pentru Cristina si Altesa, dar n-am chef de scris nimic azi ca sunt intr-o pasa ffffff proasta.

Olga: pozele sunt pe picasa in contul comun.
Iaura: eu stiu ca poti veni in vizita cand vrei tu la Gynia. Oricum si asta o sa intreb sambata.

Va pup si aveti grija de voi,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 33+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

aerlilian incerc sa ma linistesc ,vad ca bebe si-a reinceput activitatea.

alina de la 38 de sptamani fac treburile astea zilnic nici cand nu eram gravi nu era asa curat in casa poate,poate mi s-o rupe apa sau m-or apuca niste contractii din alea adevarate.

georgia cum sa fiu in stand by desii ma fatai de la 6 prin casa.

zicea cineva sa chem soacra pai eu stau cu ea si oricum ne intelegem super asa ca nu are cine sa ma supere,doar nasa m-a suparat sarcina asta.

Am aflat acum 10 minute o veste horor si daca are legatura genetica m-am nenorocit ,tocmai ce am vorbit cu mama la telefon si zicea ca ea m-a nascut si pe mine si pe sormea cu o saptamana mai tarziu fata de termen adica la 41 si a luat-o cu dureri de spate si burta dar apa nu i s-a rupt i-au taiat-o cu o foarfeca la spital

Ce ma fac ,oare seman cu ea? oricum un lucru e bun s-a dilatat imediat nu au taiat-o si nu s-a rupt

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

georgia, eu am chemat medicul pediatru la cateva zile dupa ce am ajuns acasa. La cabinet am ajuns doar la vaccinuri - nu e bine sa expui bebelusul la cine-stie-ce colcaie prin sala de asteptare la medic. Eu am medic pediatru din sistemul de stat (mai mult pentru vaccinuri) si abonament la Medicover pediatrie (pentru orice alta problema).

altesa, relax! nu are legatura cu genetica! Fiecare individ e diferit. Nici mie nu mi s-au rupt membranele acasa, mi le-au rup ei la spital. In plus, dupa ruperea membranelor contractiile devin extrem de dureroase, asa ca mai bine te dilati cu membranele intacte.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Si eu pe-aici, fara contractii si fara chef. Tot curatenie am facut pana acum, de dimineata. Acum imi dau seama ca eu contractii am avut in 30 si 31 decembrie, cand m-am pazit cel mai mult sa nu nasc, cu mult stat in pat.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Altesa...linisteste-te!!!

Chiar daca nu vei avea contractii, nu ti se va rupe apa...metode de a naste uman exista..sigur nu te va taia nimeni cu foarfeca!

ti se va induce nasterea..nu vei avea dilatatie sunt injectii, nu vei avea contractii-e cezariana...deci stai calma

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Si eu pe-aici, fara contractii si fara chef. Tot curatenie am facut pana acum, de dimineata. Acum imi dau seama ca eu contractii am avut in 30 si 31 decembrie, cand m-am pazit cel mai mult sa nu nasc, cu mult stat in pat.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

io am impresia ca tu nu vrei sa nasti..sau vrei sa nasti cand deja va merge in picioare si nu va mai face in scutec!!las ca stiu iooooooo

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

altesa, relax! nu are legatura cu genetica! Fiecare individ e diferit. Nici mie nu mi s-au rupt membranele acasa, mi le-au rup ei la spital. In plus, dupa ruperea membranelor contractiile devin extrem de dureroase, asa ca mai bine te dilati cu membranele intacte.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

subscriu...doare ca naiba

35+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Jessamina ceza cu tutu: la mine s-a desfasurat asa...monitorizari zilnice caci erau probleme si pana intr-o zi cand a zis maine faci 37 s...ok maine il scoatem, vino la 8 si restul s-a desfasurat destul de rapid...analize etc si la 9 si 37 aparea pe lume Rares

Lexi drum bun spre casa, iti tin pumnii sa ajungeti cu bine

Sara felicitari!!!! pupa puiul minunat!

Alina pe 10 mai merg la dr…si pe 19 intru in CO iar apoi in prenatal daca nu nasc pana atunci

Ghiulten iti tin pumnii sa stea bb acolo pana vine tati inapoi

Annesi e si el putin speriat nu te gandi la prosti

Matza matza….am io ac de cojocu tau

Iaura pupici la puiuta mica si mamica ..iti tin pumnii sa inceapa lapticul mai mult

Olga ma bucur ca v-ati simtit bine si drum bun

Carina dar ce ai? De esti in pasa proasta… fata sa ii treaca!

altesa incearca sa te linistesti un pic, stai pe stanga si o sa miste o sa vezi

eu...sunt la servici ...se pare ca am mai luat cateva kg cred ca 2-3 ca nu ma mai incap pantalonii si stau ca pe ghimpi

palpitatiile m-au busit de pe la 5 jumate acum m-au mai lasat un pic in schimb durerile de mijloc...m-au terminat si osul la ...

va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 31+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput