Hai CristinaGoji,Altesa!Bv Catiushor, sara_!!(47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Cristina...si masatul mameloanelor e ok..elibereaza oxitocina...aia de da contractii..deci incepe sa te...(sfarcuiesti).

o baie fierbinte...in cada...mai incearca...

plimbari luuuuuuuuuuuungi pe jos...urcat si coborat scari..

mult siecs

danseaza...prin casa!!muta mobila...freaca covoare

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

moamaaaa...cata finete , ce-i trageam una peste dinti , asa la figurat, de ii sareau penele de pe ea ...cum sa spui frate asa ceva unei femei gravide

Citat:
citat din mesajul lui jessamine

lexi te asteptam in tara sa ai drum bun si fara peripeti

sara asteptam vesti

cat despre soacra de obicei o ignor total dar de data asta m-a scos din minti cand zis "sa dea D-zeu sa fie si copilul tau bolnav sa vezi cum este" asta pt ca cica nu il protejez pe fisu (si-a calcat o camasa ca mie imi erea rau). Bine vorba unui preot Dumnezeu are lucruri mai bune de facut dacat sa asculte blestemele unei nebune.

Livia 37 + Stefan Matei

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina cred ca nu are acces la net, asa ca m-a insarcinat pe mine sa va dau urmatorul anunt:

"Am nascut o fetita mica si dulce de 3100gr.Mami de bulgaras Sara."

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Alina cred ca nu are acces la net, asa ca m-a insarcinat pe mine sa va dau urmatorul anunt:

"Am nascut o fetita mica si dulce de 3100gr.Mami de bulgaras Sara."

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

....cum, unde cand!!!!

dom'le numai nasteri fara galerie pe aici!

Alinutzaaaaaaaaaaa....te pup, te imbratisez....felicitari!!!

35+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Cristina...si masatul mameloanelor e ok..elibereaza oxitocina...aia de da contractii..deci incepe sa te...(sfarcuiesti).

o baie fierbinte...in cada...mai incearca...

plimbari luuuuuuuuuuuungi pe jos...urcat si coborat scari..

mult siecs

danseaza...prin casa!!muta mobila...freaca covoare

35+
Citat:

In afara de alea doua bolduite, restul nu ma ajuta - scari urc intr-una, ca e casa pe 2 nivele si ma poarta pruncii sus-jos de numa, bai fierbinti am facut toata sarcina, covoare n-am nici macar unu mic, mutatul mobilei - tot asta fac, de fiecare data cand aspir, numa chiar inainte de REvelion m-am potolit (cand am si avut contractiile) Asa ca multe optiuni n-am. Musai sa ma conformez.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alina e cu nick-ul Sara? CA m-am tot uitat pe lista si nu-mi dau seama, numai ea poate sa fie, nu?

Pana ne clarificam,

Bine ai venit pe lume Sara!!! Sa cresti mare si sa le aduci parintilor tai multa fericire!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

40+

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Sara a nascut o fetita astazi, felicitari mamei si fetita sa cresca mare si sa fie mancacioasa!

MTHFR C677T Homozigot
+34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

hop si noi cristina se pare ca suntem in aceeasi oala doctorila zice ca am colul pregatit si ca puteam naste si azi dar pana la 40 de S el nu imi face inducere si m-o trimis acasa foarte frumos cu bagajelul inapoi si mi-a zis ca ne revedem crede el pana duminica daca nu luni ma interneaza si imi face inducere.

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,

Sara felicitari!!!!!! Bine ai venit bulgarasa mica!
Eu n-am dormit aproape deloc noaptea trecuta - pisu de 4 ori!!!, cainele a innebunit si a urlat la luna, Toma s-a zbatut. Asa ca de dimi tot vegetez in pat la povesti cu fica-mea.
Olga: si eu am burta imensa - cel putin asa zic unii altii . Probabil din cauza ca e a doua sarcina.

Tot fac lista de cumparaturi si nu mai stiu ce sa adaug pe ea. O sa merg, le cumpar si sper sa imi amintesc pe drum daca ar mai fi ceva.

Va pup,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 33+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
mama ce viteza la taste aveti
lexi, drum bun spre tara sa ajungeti cu bine acasa!

Cristina, coboratul scarilor ajuta mult, pe mine m-au terminat cand l-am nascut e Alex, vreo 2 zile cred ca am urcat si coborat sute de km, aveam contractii dar nu dilatam.Am citit ca ceva ceai este indicat sa bei, nu stiu exact care.Mananca cat mai picant poti si de ce nu cat mai mult.Sau macar tentative daca nu poti de burta!Stimularea ajuta la provocarea de contractii!

+34

Mergi la inceput