PRIETENE FARA TITLU (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.Noi a plecat la ora 15 si ne-am intors abia la ora 19.In bazin n-am stat decat vreo ora jumate,dar am mai lalait-o pe-acolo aiurea,ca fetele s-au instalat la locul de joaca,s-au apucat de colorat si de jucat cu marionetele.Asa ca si eu cu Laura am tulit-o jos la bar la un pahar de fresh sa mai povestim.Azi n-am fost si la fitness,dar am vorbit cu tipa de-acolo si cica de sambata viitoare incepem ,asa vreo juma' de ora inainte de intrarea in bazin. Dar vorba Laurei "noi si fitnessul"
DANIELA ai avut dreptate cu clorul.Prietena-mea imediat l-a simtit,cica ce tare se simte clorul.Io habar nu aveam de el
Greu cu alesul la inot si pentru voi ca-s la doua nivele diferite Nici nu stiu ce idee sa iti dau.Adica stai,daca merge cumnata cu fata nu e ok sa mearga Rares cu ele? Sau poate mai faci schimb sa mearga ea cu Ioana si tu cu cei mici . Asta e dezavantajul sa ai doi.Daca erau gemeni era mai usor
Sa stii ca mai nou zilnic ma gandesc la Rares ca are Tudor o freza fix cum era a lui Are un par mareee si cret tare! Nu stiu cand ajung sa il duc si pe el la tuns.Si pe Diana ar trebui.A trecut vacanta si abia daca am reusit sa o duc odata la dentist,asa ca ce-oi face de luni incolo ca incepem cu heirupul si la gradi si la activitati??
LILI cu inotul si racitul depinde si de cat de calit e si de ce conditii sunt la bazin.Cand iesim o var iute in masina ,din masina fuga inauntru in bloc si de multe ori e abia semi-uscata pe par ca nu am nici io nici ea rabdare sa stea juma' de ora la uscat complet (la asa par lung dureaza ).Dar ii pun caciula si gluga.Beneficiile inotului le stiti,acum e drept ca e si incomod si obositor de trambalat cine stie pe unde de cateva ori pe saptamana.La noi e super ok cum am ales ca in we si la orele la care mergem e traficul super lejer prin oras Si asa in we doar o cam lalaiam prin casa,macar asa scoatem nasul de musai.
Ma duc sa ma trantesc un pic in pat.Asa m-a luat un soooomn dupa inot! Nu mai zic de foame.Apropo de foame,numai bine a facut mami si niste clatite

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Buna seara ! Unde ati disparut? La proteste?
Io azi am avut zi de total relax ,ca iar a gatit doar mami.Doar am fost la inot si am citit.Am ochit aseara la cumnata-mea o carte "Mananca,roaga-te,iubeste" si deja am dat gata jumatate.Am inteles ca a fost si ceva film recent la cinema si eram curioasa.Personajul principal e o tipa carierista,recent divortata si depresiva la cca 30 de ani,care alege sa calatoreasca un an in Italia,India si Indonezia.Mi s-a parut interesanta,e si f. lejera de citit.Dar acum pot in liniste??? Ca intr-o camera urla TV-ul husbandu' de trei zile numai cu asta se ocupa (si taica-meu la fel) ,iar in cealalta urla aia mici,e mami cu ei dar cam degeaba.Asa ca o sa citesc iar dupa ce se culca trupa.
La inot a fost super,am inotat mai mult de-o ora jumate azi.Drept urmare am venit acasa si lihnita de foame si "rupta".Ca norocul ca nu am mai fost la fitness (n-a avut chef Laura azi),aia mai lipsea.Diana de cum am intrat,n-a asteptat sa ajung in zona ca deja se tzapase in apa, azi s-a desfasurat tot in zone unde ii interzisesem - ca eu i-am spus sa inoate doar in partea unde e apa mai putin adanca si pe culoarul de la margine.Ca io stiu inota,dar de salvat pe altul nu stiu cat as reusi in apa adanca Oricum nu m-a ascultat si a bantuit pe unde a apucat,daca fetele s-au dus pe culoarele din centru hop si ea dupa ele (chiar si eu inot doar pe culoarul de la margine!) Noroc ca si-au mai luat "macaroanele" alea de burete cu ele ... Au si inotat dar bineinteles ca au bagat si balaceala si prosteli gen sarit in apa,scufundari,inotat calare pe "macaroanele" alea - de ziceai ca-s caluti de mare Ce sa zic,macar au facut incontinuu miscare! Dupa o ora jumate Diana mi-a zis ca nu mai vrea sa plece de-acolo Io cu Laura eram cam zombie,ele n-aveau treaba! Azi a fost si f. aglomerat adica erau cca 6-8 persoane in afara de noi pe-acolo! Asta e daca ne-am dus mai tarziu - cam de la ora 16.
LILI mi-am amintit ca ai zis ca nu vrei sa fie Nicolas in clasa cu Maria,eu nu mai tin minte ea e mai mica sau mai mare decat el?
INGRIIID mai baga un rand! Mi-am amintit ca am uitat sa te intreb cand ati fost aici de patinaj,daca ati apucat sa mergeti.Azi era plin pe-acolo si la noi.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

..........noi ne-am plimbat azi mai bine de 3 ore. A fost frig dar soare. A fost asa de bine!!!!!!!.
eat, pray love e cartea. am citit-o si eu. E un fîlm cu Julia roberts. Nu l-am vazut. Mi-am cumparat si continuarea cartii se cheama " das Ja wort", dar pe asta nu reusesc sa o mai termin.

Imi pare rau Moni de rezultatae analizelor tale. Daca te pot ajuta cumva spune-mi.
Mai 2 saptamani si avem vacanta.
Lili e bine daca le place asa de mult la ski. si ai meu sunt la fel. Plang ca vor. Si eu am cochetat cu vacanta de ski in austria la kinderhotel. Ne ajungea udneva pe la 3000Eu pentru o saptamana. enorm. Asa ca mergem la ski in elvetia. Doar avem socrii in ditamai statiunea montana, dar ce sa-i faci daca e asa inghesuiala, si soacra-mea si-a pierdut toti nervii cu ai ei 4 copii si nu mai are altii si pentru nepoti!!!!!! Sa vedem cat ne tine. noi ne-am anuntat

Mergi la inceput

MIRA greu cu soacrele astea de pe la voi Tin minte ca si vara-mea cat timp au locuit in Germania la soacra ,i-au platit chirie! Cu nepotica nici gand sa stea vreodata.Si ea avusese vreo 4 baieti,o fi obosit ... dar "s-a scos" ca dupa ce a ramas vaduva si-a tras un partener grec parca cu vreo 10 ani mai tanar decat ea.Asa ca tot voi stati mai bine ... poate ar fi mai receptiva daca ii oferiti si voi o chirie
Oricum tare scump v-ar iesi acolo,asta e daca sunteti multi Dar ar trebui teoretic sa fie mai ieftin in Austria,nu? Tin minte cand a fost frate-meu in Elvetia,ca se cazase in Austria ca era mai ieftin si skia in Elvetia,cam asa ceva,adica era undeva cam chiar "pe granita".

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CLARA SI MARK!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu' si de la noi!

LA MULTI ANI CLARA SI MARK!
Ana,Anda sa va traiasca comorile si sa va bucurati de ele! Multa sanatate, noroc si impliniri!

Io-s la apartamentul mamei. Am luat copii la pranz de la gradi pt ca acum au engleza.

MONI - foarte bine v-ati distrat la bazin.Ce bine ca ai cu cine sa te mobilizezi si sa te duci. Eu n-am chef de nimic... am o stare de indispozitie, nu reusesc sa ma mobilizez deloc si pentru mine.
Sambata am fost la loc de joaca doar ca erau multi copii mici sub 3 ani si aia nu-i supravegheau ci trebuia sa intre parintii cu ei. Era cam imbulzeala. Cosmin s-a mutat dintr-o masina in alta si s-a plimbat pe-acolo. S-a bagat si in ceva bile si si-a gasit niste puzzle de lemn.. s-a pus si pe-alea de nu-l mai puteam lua de-acolo. Nicolas si prietenul lui Alex s-au fugarit..zbenguit pe-acolo... erau cei mai mari. Parca vad ca intr-un an nu mai am ce sa caut cu Nicolas prin astfel de locuri. Ufff el abia asteapta sa creasca iar mie imi vine sa plang pentru ca mie imi plac mici.
Moni, Maria e mai mare decat Nicolas cu 11 luni.

MIRA - distractie placuta in Elvetia... eh... as vrea si eu pe-acolo la ski. Este adevarat ca preturile sunt destul de mari , de-asts nu ne inghesuim nici noi sa mergem prin Austria sau altceva. Noroc ca ne putem descurca multumitor la noi la Predeal. Nu-i nici foarte ieftin .. da' e multumitor.

DANIELA - ai dreptate ca pentru 2 copii sare bugetul... da' acum ce sa facem... ne limitam si noi la ce putem. Daca vrei poti sa alegi o oferta de week-end de joi pana duminica, cu 10-12 ore de ski, cazare si 2 mese pe zi cu 780 ron/pers. Asa poti sa mergi si tu sa iei ore iar pe copii ii incadreza la grupa vor de varsta-nivel.... Au foarte bine organizat sistemul de "tabara", au baby sitter care ii ajuta pe copii sa se imbrace/spele..etc,...

Piua.. revin...

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Si eu citesc Mananca, roaga-te,iubeste... e-adevarat ca nu am prea stat de ea.. am inceput-o zilele trecute... da' n-am reusit sa ma mobilizez pe ea. In schimb de sarbatori am primit un cadou "pachet" cu o carte "clubul iubitoarelor de ciocolata", un magnet cu mesaj si o cioco heidi... de la verisoara-mea. Am citit cartea aia cu mare dispozitie... il enervasem pe barbata-miu ca mereu imi luam cartea in mana si citeam... el nu suporta sa citeasca.

Cum a zis si Mira si eu am auzit ca este un film dupa aceasta carte, cu Julia Roberts..da' vreau sa citesc intai cartea. Filmul am inteles ca l-au tot dat pe HBO.Oricum eu n-am HBO in pachet si nici nu-s fun filme.

Piua... again...

Mergi la inceput

LILI stiu de film,l-a vazut Ghita dar lui nu i-a placut,nu era actiune probabil Nu stiu cum o fi,mie de Julia Robert imi place mult,deci cred ca mi-ar placea.Dar oricum in general mai bune-s cartile,decat ecranizarile lor.Cu cartea m-am distrat in ultimul hal,radeam noaptea cand citeam ca proasta-n targ,de se mira husbandu' pe mine, asta mai ales la partea cu caracterizarea italienilor - pe care eu ii cunosc prea bine ca doar am lucrat atatia ani cu ei
La locurile alea de joaca in we e cam aiurea ca e aglomerat,eventual sambata dimineata o fi mai lejer.Nici mie nu-mi place defel sa fie plin.
Pai ia fa bine si iesi din starea asta,ai cu cine lasa copiii,mai du-te si tu singurica sau cu amicele teleleu ... eu m-as duce sa ma plimb cu bicicleta de exemplu! Mi-a facut pofta un prieten de-a lui frate-meu care a mai venit in Ungaria cu mine pe post de sofer cand nu putea el.Tipul practica montain-bike dar baga fecvent plimbari prin padurea de langa Arad pana hat departe si inca cu baieteul dupa el in scaun - are un baietel cu vreo 2-3 luni mai mic decat Tudor.Uf ce m-a mai duce si eu ,eventual in tandem cu Diana,dar n-am bicicleta nici eu ,nici ea .Si daca ii cumpar doar ei cat se va plimba cu ea,daca nu-mi iau si eu? Mai stiu un tip care are 5 copii ,era mereu pe traseu cu bicicleta lui plus a baietilor mai mari dupa el (cca 10-11 ani) Pe urma au inceput si cele doua fetite cu ciclismul (si ele-s un pic mai mai mari decat Diana)
M-as duce pe urma la patinaj,dar n-am cu cine - prietena-mea zice ca ea nu se baga
Nu mai zic ca nu-i nevoie atat de mobilizare,cat de bani ca toate costa
Daca iti permiti din punctul asta de vedere chiar e pacat sa nu te-apuci de cat de multe poti! Pai uite cum e bazinul asta unde merg,e de fapt un club,au de toate pe-acolo - inclusiv cursuri de aerobic,fitness,tenis,masaj etc. Au si servicii de baby sitting.Iti gasesti unul mai aproape de casa si te iei fain frumos si mergi ... timp ai,ca nu esti legata de vreun program,pai ce te-ai face sa mai si lucrezi cca 8-10 ore la vreun birou ??? Ia-o pe vara-ta cu tine daca n-ai pe cine! Puteti incepe bagand o iesire doua la barul din zona (ca in mod sigur au) si studiati pe-acolo ofertele si ce se intampla primprejur si sigur va vine pofta !

Mergi la inceput

MONI - pai ce zici tu acolo... ehehee.. de unde atatea "distractii".. si mai ales pe banii cui?

Zici tu ca am cu cine lasa copii.. teoretic.. ca practic n-ai vrea sa stii cum face mama cand vede ca am diverse chestii si lipsesc de-acasa uneori de dimineata pana seara.Si culmea... nu ma duc sa ma distrez.. N-ai vrea sa il vezi pe Cosmin care atunci cand sunt acasa nu vrea/nu suporta pe nimeni nici in preajma lui, nici in preajma mea. EU trebuie sa ii dau apa/mancare/jucarii.Cred ca e in criza de la 2 ani..e intr-o "mamo-dependenta" (cum ii zic eu)... de ceva vreme. Dar DOAR in prezenta mea. Cand nu sunt eu acasa se impaca excelent cu mama, in rest... sa NU O VADA.

E destul de complicat... sunt multe aspecte care nu se pot rezolva asa usor cum spui tu... altfel n-as mai fi nici eu in starea asta. Sunt anumite chestii care ma tin pe loc... da' n-am ce face decat sa ma resemnez si sa accept situatia.Defapt trebuie sa-mi creez singura o situatie mai placuta... cumva... Sper ca vor veni vremuri mai bune important este sa fim sanatosi.

Apoi.. verisoara-mea lucreaza, deci n-avem cum sa iesim pe coclauri ca fetele. Si ea trece printr-un moment delicat in viata ei.. are atat de multe lucruri de pus in ordine.. nu stie nici ea cum sa le rezolve singura. Dupa amiaza suntem oricum prinse impreuna si separat cu activitatile copiilor.

As vrea sa am o activitate zilnica ...undeva.. pana pe la ora 15:00 ca apoi sa ma pot ocupa de Nicolas. Da' nu prea ma pot "angaja" intr-o astfel de chestie pentru ca nu ma pot baza pe mama... ca va rezista la un astfel de program...mai ales atunci cand ar avea copii ceva probleme de sanatate sau daca i-ar avea pe cap pe-amandoi de-odata.
Daaar.. sa revin la vorba mea... toate la timpul lor. Stiu, am invatat, am trait pe pielea mea ca in viata ni se intampla ceea ce trebuie...da' uneori imi mai vine "doru' de evadare". Daniela cred ca ma intelege ce spun...

Bicicleta am (defapt e a lui Robert) , Nicolas are si el.. da' problema e ca la noi aici sunt o droaie de maidanezi care ne-ar sfasia de-a dreptul daca am pedala. Nicolas dadea doar ture prin sat.. pe 2 strazi de 150m lungime. Robert se ducea pana in parc, in Bucuresti... vreo 7-8 km pana in parc avea...da' il linsau cainii cand se intorcea seara. Si dupa vreo 3 reprize de pedalare de frica maidanezilor s-a lasat... si bicla zace prin magazie... nu va zic cati bani a dat pe ea acum 2 ani si cat s-a certat cu mine ca nu eram de-acord sa isi ia bicicleta...
Eh.. cum ziceai tu Moni.. unde-i avantaj trebe si-un dezavantaj...

Mergi la inceput

Buna seara ! Incep cu un LA MULTI ANI PENTRU EMMA !!! pentru ca mai un pic si e miezul noptii ...
DENISA petrecere frumoasa

Mie azi mi-a fost toata ziua un sooomn Azi-noapte a nins ,dar deja s-a topit,insa la noapte iar am vazut ca se prevede ceva ninsoare.
Diana a reinceput mersul la palat,azi a avut germana.La gradi au avut engleza,zice ca au invatat in engleza programul de dimineata sculat,spalat,imbracat etc. dar nu era defel incantata Degeaba ca cu stilul de predare de la noi la limbile straine,nu se prea face mare branza.

Tudor a aparut dimineata aici direct intreband unde e Diana si a bagat urmatorul comentariu ;" N-am vazut-o de foaaalte mult timp pe Diana" Daaaa chiar asa ,de-aseara nu s-au vazut!
In bucatarie alta perla,s-a uitat la asparagusul plin de bobite rosii (si uscat pe jumate ) si l-a intrebat pe taicasu: "Flolile alea cine-o pus pe pomul ala?"
Dar ce sa va zic ca m-am spart de ras cand l-am vazut facand si el pe ... invatatoarea !!! Asezase toate jucariile de plus pe pat si noptiera,iar el era pe un scaunel cu foile si creioanele.L-am si filmat,dar n-am descarcat inca si oricum inainte de a incepe sa il filmez era mult mai haios!

Mergi la inceput