Prietene la bine si la greu - 153
Raspunsuri - Pagina 19
shtephy spune:
La multi ani Laurici !! Sa ti se implineasca toate dorintele ,sa fii mereu fericita si iubita de frumoasa ta familie !!!
La multi ani Rgagapie !!
RamoX abia te astept cu vesti de la medic .
gasca
smaranditza spune:
La multi ani fericiti, multi ani plini de bucurii si impliniri alaturi de familia ta frumoasa, Licurici!
Uite si o dedicatie simpatica, pe care am primit-o si eu de ziua mea www.youtube.com/watch?v=W8i1rIwfpQQ&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=W8i1rIwfpQQ&feature=related
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
laurairina13 spune:
Multam fete frumoase! Serviti un pahar de cola cu un tiramisu si niscai saratele si alune, ajunge nu? Va ingrasati prea tare dupa
A mai trecut un an, anul asta sarbatoresc de 2xmami, de dimineata m-a trezit motanul gras si a inceput sa chiuie in urechea mea, cred ca voia sa imi ureze LMA
smaranditza spune:
Smotoceste nitzel motanul grasun si din partea mea.
Am uitat sa te felicit pt cele 8 kg ale motanelului. Tedi a mea mea la 5 luni avea abia 7,500. Deh...pastreaza silueta...
Eu ma servesc cu alune si un pahar de cola. Ca tot veni vorba de silueta.
Sa fii fericita si iubita, mami draga!
Rgagapie, daca ne mai citesti: LA MULTI ANI FERICITI!
Si daca tot am apucat sa ma dau pe net azi, sa va scriu ultima perla a lui Timi (de ieri):
Dupa o serie de boacane facute una dupa alta, eu ii spun epuizata:
- Mai, Timi, ai de gand sa fii cuminte?
- Da!
- Cand?
- Maine.
- Dar astazi?
- Nu, numa' maine.
Asta e ca vorba studentului: de maine ma apuc sa-nvat. Asa si el.
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
dana n. spune:
La multi ani Licurici drag, frumos, talentat...etc! Sa fii fericita, sanatoasa si implinita alaturi de cei dragi!!!
monis5 spune:
Licuriciu
sa traiesti, sa infloresti, alaturi de mandrutzii tai!
fetele, Raluci, Dozz, incerc sa vin si eu maine la 10 la Insula copiilor, la balon, nu promit 100% dar ma straduiesc tare
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)