Prietene la bine si la greu - 153

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Dankutza,da,ala este...tocmai am pus linkul.
Uitandu-ma la poze, mi-am amintit cat de frumos ne-au primit- pe adulti cu sampanie, si fresh de portocale pt copii.... Iar in camera prosoape,halat de baie pt Alexa, cadita, jucarii, reductor pt toaleta, sampoane,creme si sapunuri speciale pt copii....

Si la clubul pt copii ce se mai chinuiau fetele alea sa o faca sa manance.....cand ma duceam sa o iau erau atat de mandre sa imi spuna ca a mancat jumatate de borcanel,sau un iaurtel intreg

Imi place rau ce zici tu aici. Cred ca tocmai mi-am gasit destinatia pt la vara. Ma atrage mult ce ai scris ca au facut pentru Alexa. Mi se pare f frumos. In curand intru in negocieri cu tati. Pe site am vazut ca mentioneaza bed&breakfast. Stii cumva daca au si all inclusive?

Am uita sa spun mersi frumos de reteta.

...........................................................................

Va rog urmati linkul si dati-ne un LIKE!
Multumim frumos!

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150477411114512&set=o.198644688798&type=1&theater

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Uau, ce de review-uri, multumesc mult, mult. Va spun si ce lista scurta o sa fac eu, de indata ce o voi avea. Dar ce bine suna ce ziceti de tenerife si belek! Sa vedem, eu o sa caut si ceva in Grecia, va zic ce am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

La multi ani, 2012 !

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Lumi,tu stii cum se numea agentia care v-a vandut pachetul de Tenerife?

Eu am cautat in seara asta putin de all inclusive in Italia si mi-au picat plombele la preturi, de 2 ori mai scump decat ce ne-a dat Lumi. Insa la Tenerife pana acum e rau cu avionul, au curse doar martea...

Many, dar cei din Turcia aveau programe pt copii de 2-3 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Lumi,tu stii cum se numea agentia care v-a vandut pachetul de Tenerife?

Eu am cautat in seara asta putin de all inclusive in Italia si mi-au picat plombele la preturi, de 2 ori mai scump decat ce ne-a dat Lumi. Insa la Tenerife pana acum e rau cu avionul, au curse doar martea...

Many, dar cei din Turcia aveau programe pt copii de 2-3 ani?

La Calista este kids club, cu animatoare/supraveghetoare, cu camere de joaca pe varste si cu o mini bucatarie amenajata cu tot ce trebuie, daca vrei altceva de papa ptr. copil ce nu este in restaurant, poti sa faci acolo. Ghidul de hotel ne-a informat ca daca vrem ceva anume de mancare ptr. copil putem solicita si la bucatarie si ni se gateste, la noi nu a fost cazul. La solicitarea noastra am primit cana electrica in camera. La kids club in fata cladirii, pe pajiste sunt tot felul de casute&co ptr. joaca, exista si piscina de copii, insa si piscina mare este ok ptr. copii, se intra foarte lin din alee. Are teren de minigolf, teren de fotbal si multe terenuri de tenis. Pe pajiste, sub palmieri, ptr. cine nu merge la plaja sunt intinse sezlonguri la umbra. Contra cost se poate inchiria 60euro/zi, pavilion pe plaja, cu ospatar si bar privat. Exista si vile(daca se merge in gashca) cu piscina proprie si vreo 10 restaurante a la carte. In fiecare seara program ptr. copii, apoi spectacole. Pe pontonul de pe plaja, la bar, in fiecare seara muzica live. Deci chiar daca nu iesi din resort nu te plictisesti.
La pret insa a fost diferenta considerabila intre Rixos si Calista. Este drept ca ptr. Rixos am luat de la targul de turism din martie ptr. sejur la sf. de august, ptr. Calista ne-am hotarat in scurt timp si am luat cu 2 sapt. inainte de inceperea sejurului.
Agentia cu care am plecat, super profi, cu un tur operator corespondent in Turcia super ok. Am avut 3 ghizi vorbitori de romana, foarte atenti. Totul a fost exact programului stabilit. Zbor cu Tarom, fara intarzieri si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata

va servesc cu o cafeluta

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

La multi ani! fericiti alaturi de micutii nostrii.

Ramonika, multumesc de cafea.

Am intrat in anul 2012 plina de speranta si rugandu-ma pentru sanatatea Oanei.

Dragelor, dar voi chiar ati gatit pentru noaptea dintre ani. Eu am fost mai lenesa in aceasta perioada si am lasat totul sa vina de la sine.
Copii vostrii au fost treji la ora 00:00? Micuta mea a dormit in tot zgomotul facut de petarde, artificii, ovatiuni si muzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza
beau cafeaua cu voi si fug la munca...azi am program de la ora 12... boierie

legat de vacante...nu prea stiu ce sa va spun pentru ca:
1. eu nu am fost decat pe litoralul romanesc si pe la greci de vreo 2 ori
2. la agentia unde lucrez se merge pe vacante exotice, adica insulele Caraibe, America Latina, Thailanda...despre Turcia/Bulgaria/Grecia nu stiu ce sa va spun pt ca nu avem oferte

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

La multi multi ani! sper sa ne citim cu bine si anul asta pe forum.

Eu sunt la serviciu si incerc sa ma adun dintr-o vacanta in care am stat putin pe net (bravo mie) si sa incep treaba.

Spor in toate va doresc

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

La multi ani!
Ramonik buna cafeaua, multumim
Dozz ce organizata esti, planifici de acum vacanta de vara... la noi programul sotului este atit de haotic incit mereu ne hotarim cu maxim 3 saptamini inainte...
Ce primavara frumoasa este afara, am fost in parc cu tricicleta si era asa de cald si de frumos iar toate discutiile despre vacante m-au inspirat
Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput