Prietene la bine si la greu - 153
Raspunsuri - Pagina 16
Pirelia spune:
Pentru inceput urez „La Multi Ani!" tuturor sarbatorilor si sarbatoritelor a caror aniversari le-am ratat.
Ramona Copot, felicitari pentru sarcina si pentru vointa de a slabi.
Suntem multe cele care te invidiem (ma refer la slabit) si te rugam sa ne inpartasesti reteta. Eu imi spun- gata azi reduc cantitatea de porcari pe care le mananc- si la cinci minute dupa aceea rontai ca o purcica.
Azi am programare la medic pediatru sa vad ce este cu tusea Oanei care intre timp s-a mai rarit. Tot atunci o sa iau si rezultatul pentru IgE. Maine vin cu detalii.
O seara buna tuturor.
monis5 spune:
Magda ce faceti voi? cum sunteti?
Shtephy ce fain ca aveti zapada! Multumim de aprecieri , chiar i-a placut lui Iulian la tara printre animale, dar nu era f curios sa puna mana pe ele . Pupam back
Cory f tare intrebarea lui Andrei . Incepe perioada perlelor
Floricik eu stiam ca de la oxiuri se scarpina la nas copiii. Oare si de la giardia?
Dankutza & Many hai spor ca uite iar a scazut numarul de gravide, ne bazam pe voi sa-l tineti ridicat
Licu i-am facut una din cele 2 (coprocultura sau coproparazitologic), nu mai stiu care, habar nu am, dar nu ma apuc de sapat, daca nu mai apare nici un semn...
Ramonika sanatate amandorura!
Crissa numarul 6! felicitari! de ce zici ca nu a fost usor cu intarcarea?
revin cu continuarea soon
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Crissa numarul 6! felicitari! de ce zici ca nu a fost usor cu intarcarea? |
Mai e si Lili . Micuta Lila s-a autointarcat de curand () dar la 2 ani inca papa tzitzi .
Si pariez ca si Diana o alapteaza pe Teo .
multumim de statistica .
laurairina13 spune:
Off off, iarasi va citii de slabit.. Bravo Raluci cu -8!! Wowww, dar cum de s-au dus asa multe??
Eu iar am facut aceeasi greseala ca si la Amalia, dupa nastere a dat strechea si mananc nonstop.. Nu mai am nici o scuza, eu ca sa slabesc tre sa intru serios intr-o dieta, sa ma apuc de sport, sa fiu pe un forum ceva sa am si suport moral..Altfel degeaba
Stiu ca ar trebui sa ma apuc de sport dar cum naibii cu doi tanci in cap?? zmau nici sa nu auda sa stea cu amandoi si eu sa plec undeva la o sala; daca sunt acasa toti iar nu pot ca imi sta amalia printre picioare , pe sub picioare si ma intrerupe de enspe ori, deci ciuciu eficacitatea programului..care trebuie facut sustinut si fara intreruperi. La pranz cand doarme unu, celalalt e treaz, deci nu pot face sport; seara abia dupa ora 22 adoarme si mandra, atunci numa chef sa ma tin de gimnastica nu am...
Imi tot caut scuze ..ce sa mai..
Crissa, ma bucur ca ai venit sa stai cu noi, hai mai des, chit ca nu apuci sa fii la curent cu toate. Felicitari pt Robi, deci a inceput de ce-ul.
La noi mai e muuult pana o sa formuleze propozitii, darmite sa mai si intrebe de ce..
Stephy, ce aparat ai luat? sau inca nu te-ai hotarat?
Ramonika, ti-ai luat concediu de boala? Mai incercati si voi un bb2? sau stati incurcati ca nu stii cum va fi cu serviciul?
Monis, si eu am apreciat tare mult atatea animale ce a vazut Iulianul, zapada si muuntele!! Matza aia grasa as fi smotocit-o nitel.
shtephy spune:
Raluci fain Mosul tau
Licu am comandat la Domo nikonul www.domo.ro/IT_&_C/Foto_-_Video/Camere_foto_digitale/Nikon/Aparat_foto_digital_Nikon_COOLPIX_S2500B_4GB husa#" target="_blank">asta ca nu era pe stoc in Bv pe nicaieri .Sa vad daca ajunge maine sau poimaine .
Eu sunt precisa ca vei scapa de cele + 5 kg .
Pirelia cum a fost la medic ?
monis5 spune:
asa, am si revenit
Dozz uf, greu tre sa fie cu asa somn la Ana... .
Pentru vacanta de ce nu bagi o fisa si la agentia duamnei Floricik? mai stii de unde sare oferta buna si dorita...
Dymomo nice to see you chiar daca numai asa, varful nasului
Dozz&Raluci&cine_se_mai_inscrie mai vrem si noi in we la insula copiilor. Nu-mi este clar daca sambata sau duminca dimineata, ca sambata tre sa apuc si eu sa fac ceva de mancare pt we, ca tare alergata mai sunt...
Pirelia sper ca ai vesti bune de la doctor
Licu hai ca 5 kile sunt de la categoria... pana. Mie greu mi se pare cand ai de slabit de la 10 in sus, 5 se duc cat ai clipi.
Shtephy pe mami de Lila am numarat-o aici
citat din mesajul lui monis5 Ramonika, lucky no. 5 cine se mai inscrie? Cred ca Mami de Lila. Si mai cine? |
insa pe Diana chiar am uitat-o, rusine sa-mi fie
Deci 8
de Dana din Germanika mai stie cineva ceva?
monis5 spune:
fetele cucuietele, daca vreti sa faceti o fapta buna si in ian , e o urgenta la umanitare si nici nu au nevoie de o avere. Gasiti detaliile aici.
Ramonika spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Ramonika, ti-ai luat concediu de boala? Mai incercati si voi un bb2? sau stati incurcati ca nu stii cum va fi cu serviciul? |
da de unde... sunt la servici azi. ma simt putin mai bine, desi tot ma doare gatul, dar mai putin, ca ieri si alaltaieri parca ma strangea cineva de el...
Sandra are muci, respira cam greu si in noaptea trecuta.
deocamdata nu incercam bb2. oricum mi s-a recomandat sa astept 3 luni de la avort (care a fost in nov). nici nu stiu cum sa fac, daca sa mai fac un bb sau nu, nici cu serviciul nu e clara situatia, sunt intr-o ceata totala.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
monis5 spune:
Biara
mami, te asteptam sa ne mai povestesti de voi
Ramonika spune:
Biara La multi ani!
Licu nu te crampona de sport, cu el sau fara el, daca nu bagi ceva regim, degeaba il faci. eu am facut 6 luni sport intensiv, dar fara dieta, si am slabit 1 kg doar. asa ca mai degraba dieta, nu genul infometare, pentru ca alaptezi, ci ales cu grija alimentele, redus putin portiile si nemancat seara.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz