Bul. de ian.feb 2012(45)-Bv.Iaura,Alice,Tony,Alina
Raspunsuri - Pagina 18
My_Lady0091 spune:
Rebecca-e ok..o luase si ea pe panta, dar occilo isi face treaba.
voiau sa me interneze-dar s-au razgandit.daca tratamentul nu merge-ma vor interna.sper sa nu
oricum-Craciunul l-am trecut bolind-nici nu l-am simtit, practic!
maine am programare la oftalmo-iar pe drumuri..caci conjunctivita se ia, e contagioasa..si tre' sa am mare-mare grija
va pup.mai bag un episod din Dr.House.fac niste gargara cu ceai de salvie..imi bag niste nazomer pe nas...si la somn.
nb, frumoaselor!numai bine.spor la gatit!
34+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui alina_anto Lady, sanatate! Maine ne-am facut programsa "vizionam" cateva magazine de carucioare si apoi ne hotaram ce si cum... Merg la nani, noapte buna! Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
noi carut din acesta avem:(cadou primit-de la o adevarata doamna si un suflet rar-pishko,de pe forum.)
http://www.smartbuy.ro/carucioare-si-premergatoare/bertoni-carucior-trophy-3-in-1~944798.html
-fara ladou.avem carut+scoica
34+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
happymumy spune:
Am intrat sa vad daca a mai aparut un bulgaras !
Ma bucur tare mult pentru vestile frumoase despre proaspetele mamici.
Lady, multa sanatate!
Cum bine zicea cineva, cu preturile astea din Bucuresti, mai bine nasti la particular. Pai cred ca atit ma costa pe mine nasterea aici la Constanta la particular, dar cel putin stiu ca-i platesc pe toti o data, si nu mai am stresul sa pindesc dr, asistentele, sau sa-mi bat capul care cine e pe acolo, cui ar trebui sa dau si cit.
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu, sunt atit de obosita.
Pupici! Noapte buna tuturor!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 34+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
shoareku spune:
Lady- multa sanatate si ai grija de tine!
Intr-adevar ajunge f. mult nasterea la capitala! Atat ma ajunge pe mine la particular aici, dar cel putin stiu ca am niste conditii, ficecare bebe e cu asistenta lui pe neonato, in camera sunt doar io cu bebe sinu te urmareste nimeni ca sacalyl sa iti ia banii!
bulinuta27 spune:
de la 3 bantui...parca nici nu imi mai vine sa plec...oboseala=depresie=ciufi...cam asa sunt eu acum...si imi fac si griji ptr problemele de la servici ...am si contractii, palpitatiile prietenele mele...am luat un nospa si astept sa imi treaca...
ma tot chinuii sa nu uit: pentru sindromul asta cretin de reflux si arsuri pe mine ma mai ajuta un sfert de lingurita de bicarbonat dizolvat intr-un pahar cu apa...incercati
ma asez iar in pat...poate poate reusesc sa mai atipesc
va pup
toniro ma gandesc la voi, Doamne ajuta sa pape puiul mic!
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 31+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
lady sanatate multa...virusul asta cretin l-a luat si Rares acum 2 spatamani si nu a trecut fara antiiotic!...sanatate multa
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 31+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
aerlilian spune:
Lady, sper ca esti fata cuminte si urmezi tratamentul intocmai.Ai grija de tine si sanatate multa!
Alinutza, iar eu am cumparat acest model de carucior...http://www.bebelusi.com/carucioare-3-in-1/615-carucior-combi-family-cam.html
+ 34
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
jessamine spune:
lady sanatate multa ! cand am citit ca printre fetele care urmneaza sunt si eu m-am speriat mai ales ca de 3 zile am contractii pe care le-am pus pe seama nervilor si stresului sper sa stea mai mult bebe la caldurica
bulinuta avand in vedere ca tu ai probleme ar trebuii sa intri in prenatal. Stiu cum este cand iti doresti sa lasi totul in ordine dar sanatatea ta si a copilului trebuie sa fie pe primul loc.
Cand celalalt bebe al meu a incetat in evolutie erem la servici unde stateam 10-12 ore zilnic si tot nu m-am potolit pana in luna a 6-a cand erea sa-l pierd si pe Matei de atunci stau acasa .Ma mai duc ce-i drept din cand in cand si imi ajut colegii dar nu stau la program si ,mai ales, nu mai lucrez cu publicul (ma feresc de viroze).
Livia 36 + Stefan Matei
anangel_lexi spune:
Neata, m-a trezit o grindina de m-au luat grijile sa nu ne sparga vreun geam. Si sa nu se intample ceva cu piftia pe care am lasat-o afara la racit. Dar piftia pare ok.
Lady, offf, ce belea pe capul tau, multa multa sanatate, ai grija de tine!
Silvi, SimonneL, ma bucur ca ne-ati mai scris.
Sara, eu sunt o norocoasa, la prima nastere am avut parte de un personal medical super, si asta a fost valabil si inainte de a cotiza cu ceva. Singura care s-a purtat sub orice critica a fost neonatoloaga, in rest nu am nimic de reprosat. Din cate am inteles, cei care s-au ocupat de mine atunci sunt echipa doctoritei cu care am nascut, asa se explica faptul ca s-au comportat fara repros. Asa ca acum sunt intr-o framantare cumplita: sa vin sau nu 2000 de km cu masina pana la Bucuresti si sa nasc cu doctorita mea??? Sunt multe, enorm de multe de pus in balanta si trebuie sa fiu foarte atenta sa vad ce decizie iau. Inima mea urla efectiv "mergi sa nasti la Bucuresti" dar ratiunea isi face o mie de griji si ganduri... Nu pot sa va spun cam prin ce trec de 3 zile incoace.
Cum s-au purtat cei de aici nu are rost sa povestesc, oricum nu stiu daca m-ar crede cineva si poate cineva dinafara o sa spuna ca sunt eu exagerata si ca sensibilitatea mea crescuta de gravida e de vina, dar cand eu mai am 2 sapt jumate pana la nastere si ma chinui de 3 luni sa aflu macar unul din raspunsurile la miile de intrebari pe care le am si sunt pasata precum o minge de ping-pong dintr-o parte in alta, zau ca nu am cum sa stau bine cu moralul.
Nu stiu cum o fi in orasele mari din Germania, imi place sa cred ca mai bine, dar aici la noi la Taranoaia e jaleeee...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
P.S. Sa ma laud si eu: am prestat ieri piftie, salata de boeuf iar fii-mea a facut prima prajitura din viata ei, ce-i drept cu ajutorul lui mami, dar oricum, meritul cel mai mare a fost al ei.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul