Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si...printre altele, m-am hotarat sa vand rochia de mireasa e de la bien savvy, cu crinolina, voal...2000 ron vi se pare mult sa cer pe toate? nu stiu cum sa fac, unde sa pun anunturi...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

chec cu visinecine a postat reteta????????o vreau si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, Raul a avut o gramada de simptome si de boli in saptamana asta. Din ce stiu pneumonia este asociata cu tuse, febra, si un zgomot ciudat la respiratie.
De fapt, la Raul pneumonia a fost asociata doar cu zgomotul la respiratie, un fel de crac- asa s-a exprimat doctorita. Febra a fost de la enterocolita, inainte cu 2 zile a avut un harait in piept, dar care s-a rezolvat cu aerosoli si cand a fost diagnosticat cu pneumonie nu se mai auzea. Practic, la Raul i-a pus diagnosticul pe baza razei si a sunetului de la respiratie.
Eu zic sa stai linistita, toti copii tusesc la un moment dat, si nu fac pneumonie. Imediat mergeti acasa si il va vedea pediatra lui. Se aude ceva cand respira?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Vai Denisa, ce sperietura ai tras. Of, mami asa e, cea mai importanta e sanatatea lor si a noastra, sa putem avea grija de ei,a sa cum numai noi stim. Bine ca e Carla ok. Cred ca a fost groaznic. Pupam mami curajoasa si cu prezenta de spirit in momentele alea.

Alice, cum esti? Cum e bebe? Bun bun colostrul pentru el. Vine el si lapticu. Si pe mine ma incarci pozitiv cand te citesc. Esti o mami curajoasa si tanaraaaa si frumoasa. Bravo tie.

Apropos de reactiile barbatilor, eu m-am prins, eu tre sa reactionez ca tati e dus atunci. Cand era teo mic, avea vreun an jumate, se juca pe langa un dulap si tati a inchis usa, nu l-a vazut pe teo si i-a prins degetul in usa. Copilu a inceput sa urle. Eu intram pe usa, deci cativa m de ei. Tati cat e el de mare, incepe sa sara in 2 picioare si sa se vaite. Era ca in filmele cu prosti. Aoelu, ce am facut. Aoleu baiatu. Care baiat tipa cu degetul inca prins in usa de la dulap. M-am speriat si eu, m-am dus am scos usor degetul, l-am pus la apa rece, am tinut baiatu in brate, ne-am uitat pe geam, de astea stiti si voi de distragere atentiei. Nu avea copilu mare lucru, dar reactia lu tacsu m-a lasat fara replica. Acum m-am invatat , dar atunci consternarea mea a fost maxima,

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

Asta cu aoleu baiatu e hiper cunoscuta: al meu sot cand l-a parlit pe pici cu cascaval incins (cazut din sandwich maker) urla numai: cascavalu, cascavalu, fi-miu urla cu cascavalu pe ochi...si asta statea cu sandvisu in mana si tremura...ca sa zic, zici ca-s luati.era panicat tot, ca ce a facut, a nenorocit baiatul, aoleu.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 6+

Mergi la inceput

laurika,e mortal sotul tau.

sa nu radeti,dar am dat-o rau in bara.mananc cartofi cu pastrama si aroma de ceai.

aseara am facut cartofi natur,am pus bucatele f mici d epastrama printre,cimbru,piper, sare,ulei d emasline,la cuptor.yamy
insa am pastrat o parte din amestec si pt job.seara,inainte de somn,am zis ca sa pun si niste frunze de telina uscate peste pachetul pt job.
am luat si am pus............menta.
are un gust,de plang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Alice eu nu vreau sa iti dau sfaturi legate de alaptat dar vreau sa iti spun ca faci cel mai minunat lucru pentru copilul tau desi pentru tine nu e usor, eu am trecut prin astea si stiu cum a fost dar si de ar fi sa o iau de la capat as face la fel

Nicole eu am redus cantitatea de zahar si i-am dat si la Matei, de fapt pentru el l-am facut
www.e-retete.ro/retete/chec-cu-migdale-si-visine" target="_blank">chec cu migdale si visine

iar sunt la ...azi a venit mobila, maine vin canapelele si...mai avem 1 dulap de adus in ianuarie si niste rafturi plus sa reparam pe langa usi peretii....m-am saturat!
dormitorul ramane pentru la anu

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ce gatiti de revelion? deja am alta problema ce sa mai gatesc...fac salata beof si curcan umplut la cuptor..dar parca as mai face si altceva si nu am idei...ceva usor si rapid

Eladeea-offf..iar bonaviori...si David are muci de ieri multa sanatate

Miruna-eu inca alaptez...menstruatia mi-a venit cand avea David 8 luni...si eu tot la recomandarea medicului ginecolog le iau..oricum m-a avertizat ca e posibil sa am sangerari intre menstruatiedar daca e asa ma lipsesc de ele...am si slabit 1 kg de cand le iau..

Rubia-tinem pumnii sa apara liniutele roz

Laurika-imi imaginez cum alergati prin casa dupa Cristian sa-i luati ciocolata

Histamina-ce baiat mare ai stie tot
cred ca si mie imi da oboseala si somnolenta cerazette

Alice-o sa vina si lapticul...colostru e ffff bun...la mine laptele a venit cand am ajuns acasa in a 4 zi...abia astept sa ne povestesti de Mara si Radu

Crissteo-bine ca ai reactionat repede si ai scos degetelul...stiu ca nu e de ras..dar mi-l imaginez pe sotul tau sarind prin casa

Otilia-nici eu nu ma simt bine de la cerazette..asa ca de azi nu le mai iau...ai pus Mirena? si ai sangerari? si eu tot asta vreau sa mi-l pun...stiam ca Mirena ar face sa dispara mentruatia sau sa fie f putin

Mycya-asa e la a doua sarcina se ia mai putin...la Antonia am luat 17.5 kg la David doar 15 kg dar la prima plecasem de la 59-60 si la a doua de la 63-64

Racusor-multa sanatate lui Andrei
poti pune anunt pe okazii cu rochia

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

buna ziua, mamicile mele dragi!

Hai ca n-am mai apucat sa revin marti, de sf. Stefan, asa ca urez si eu in al doispelea ceas un calduros la multi ani Stefania si Stefan, sa ne traiti cu numele!!
La multi ani si pt mami de Rodika!

(niciodata nu=i tarziu)

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

sarutmana oana.

cica fi-miu, dupa ce a intrat in casa de afara, asa dupa vreo 10 min,a luat salopeta groasa(care e imensa) ,i-a adus-o taras lui tatai-su si i-a spus raspicat:taie(tataie), pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Coteasca, stau pe la valea argesului. Tu pe unde stai? Ar fi dragut sa fim vecine.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

ha, ha, eu pe valea ialomitei... chiar suntem vecine

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput