Bubu LMA Diana,Catalina,Darius,Kristian,Andrei-122
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Luiza1977 spune:
LA MULTI ANI STEFAN!
LA MULTI ANI SERBAN!
iar cu intarziereLA MULTI ANI KRISTIAN SI ANDREI!
sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si voiosi cu mult noroc!
Noi mai avem mucisori,putini dar ii avem,sper sa treaca repede.
Multa sanatate puilor bolnaviori. sa treaca repede,repede.
pe la noi e cam epidemie de gripa,rujeola si rubeola nu prea imi vine sa ies cu el afara.ploua asa ca azi sigur nu servim plimbarea pe-afara.
Sincer o admir pe Andutza cum face ea fata la job,copil,casa.eu nu cred ca as fi in stare,as fi praf de oboseala! asa ca, Andutza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
neata!
TRA LA LA!Cine a venit?-----Loriiiiiiiii!fu dor de tine p aici fata
Lori;aaasssa..este epidemie de aprindere de plamani in toata tara..la Mario cica e provocat de un streptococ..asadarAndri! si restul mamicilor cu cupilasi bolnavi..mi-a recomandat ca dupa 7 zile de intreruperea tratamentului de antibiotice..oblogatoriu exudat faringian..daca testul iese pozitiv ,facut antibiograma si facut tratamentul respectiv cu mare rigoare..daca nu ,altfel avem sansa ca copilul sa de din raceala in raceala cu dif complicatii.
Andri'te admir..pentru ca ai avut putere sa treci peste toateva doresc tot binele din lume si multa sanatate
Tati nostru si-a luat zborul in Austria..vine peste o sapt
Luiza1977 spune:
Andri, prina cate ai trecut mami! Sanatate la maxim va doresc!m-am cutremurat la ce ai scris tu acolo.Multa,multa sanatate! in leg cu casa,sper sa o scoateti la capat cu bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
La multi ani!
STEFANUTZ!!!!!
Serban Andrei!
sa fiti sanatosi ,destepti si binecuvantati de Bunul DD!
Magnetism79 spune:
La multi ani si de la noi!!! Pentru toate buburuzele aniversate in aceasta perioada si mamicile lor!!!!!
In primul rand va doresc un an minunat, cu multa intelegere , liniste, sanatate maxima tuturor copilasilor , mimicilor si celor dragi.
Lori, condoleante si multa putere va doresc sa treceti cu bine peste toate incercarile astea grele, sanatate puiutei mici si sa aveti un an infinit mai bun decat cel din urma!!! Bine ai revenit!
La noi anul a debutat bine, pentru mine cu o durere de cap ingrozitoare(de la vinul baut si zbantuiala) , am reusit sa "platesc niste polite restante pe la niste rude de-ale sotului", cu alte cuvinte mi-am incheiat socotelile cu ele ca demult asteptam sa le bag la colt, acum nu au mai scapat, pe unele prin telefon le-am .......... iar pe altele live.ma simt tare bine , ca am incheiat socotelile si cu iubitul meu socru care nu a fost cu noi la revelion ca l-a petrecut cu amanta asa ca................
Puiuta este bine, avem deja 4 dinti sus si doi jos, am ramas doar cu 2 jos, merge f. bine, de fapt a debutat cu mersul pe la 9 luni jumate , acum face si intoarceri si trece si pragul.
Ne pregatim de motz pe 4 februarie insa pana atunci incep eu munca si plec si la concertul Duran Duran.
Ce nu am reusit sa rezolv inca e faptul ca B.G. inca o bate, insa acum a prins si ea puteri si ii mai da si ea cate una.El insa e de groaza , cand o prinde ii da la suturi in fund de se duce ca mingea, iar azi dim i-a dat borsul pe gura nu stiu cum cred ca a lovit-o de masuta din living ca era plina de sange la gura si urla ca toate cele.
Azzi plecam la Gruiu, maine ma intorc in Bucuresti caci pleaca o vara de-a sotului si o conducem la aeroport iar luni is la Brasov .
Tunde ,, de 1000 de ori, sanatate lui Mario sa se faca repede bine bine, azi am pus banutzii , vezi ca ti-i pune Luninita Raboj , fata de la sotul meu de la firma(sa stii ca sunt de la mine)!
Mada succes la job , sa fie totul bine si sa te reintegrezi repede !!!
Ca si o concluzie, va doresc sa aveti un an bun, si in special fara copilasi bolnavi si fara nopti nedormite!!!
Mirelus pupam mamica lor si motanii, scuze dar dehetul meu taiat nu mi-a permis sa mai ajung la tine stii tu pentru ce ca vb inainte de sarbatori!!! ma revansez, promit!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
magnetism pup si de la mine, nu i bai mamica, nu au intrat zilele in sac
au dat bolile peste noi
mai bine ningea era gerul bobotezei si mai dispareau draqului din virusi si microbi
sigur Razv a luat ceva adus in casa de cineva, ca afara n a intrat in contact cu nimeni....nu dau vina pe nimeni, decat pe vremea asta tampita, poi in puii masii daca e iarna sa fie iarna cu zapada cat casa poporului si cu ger sa crape piatrele nu numai bolile
offfff ca tare e greu cu copii bolnavi
eu nu vreau nici un vaccin, oricumm pe cel de 6 luni l am facut la 8 luni, asa ca le aman cat pot de mult si la o adik nu le mai fac deloc, da le draq si asa le facem degeaba, bolile tot le pot face
tort am avut diplomat cu frisca de frisca, le am dat si motanilor sa guste cate o bucatica mica, Razv oricum nu se indeasa la dulciuri, asa mi a dat de inteles, Robi ar fi mancat ca spartul
de revel am facut un ditai tiramisu cu dedicatie speciala pt Vlad care e innebunit dupa tiramisu
de ziua mea fac din nou diplomat ca sa le pot da si copilasilor, n o sa mance masa cu tacsu si lor sa nu le poata da
si acum am la fiert niste carne de pui de la mama cu legume
cred ca pt noi voi face o ciorba radauteana si scot carne si legumele puse in bucati mari pt motani
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Luiza1977 spune:
vaccin nu am facut inca,astept sa treaca mucii si apoi.insa ROR va astepta inca vre-o 2 sau 3 luni...... oricum e cam degeaba ROR,va face bolile mai tarziu de ex ca mine rujeola la 20 ani si Oreionul la 30 ca si fratele meu.nici nu sti cum e mai bine.
roxx26 spune:
Neata gagici!
LA MULTI AN SERBAN ANDREI! LA MULTI ANI STEFAN! sa crestti mari, sanatosi si frumosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
LORI, welcome back! Sa lasati necazurile in urma si sa incepeti un an nou fresh-fresh, fara belele!
ANDRI, chiar ne intrebam ce e cu tine...multe belele ati mai avtu si voi! Tinem pumnii micutei sa fie bine, sa nu mai aiba recidive bolesnita!
Intrebare - de ce nu i-au facut antibioticul prin branula si au facu praf fundul copilului?
MIRELUSH, pupici lui razvanel cel bolnavior! Sa treaca repede beleaua!
TUNDE, pupici lui Mariutz. Aceeasi intrebare ca la ANDRI - nu-i pot pune branula ca sa nu-l mai intepe atat?
Gata, nu mai parlamentez, ma duc la bucatarie, ma asteapta un milion de chestii...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Mimo spune:
LA MULTI ANI PENTRU STEFAN SI SERBAN ! SA FITI SANATOSI, PUIUTI!
Andri, Lori, bine ati revenit. Imi pare f.f. rau pentru ce vi s-a intamplat. Sanatate multa!
Andri, poate gasiti totusi o solutie sa nu vindeti apartamantul, avand in vedere ca tocmai ati facut un efort sa-l luati, sa va mutati, etc. Iar spaima ca nu ai facut totul bine pentru bebe zic ca pe de-o parte e normala, iar pe de alta nu avem cum sa stim tot si sa facem ca la carte.
Sanatate si celorlalti puiuti bolnaviori (Patrick, Mario, Razvanel)!
Andutza, al meu pici e vrajit de pisica pe care o ai la avatar
Si al meu sta de cand e racit numa si numa in brate. Incepusem sa mai fac si eu una-alta cand era treaz pentru ca acum se plimba prin toata casa, sta pe langa mine. Dar probabil ca nu se simte prea bine si il linistete faptul ca sta la mine in brate.
Am fost si noi la dr. Din fericire e doar un guturai. Dam Colargol, Eurespal, un pic de Panadol. Sper sa treaca repede. Luca Alexandru, mica mea comoara