PRIETENE FARA TITLU (81)
Raspunsuri - Pagina 20
teolinda spune:
MONI - nu se duce mai burta...c-asa-i conformatia. Si pe vremea cand faceam atletism si eram slaba niscaiva burta tot era.
Asta micu ' al meu a invatat sa decojeasca mandarine si se autoserveste...duce si cojile la cos.
Piua ca vine husbandu'! Eu tocmai am facut o ciocolata calda
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
Io n-am gasit cappucine,dar am gasit un plic cu ... inka
Acum descarc filme/poze si pe urma ma apuc sa fac subiect nou,pana n-adorm iar in papuci.
Am uitat sa va zic,pai io il luasem pe husband tare ca poate o fi dat TV la manele de-a vazut Diana asa dansuri din buric ... aoleu dar ce vazui azi la gradiiii .... pai se zgaltzaiau piticutzele alea din solduri si buric si ce mai aveau ... mai rau decat profesionistele Cum sa ii explic io Dianei ca nu se face asa ceva,cand toate colegele se dau in stamba ??? Azi i-am zis ca ea merge la dans sportiv,ca ala e dans asa si pe dincolo ...
Alta chestie,mi-a confirmat doamna faza cu "inlocuitoarele" ei,ca mi-a povestit cum lasa ea cca 4 fetite la catedra in locul ei si ce cuminti stau toti la mese bla bla. Mi-a zis ca odata a venit sa o caute sotul si s-a stricat de ras: cand a deschis usa ,vreo patru "doamne" i-au zis rapid unde e plecata doamna, dar l-au si luat brusc cu "ce problema aveti cu ea?" sau cam asa ceva,nu retin exact.Parca le si vad ... Doamna l-a mai luat si pe Tudor cu "lasa ca te fac sef ,te trimit cu condica" (=condica de prezenta - si Diana face parte din "comisia" de 2-3 plimbareti prin gradinita)
Tudor "invatatoare" http://www.dropshots.com/DIATUD2012#date/2012-01-16/09:54:14 si in continuare pozele de azi de la gradi
http://www.dropshots.com/DIATUD2012#date/2012-01-19
Diana tocmai s-a intors si imi zice ca au invatat vals si ca ... "am prins un baiat" ... sunt doar doi baieti la dans
Vaai dar am uitat sa va zic ca saptamana asta nu i-a mai ajuns nimeni cu prajina la nas,dupa ce in fiecare zi merge la palatul copiilor cu rucsacul ala nou in spate Asa seamana cu o scolarita,nu? Eu nu-i luasem defel pana acum ,ca la gradi nu avea ce duce in el.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Ingrid S spune:
Salve!
Am fost cum nu. Doar nu era sa ratez frumusete de gratuitate ca tot veni vorba de sistemul sanitar.
Rezultatul e ok, dorsalgie cu rectitudine de profil si bla-bla la greu. Adca ma doare si habar nu au de ce.
Vad eu maine la controlul reumatic.
Lili, sa vezi ce m-a intrebat tipa de la radiografie, m-am ingrasat in ultimul timp? Apoi mi-a stricat ziua. Asa se vorbeste cu o frumusete de fata (eu), slaba ca o gazela?
Vezi ca e necesar sa mai dau jos? Chiar, tu habar nu ai ce inseamna cu adevarat o balena esuata....m-am intalnit cu doua exemplare anul trecut. Tu te incadrezi in calculul ala de greutate la normo-ponderali.
Poate se schimba vremea de te doare capul, ia un antinevralgic si culca-te. Nu sta cu durerea ca se agraveaza, asa am patit eu de Revelion si regret ca am asteptat ca fraiera pana sa iau bulina salvatoare.
Bravo baiatului ca papa singur. Acusica nu mai ai grija lui...
Bee, ii place la teatru fetitei? Da-o, daca vezi ca are inclinatie. Copiii de mici au placerea de a se comporta ca pe scena, cand sunt mari apare tracul.
Mira, si tu cu durerea de cap. Ghinion. Bine ca ai luat medicament.
Mai, eu chiar nu pricep. Cu scoala. Daca sunt aici copiii, le este mai aproape de acas, pentru ce sa-i mute? Chiar nu poti face o cerere, petitiune a la Caragiale, sa priceapa boii ca sunt boi?
Spor la inflorit tot ce vei pune. Eu sper sa-mi iasa lalelele, narcisele, trandafirii sa se prinda...
Moni, chiar ca ditamai tortul. Cati copii aveati in clasa? Eu m-am gandit la 2 kg...
Bravo ca face Tudor puzzle. Mic-mic, dar hotarat.
Fug sa-mi culc fata. E tarziu.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
INGRID pai la Diana parca erau 27 la inceputul anului,dar a zis doamna ca dintre cei noi au mai plecat deja - asa ca nu stiu sigur ,in jur de 23 probabil.Azi erau doar 19,daca mi-a iesit bine numaratoarea.
Eu i-am zis la mami sa comande mare ca astia de la Diana stiu ca-s dezghetati/tupeisti majoritatea si daca le place ceva,mai cer supliment si fix asa a si fost!
Si zici ca e tarziu? Diana abia acum mananca - spaghetti.La gradi avusesera sarmale - bucurie maaare,ca la toti le plac.
GATA SI SUBIECTUL NOU:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169787&nm=PRIETENE-FARA-TTLU-82
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
monica70 spune:
Apropo cele care plangeti dupa zapada,ia uitati unde-i zapada noastra http://www.ziare.com/stiri/ninsori/fenomen-exceptional-a-nins-in-desertul-sahara-video-1145916
Denisam spune:
Hello,
Sunt pe fuga ca am de facut curatenie si de mers la sedinta pt Emma si de luat Alex de la lectii si la noi ninge in sfarsit s-a pus deja 1-2cm . Am facut si cremsnit pe linga tortul diplomat pt diseara, duminica cum ziceam e cu nasii si prietenele cele mai bune
Ingrid-astept rezultatul de maine si tin pumnii,eu stiu ca se vindeca cu fizioterapie multa si probabil cand e nasol cu antiinflamatoare-tin pumnii sa nu fie grav si sa te refaci rapid.
Moni-neaparat control pt hemoragii, sper sa nu fie efecte adverse si sa aflii cauza,tare greu este.
Lili-stiu ca e greu cu kg,ca si eu am de dat jos2-3kg ca nu ma simt ok si cum ziceam le simt pe burta,dar sa stii ca cu mers la sala de 3 ori pe sapt 1h si ceva abdomene care le poti face acasa se mai duce din ea,dar fiecare este unic,asa ca cum crezi tu.
Maine are Emma liber si o duc la vaccin ca treb sa o inscriu pina pe 25 ian in clasa I la scoala franceza si mai am o fetita acasa, asa ca sper sa apuc sa scriu cum trebuei ca si eu sunt cam cu moralul scazut din cauza de A va pup si sanatate!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
DENISA hai dincoace http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169787
si hai sus cu moralul