Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Felicitari Sara! Bine ai venit pe lume micuta bulgarasa!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

FELICITARI SARA!!!
Bulgarasa mica sa va aduca multe bucurii, sa fie sanatoasa si norocoasa, ca frumoasa e sigur, ca mami!

N-am nascut eu fetelor S-au potrivit numele..

Hai ca ii trimit si eu mesaj Matzei, sa vad ce face.

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Eu stau cat pot de cuminte ca am burta beton de aseara. Am inceput sa am o gramada de contractii. Sper sa nu inceapa sa doara. Cat pot de cuminte zic , pt ca azi am stat vreo 2 ore in parc la soare. In seara asta as face o ciorbita.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 33+

Mergi la inceput

Noi azi am fost la restaurant la sora mea, am stat 3 ore acolo, Sara s-a jucat afara in parc (era toropita de atata zbenguiala in aer rece).
Eu iar m-am stricat la burta..desi la pranz am mancat un gratar cu legume..O fi de la sarcina?? Pt ca orice as manca imi bolboroseste burta intr-un hal..

Ileana multumesc! cum ma stii tu pe mine
Bulinutza Nu imi place ca tot ai palpitatii. Cand mai mergi la dr? Si sper sa stai si tu mai cuminte de acum..
Altesa, Cristina de ce nu incercati sa beti ulei de ricin? Stiu ca are efecte rapide si bune

Eu am impresia ca nu voi naste mai devreme de 14 ian..cand m-a programata la cezariana.. Mi se pare ca bebe sta asa bine la mine in burtica, nu simt ca ar vrea sa mai iasa.. Si tare as vrea sa nasc natural pe la 38 de saptamani.. Dar na, cand va vrea bebelunul..., iar daca ajung la 39+ cu siguranta nu voi mai fi o candidata buna la nasterea naturala... Dar sunt impacata in ambele situatii. Important e sa fim amandoi sanatosi, ca eu abia astept sa il vad, sa il tin in brate!!

Alice MA bucur ca te simti bine si ca totul e perfect! Bravo!
Ghiulten Sa speram ca sta bebeluna cuminte in burtica s mami nu va fi stresata, pana vine tati inapoi!
Georgia Mi-a explicat dr cum e cu lichidul.. Ca si eu credeam ca pierd. Dar mi-a spus ca nu are cum sa curga lchid decat atunci cand efectiv nasti, cand se deschide colul. Insa lichidul incepe sa il bea bebe in cantitati din ce in ce mai mari si asa se micsoreaza cantitatea. El isi face loc mititelul.

Alina 37+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Merci Alina ! Am zis ca o sa stau cuminte , nu o sa ridic nici macar un ac, pina se intoarce tati. Hai ca aproape a trecut prima zi! Au mai ramas 5...

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Ileana, nu cred ca esti egoista, cand sa ne rasfatam putin (sau mai mult) daca nu acum? La fel e si la mine, si asta dintotdeauna, daca ii cer ceva face, orice, dar daca daca nu o fac e in stare sa isi vada de ale ei cu lunile, si macar daca ar avea de facut ceva notabil sau interesant.
Eu recunosc, am de cand ma stiu o mica "chestie", vreau cu disperare sa fiu bagata in seama de cei dragi, si de cand sunt insarcinata asta e aproape o obsesie
Stii ce e ciudat? Ca fetita ma intelege mai bine decat mama mea. Asta ce ma face sa cred ca nu sunt chiar absurda.
Of, scuzati subiectul asta off-topic, nu am de gand sa incep iar

Mami de Andra (18.02.2006) si 35+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adc
Stii ce e ciudat? Ca fetita ma intelege mai bine decat mama mea. Mami de Andra (18.02.2006) si 35+ cu

dar asta mi se pare un lucru minunat!! Cred ca era mai rau invers... Eu ma intelegeam minunat cu mama mea, dar si Sara este pe aceeasi unda cu mine, ne potrivim si ne intelegem reciproc perfect! Si mi se pare extraordinar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

deci...ileana&alina...m-am lamurit io intr-un final..eram s-otrec pe Alinutza in titlu..dar m-am luminat apoi.

eu am contractii de vreo jumatate de ora....dureroase ca la menstra..oare ce sa fac?

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara fetelor !!! un An nou plin de impliniri si realizari, cu nasteri usoare si bebelusi sanatosi mancaciosi si fara colici !!!
FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT MULT NOROC SI SANATATE CELOR CARE TREBUIE SA NASCA ACUM .INSANATOSIRE GRABNICA SI BEBELUSI SANATOSI!
scot si eu ceva motate la incalzire ptr. mamicile care sunt pe ultima suta de metrii
Noi suntem ok , maine avem programare la dr si probabil ca o sa stabilim ziua de cezariana , in rest sunt exact ca si voi , cu insomniile binecunoscute , la ora 1 noapte imi da desteptarea ptr ca se urca f mult in stomac si nu mai pot respira ... gleznele se umfla si ele si incerc sa dorm cu ele pe perne dar .. nu prea se poate .. arsurile le potolesc cu paine prajita si migdale crude f bine mestecate ...ma bucur ca mai este putin pana ne vom intalni si imi voi tine puiul in brate dar sigur are sa imi fie dor de perioada asta .... maine schimbam saptamana ...
de sarbatori am petrecut ca mai toate pe langa casa cu pregatiri sa nu fie masa goala ,cu ceva vizite si ceva musafiri ... in seara de anul nou am fost la concertul de la filarmonica si a fost superb iar la 1.30 cautam patul ca nu am mai putut sa stau .
Gata va las va pupacesc pe toate sunt cu ochii pe voi si cu emotiile asemenea sa vedem cine va fi urmatoarea mamica ...
Doamne ajuta sa fim toate sanatoase si bebelusii asemenea

37+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Lalitzuza, chiar acum ma pregateam sa interb de tine, ma gandeam ca ne faci si tu o surpriza.

Te-ai hotarat unde vei naste?

MTHFR C677T Homozigot
+34

Mergi la inceput