Prietene la bine si la greu - 153

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ma dau inca pe net pt. ca Dragos doarme, s-a foit toata noaptea dupa vaccinul de 4 luni..

Ralu, ma bucur ca reusesti sa mai bagi nasucul la noi.

Raluci, ce faci? hai ca maine ne serbam flacaii

Ramonika, care e atmosfera la job, ce se mai aude?

Lumi ce ati rezolvat cu problemele vostre de la casuta?

Andre, ai gasit coletele?? sper ca da.

Stephy, tot suparici? hai vino si povesteste cu noi, sa vezi ce ti se schimba starea. Stefita cum a sarbatorit de ziua ei?

Stanucel, tare patania ta cu flacaul, ai avut ce invataminte sa tragi. Cum e cu siropelul, s-a reglat caca?
Acus, acus face si Adelina 2 anisori, te intorci la vechiul job?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Many eu majoritatea chestiilor le pun intr-o compozitie de 3 linguri otet,sare si apa.Deci o chestie foarte diluata.
Sunt mai mult in saramura .
Singura chestie cu mult otet e varza rosie.Dar pe aia o face soacra si nu prea ii dau.
De la anul punem doar in saramura fara otet.
Chestii aiurea despre otet am mai citit si eu de asta eram in dubiu.
Asteptam sa vad ce spuneti si voi.
Multumesc mult de raspunsuri,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Amaliei i-a iesit giardia la coprocultura. A mai avut vreun copilas de la noi? cum se trateaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Salutari tuturor si La Multi ani !!pt cei ce se sarbatoresc maine pitici,mamici si tatici.
Eu astept sa plec spre Craiova sa aduc mucosii acasa
I-am lasat pentru prima data la bunici fara noi dupa Craciun si pana acum. Am feedback pozitiv,chiar prea pozitiv.... adica nu prea le-a pasat ca nu suntem si noi in peisaj,nici macar nu intrebau. In primele zile mama zice ca il apuca spre seara pe Dragos dorul de tati si incepea sa-l caute prin toate camerele.... seara era momentul de maxima harjoneala cand venea sotul de la serv si se pare ca ii cam lipsea...

Revin....sper

2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

ii pun adelinei un pliculet de biotics baby o data pe zi in lapte,si se simte o usoara imbunatatire,dar nu prea grozav...vreau sa incep cu miere pe stomacul gol,cred ca asta va fi cel mai natural tratament

laurairina13 da inca putin si am fetita mare
eu asa zic ca incep tot acolo,sefa mi-a spus ca nu prea mai are nevoie de mine (ma ocupam de partea de administrare a personalului si vizarea documentelor la ITM,dar s-au schimbat multe de cand sunt eu in CIC) nu se mai vizeaza la ITM, se trimit on-line, eu sper sa ma primeasca sau in cel mai rau caz am sa ii spun sa ma bage in somaj, unde sper sa gasesc un loc de munca...
acum ramane de vazut ce va fi in aprilie, imediat dupa paste

ma chinui de azi de dimineata sa scriu acest mesaj,este imposibil cu fetita mea, care atunci cand vede ca vin la laptop se prinde cu manutele de mine sa o iau in brate si incepe sa spuna "mami ebec" traducere mami te iubesc
eu o iau in brate ne iubim si ramane prinsa de gatul meu ca o maimutica, si uite asa fac eu treaba cu ea prinsa de gatul meu ce sa spun este o scumpa
iar eu abia pot face una alta prin casa, de internet nici in visele mele

urez si eu de acum pentru toti cei ce poarta numele de sfantul IOAN un calduros la multi ani multa sanatate,veselie,mult noroc in viata si tot ce va doriti sa se indeplineasca

maine avem si noi pe adelina ioana sarbatorita, motiv pentru care fac cinste cu o pentru dimineata, pentru pranz o si o iar ca desert trimit o felie de tort iar pentru cina o pizza si

acum fug la
maine(adica azi) ma asteapta o casa plina de musafiri
v-am noapte buna

PS
off,mult timp mi-a luat la un mesaj

de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

'Neatza, ?

La multi ani Ioanelor si Ionilor, multa sanatate si bucurii.
O zi linistita.

Mergi la inceput

Laura, prea multe despre giardia nu stiu si nici despre tratament, insa pot sa spun ca ati fost "norocosi" ca au iesit la prima analiza facuta. La baietelul prietenie mele a 5a oara abia a iesit si apoi au intrat cu totii in carantina au facut tratament si apoi analize. Oare de unde a luat Amalia ca nu a mers in colectivitate, care este cea mai frecventa cale de contaminare, nu v-a spus dr.sa-i faceti si lui Dragos coprocultura?

Stanucel multumim de cinsteala, petrecere faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

LA MULTI ANI IOANELOR si IONILOR

Licu nu stiu ce sa-ti zic despre giardia, probabil iti va da medicul de familie un tratament, auzisem ca se ia de la caini (dar nu numai, probabil). cel mai bine ar fi sa faceti toti analiza aceasta.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!

Ieri am fost la medic si totul e bine cu Motzata...dar inca nu s-a intors... mai asteptam...

Licurici eu stiu ca la giardia tre sa isi faca analizele toti membrii.
Dankutza nasol ce s-a intamplat

Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!

Ieri am fost la medic si totul e bine cu Motzata...dar inca nu s-a intors... mai asteptam...

Licurici eu stiu ca la giardia tre sa isi faca analizele toti membrii.
Dankutza nasol ce s-a intamplat

Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata

Ce putin mai ai, mi se pare ca a trecut asa repede timpul, probabil ca tie nu. Mai are timp sa se intoarca micuta. Ce nume ii puneti, sau inca mai sunt dezbateri pe tema asta?

Mergi la inceput