Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

fete dragi, buna dimineata! va invit la o fierbinte, ca mie mi-e friiiiigg, is doar 9º!! cu +, evident

otilia, cu intarziere iti urez si eu sa fii fericita si implinita in tot ceea ce faci

va urez tuturor petrecere frumoasa intre ani, sa lasam in urma toate gandurile negre si toate neimplinirile, 2012 TREBUIE sa fie mai bun, asa ca sa incepem prin a spera si prin a ne umple sufletul de lumina

PS: tare ma tem ca anul asta nu mai apuc sa intru pe net, asa ca va pup tare tare pe toate si pe toti delfinasii

Isa = parfum de fericire - decembrie 2011 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cand vor creste copiii mai mari, trebuie sa rezolvati altfel, ca astia vad tot, simt tot :):) un-doi intreaba..da de ce esti tupalat? de ce strigati? de ce va certati? (chit ca aude ce se zice).

Ilincaaaaaaaaaaa..bine ati revenit! Nu ne vedem saptamana viitoare cumva? bine, eu lucrez, da nu-i bai, seara. sau asteptam 8 martie pentru "repetir"? :)

laurica, tu vei reusi sa intri din CIC 1 in CIC 2? si tu Miha?

eu nu gatesc nimic. nici de Craciun n-am gatit. nu stiu voi de unde ati avut timp, energie, liniste in casa s.a. eu am fost varza cu psihicul acum sunt mai binisor.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Eu spert ca da. termenul ar fi 19aug..acum fiind cezariana e posibil sa fie mai devreme si atunci sper sa fie maxim pe 9nasterea.:)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Adriana, chiar cred ca e timpul sa-ti faci cont pe Facebook. Imediat creste Rebe si nu o sa vezi ce prieteni are fiica-ta pe FB. Plus ca pierzi o gramada de poze...
Ilinca, cum stati cu proiectul bb2? Mi-a fost dor de voi
Alina, ati fost la urgente?
Alice, cum e acasa cu 2 copii? Mara cum se intelege cu fratiorul ei?
Andreea, poate de la dinti face febra Filip, mai ales ca nu are alte pb. Mama lor de dinti!!!
Paula, te-ai hotarat unde ramai cu serviciul?
Laurika, tu cum mai stai cu greturile? Mihaela tu cum te simti? De Ramo stiu ca a mai scapat de perioada cu greturi, imediat ne zice ce are fetita sau baiat...
Aaa, am uitat sa ma laud, am o saptamana si 3 zile de cand nu mai fumez, dar maine seara cer derogare si poate ma scap la vreo tigara la restaurant. Dar inca ma mai gandesc la fumat cam de 2, 3 ori pe zi, dar imi trece repede. Nu-l mai las nici pe Cosmin sa fumeze in casa deloc si duce gunoiul de cate 3, 4 ori pe zi

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Buna dimi!
la mine inca e rau cu greturile si cand zic rau e rau de tot, ca eu nu pot sa , scuzati, vomit, si ma ia de dimineata un rau de ma dispera.dupa ce mananc e mai rau, tre sa stau intinsa vreo juma de ora , la amiaza e mai binisor sa zic, dar tre sa dorm odata cu fimiu, ca altfel ma ia o sfarseala.iar seara e cel mai rau, greata fioroasa insotita de frisoane..acum ce sa zic, sper sa inceapa sa fie mai bine, luni fac 7sapt...m-am umflat in burta de zici ca-s in 4 luni, sunt balonata mereu..tre ele toate, doar sa ma vad cu minunea in brate :)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata dragelor

Aseara ne-am intors si noi de la bunici, a fost tare frumos. Avem o basicuta la un deget ca ne-am bagat mana in mamaliga ce tocmai fusese rasturnata. Iar aseara sub atenta supraveghere a sotului s-a uns pe degete si pe pleoapa cu adeziv.
Acum vreo 3 seri a inghitit un bob de fasole crud, asa ca pot spune ca i-am introdus si fasolea :))

In seara asta mergem la nasi si vom ramane peste noapte la ei, gasca noastra fiind la munte, la Moeciu..
Eu voi pregati o placinta cu ravase si o salata de piept de pui cu ciuperci.

Cu greturile... mi se face greata cand mi-e foame, deci mereu trebuie sa mananc Si uneori noaptea, dar oricum sunt bine.
Noi maine facem 9 saptamani.

crissteo cum faci salata de somon? Ca parca ma tenteaza.

denisa am mai auzit si eu de acest spasm al hohotului de plans dar nu stiu ce efecte are dpdv neorologic.

Otilia multa fericire si implinire alaturi de familia ta minunata!

Am 9 globuri date jos sub brad si acum danseaza pe muzica lui Stefan Banica Jr, e concertul pe protv

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani cu bucurii,sanatate si iubire in noul an!
sa fiti iubite, pentru ca meritati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
E mara afara cu maicamea si am 5 minute :)
E bineeeee acasa nu mai plec niciodata.
Mara e cam razvratita, vrea sa se faca totul cum are ea chef. La culcare ne chinuim putin ca ma vrea pe mine dar e agitata si se tot suceste in pat, eu ma feresc sa nu ma loveasca.. Aseara l-a strigat si pe marius sa vina sa doarma cu ea si a adormit mai greut..
Tot vrea sa ma duca prin casa, sa imi arate una alta. Incerc cat pot sa merg cu ea sa nu ma vada numai cu copilul in brate.
Fata de R e grijulie, il mangaie, il pupa, rade cand il vede. Daca il aude plangand e jale, aduna pe toata lumea si are o fata asa afectata, ii zice "gata bebe" :))

E putin greu, ce sa zic. Sper sa ne intram repede in ritm si sa fie bine.

Ah si ieri am aflat ca fata nasilor are varicela, si nasa a fost la mine la spital

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Otilia, la multi ani!!

Daca nu mai intru va urez de acun sa aveti un an nou la fel de bun si frumos ca fiecare dintre voi!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

neata mamici si delfinasi...eu ca de obicei mai mult lipsesc

Cris ms ca m/ai strigat...da cam singura de craciun...Antonia e la mama de pe 24dec si mai ramane pana pe 3...eu am fost ba pe la fini ba cu prieteni...nu prea am simtit eu sarbatorile...diseara la party cu niste prieteni

Antonia e tot cu muci si nu prea mananca si mama e suparata cand vede ca nu papa dar i/am zis sa nu o forteze...in rest e vioaie si face cam ce vrea acolo...pur si simplu e innebunita dupa tatae

Otilia...sa ai parte de tot ce e mai bun

Alice bine ai revenit acasa...e un scump Radu...sa fiti sanatosi cu totii

Multa sanatate si delfinasilor bolnaviori

Va urez un an nou fericit,cu sanatate si bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sa aveti un an nou mai bun decat cel precedent, sa va dea Dumnezeu voua si familiilor voastre multa sanatate si fericire!!
Va pup cu drag!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Un an nou cu sanatate, cu intelepciune, putere si iubire!
Va imbratisez cu drag, va sarut dulce, va multumesc pt tot ce sunteti fiecare in parte, dar si pt ce suntem impreuna!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput