Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

La multi ani!
Scriu pt prima data aici,sper sa ma primiti si pe mine in randurile voastre.Am 17 sapt.,e prima sarcina si ceva probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Bine ai venit, Gyan, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! Ce probleme ai avut (ai)?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 17s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

CARINA,MUSETTE,JUNICA,GYAN,fetelor,bine ati venit,sarcini usoare pana la termen si bebei sanatosi si frumosi!Echipele noastre de fotbalisti si majorete se completeaza ,nu gluma!

Virginia 21+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Multumesc de primire.Am un fibrom aparut in urma unei alte sarcini (pierdute) anul care tocmai a trecut si,mai nou,de 2 sapt diabet gestational se pare.Numai belele din pacate.Sper sa fie bine pana la sfarsit totusi.Sanatate si voua si sa nu aveti probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata dragi burticute!

Va urez un an plin de bucurii, sanatate multa si sarcini la termen cu bebelusi sanatosi!

Urez bun venit gravidutelor proaspat inscrise in odisee!

De Craciun am fost la munte, bolnavioara si fara prea mare chef. Nu am iesit din pensiune decat o singura data, raceala m-a tinut pe loc, apoi vreo 5 zile nu am avut voce deloc deloc, abia acum incep sa am un pic de glas. De revelion am fost la socrii, am petrecut (muta ) pana pe la 1 jumate.

Astazi o sa sun medicul sa-mi spuna cand trebuie sa merg pentru amniocenteza. Am mari emotii, visez numai rau, mi-e teama de lipsa de experienta a medicului, fiind foarte tanar si negasind nimic pe net despre el...
M-as duce la celalalt medic de la Giulesti, Dr. Ion Ionut... nu stiu ce sa fac. Sunt destul de confuza si cu 5000 de ganduri, am deja 17 sapt si 2 zile si am citit ca amnio se face intre 16 si 18 saptamani, deci nu prea as mai avea timp sa schimb medicul.

Pe bebe nu-l simt deloc, doar niste dureri de burta, in partea de jos, banuiesc ca nu e ceva anormal, mai iau cate un no-spa si trec.

Saptamana trecuta am fost la o eco de verificare, am tusit foarte mult si am vrut sa verific daca totul este in regula si se pare ca bebe nu are treaba cu suferinta mea, el este activ, are 16.5 cm si 170gr.

Sper sa trec cu bine si peste aceasta amniocenteza si sa pot sa ma bucur de aceasta sarcina in adevaratul sens al cuvantului.

Va pup si sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine!

Deea 17+ cu piticut dulce-dragut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata! Bun venit gravidutelor noi! Sa va simtti excelent aici si sa aveti copii sanatosi!
Deea, aveam impresia ca deja ai programata amniocenteza, deci tu suni azi sa vezi pe cand, nu? Eu maine voi implini 17 saptamani. Am sunat acum cateva minute la medic, care mi-a spus sa sun la ora 9, ca sa vorbeasca intre timp cu geneticianul. In locul tau m-as duce pentru amnio la un medic experimentat, in care sa am incredere deplina, fara absolut nici o urma de indoiala. Doar pentru amnio. Apoi, ca sa imi urmareasca sarcina in continuare, m-as intoarce la medicul meu. Vad ca iar te-au apucat gandurile sumbre, imi permiti sa te molipsesc cu increderea mea? Iti doresc sanatate multa, sa-ti treaca urgent laringita asta sa poti sa tipi de bucurie cand o sa primesti rezultatul la amnio.
Fetelor, am citit in ultima vreme despre ecografia in sarcina ca nu e lipsita de influenta asupra fatului. Daca nu e nevoie sa o faceti prea des, daca nu sunt probleme medicale majore care sa necesite repetarea ei foarte des, mai amanati.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Anitta nu mai am timp sa vorbesc cu alt medic din pacate...

Deea 17+ cu piticut dulce-dragut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Bine v-am regasit, dragelor in noul an! Am citit tot ce-ati scris din urma, desi cred ca n-am inteles chiar tot ca am vazut ca reteta de salata a trecut repede pe langa mine si cand ma apucase si pe mine pofta de salata deja nu imi mai aminteam care era reteta.

Am vazut ca v-ati cam distrat si ma bucur ca ati reusit sa va bucurati de sarbatori. Eu am fost plecata de pe 26 dec, am fost la tara la munte(mai precis intr-un sat de moti) cu case rasfirate. Caldura se facea in soba cu lemne, deci toate hainele miros a fum de lemn. Am avut si un pic de zapada, a nins pe 30 noaptea. Am mancat ca sparta, eram atata de plina de mancare si de gaze ca daca ma facea cineva sa rad ma durea burta de zici ca explodam. M-am simtit excelent, nu m-a deranjat nici un miros, nici macar cel al toaletei de afara. Pe 26 am prins colindatori si s-a facut petrecere cu cantareti "live" care ne-au cantat tot felul de melodii populare. Iar de revelion si pe 1 ianuarie am facut petrecere cu multe bunatati traditionale si dans. Am tot dansat bebicul, incercand sa nu-l zgaltai prea mult. M-am simtit super rasfatata si protejata mai ales ca prietenii cu care eram aveau copiii mici si privindu-ma isi reaminteau bucuria si emotiile sarcinii.

Si pe mine m-a preocupat miscatul bebelusului, nu stiu nici eu daca misca sau nu. Eu cam de pe la inceputul sarcinii am tot avut senzatii prin abdomen, altfel decat aveam inainte de sarcina. Senzatia ca si cum loveste o aveam si pe la 12 saptamani, dar toata lumea spunea ca n-are cum sa fie bebe. Pe la 14 saptamani va anuntasem ca am simtit ca o fluturare in burtica si am decretat atunci ca e sigur bebe. Apoi nu stiu, parca din cand in cand se simtea cate ceva, nu chiar asa clar ca fluturarea aia si nu stiu daca e bebe sau nu. Eu ma gandesc ca trebuie sa miste pe acolo si probabil ca din multitudinea de senzatii pe care le am unele trebuie sa fie miscarile lui, insa nu mi-e clar care si cand. Uneori ma ingrijorez din cauza asta, uneori ma gandesc ca poate nu misca sau poate nu e ok ceva dar incerc sa nu-mi fac prea mari griji si imi tot spun ca si daca acum nu mi-e clar cand misca sigur mai incolo o sa fie foarte evident. Totusi recunosc ca uneori imi fac griji.

Andreea, 15+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am incheiat brusc mesajul anterior pentru ca oricum am realizat ca n-am schimbat semnatura. Aici e continuarea.

La sfarsitul saptamanii ma gandesc sa merg la un control ca n-am mai fost de la 12 saptamani. La un moment dat doctorita zicea sa ne vedem dupa mijlocul lui ianuarie, dar mie mi se pare ca ar trece cam prea mult timp si oricum la 21 saptamani voi face morfofetala si ar fi prea apropiate intre ele controalele. In fine. Deci am planuit sa merg la control vineri sau sambata cand voi avea fix 17 saptamani. Saptamana asta ar cam trebui sa ma programez pentru morfofetala de trim 2 ca stiu ca trebuie programare din timp. Vreau sa merg la Dr Iosup, stiu ca ati mers mai multe la el. Puteti sa-mi dati un sfat in sensul asta? Stiu ca lucreaza la 2 cabinete, ar trebui sa prefer unul din cele doua sau e la fel la amandoua? Aveti vreun numar de telefon unde sa ma programez? Stiti cam cat ar costa? Se poate pune pe cd ce vede el acolo, trebuie vorbit pt asta dinainte si e vreun cost suplimentar pentru asta?

Va las acum ca iar v-am innebunit cu povestile mele. Sa aveti un an frumos si imbelsugat!

Andreea, 16+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

La multi ani si tie, Aever! Asa si eu cu miscarile lui bb, parca ar fi sau parca n-ar fi, ca o mangaiere de betisor prin burta. Poate sunt doar matzele. Lasa ca o misca el, sanatos sa fie! Pe mine nu ma ingrijoreaza asta, am alte lucruri care sa imi tina sufletul in priza. Nici eu n-am mai varsat dinainte de Craciun parca, cu toate ca greata mai am, dar nici nu se compara cu senzatiile primului trimestru. Greu a mai fost. Nu se compara sarcina asta cu cea anterioara.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 16+

Mergi la inceput