Buburuze - LMA IRINA,NATALIA,TUDOR,ANDREI ! (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Irinuka, lista cu Craciuneala e pe FB

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

LA MULTI ANIIIIII,un AN nou fericit,cu muuulta sanatate si bucurii,si implinirea tuturor dorintelor.

Mami fericita de Alessia Timeea (26/01/2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna
Simo;inca sunt in pijama..ma duc sa cotrobai prin saltar ..poate gasesc vre-un chilotoi cu blana

Gatesc de dimineata..am impresia ca nu mi-a reusit nimic..pfffaiii..ce-i drept n-am avut nici un pic de chef pt gateala asta..
Nu mergem nicaieri..Mario e bolnavior..poate dau o fuga cu EL pana la urgenta..tuse urata,amigdalita..
asa ca vin peste voi cu plugusorul mai incolo

Fragrant;frumoase poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

iri, milumil ati incercat?

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

2012!
Fie ca anul care incepe sa vi se astearna in cale, poteca neteda , vegheata de stelute norocoase si ingeri balai!
Iar dorintele voastre, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi...!!
La multi ani!

Mergi la inceput

VA URMA...Mai spre seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Mult belsug in casa,
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.

Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.

La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!
Un An Nou plin de bucurii si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

LA MULTI ANI!!!
FIE CA NOUL AN SA ADUCA NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE, SANATATE MULTA SI SA NE BUCURAM CU TOTII DE AI AI NOSTRII COPILASI...

VA PUPA CU DRAG, LILIANA SI MARIA-CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Buna seara, fete dragi!
Am intrat sa va urez din toata inima un an 2012 cu bucurie, mult noroc si multa sanatate!
Va doresc numai impliniri, numai fericire si multa iubire primita si daruita, suflet plin de lumina si intelegere cu cei dragi, si fericire la tot pasul.

Ca sa n-o mai lungesc, va doresc din suflet tot ce mi-as dori si pentru mine, asa ca asta spune totul, sper.

Va doresc sa petreceti frumos in seara asta, sa nu fie pocnitori sa sperie copiii, sa puteti ciocni alaturi de cei dragi, si sa ne revedem cu bine intr-un nou an, in care sa schimbam tot ce ne-am propus si sa continuam cu bine ce am inceput bine in 2011.

LA MULTI ANI FRUMOSI dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Noul An sa va aduca sanatate, liniste sufleteasca si multa dragoste !!!
La multi ani 2012

Mergi la inceput