Bul. de ian.feb 2012(45)-Bv.Iaura,Alice,Tony,Alina

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

wow .. chiar ca strici piata
nu cred ca e mare diferenta intre Giulesti si alte spitale ca doar n-o fi el mai cu motz.
Oricum sunt niste jepcari si niste profitori
Doamne ajuta ca al meu dr nu cere si nici nu ia nik la nastere (fie ea si ceza) .. raman anestezistul, moasa, rezidentul ...

Citat:
citat din mesajul lui ica7

buna fetelor,

am vazut informatiile despre tarife. eu aveam de gand sa dau 2000 la dr, 500 la anesezist, dar vad ca stric piata. ia sa ma reanalizez. eu voi naste cu cezariana la giulesti, asa ca daca aveti informatii de acolo mi-ar fi de are ajutor.
oricum o sa ma ghidez dupa ce ati scris deja.

35+

in 33+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Vreau sa va intreb, cele carora le-a iesit Strep B in secretie si ati luat antibiotic - ce antbotic v-a fost prescris? Si ce doza, cate zile? Mersi.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

39+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mie mi-a iesit analiza de streptococ b pozitiva, dar nu mi s-a administrat nici un tratament. Mi s-a spus ca pe toata durata travaliului mi se va administra intravenos un antibiotic (nu stiu exact ce), din 4 in 4 ore, deoarece odata disparut streprococul, oricand poate sa reapara. In cazul in care travaliul e rapid si nu da timp administrarii, se va pune la bb antibiotic. Mie personal imi e frica.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

nici dr meu nu cere, dar asa ma gandeam eu ca ar trebui.
oricum acum ca am vazut ce ati scris voi, o sa merg pe sumele voastre...

ps...nici nu stiam ca e si moasa si rezident si ....
intr-adevar se strang cam multi bani si deja pot compara cu spitalele private. si ai dreptate ileana, mai bine pastrez pt copil banutii.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ileana, da au fost si Mi si Matei in culmea fericirii!! Si noi suntem foarte impacati cu decizia luata
Azi mi-a facut control o dr anestezist care era acolo, de garda. Eu l-as fi vrut pe dr Steriade, cu care am nascut si data trecuta, dar nu era la ora aia acolo... Asa ca a fost un control de rutina, cu intrebari gen: ce/cate operatii am, de ce boli sufar, etc etc, apoi mi-a dat trimitere spre laborator, unde mi-au recoltat sange pt hemoleucograma si pt coagulare si mi-au facut EKG-ul, care a iesit normal.
Si da, am vb sii de spre cezariana. Daca voi naste asa, atunci vor folosi anestezia combinata rahi-peridurala (asa am avut si la Sara).

Ce mai fac proaspetele mamicute oare?? Precis sunt ocupate cu alaptatul, cu recuperarea si cu..somnul.

Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu in clipa asta stau in pat si radu doarme pe pieptul meu

A fost cam plangacios azi, nu prea a dormit tot vroia sa suga. Acum recupereaza

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Ai laptic?

Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Colostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

si eu sunt curioasa sa aflu ce fac proaspetele mamici mai ales cele care sunt la prima sarcina crd ca e asa emotionant sau e la fel si la al 2-alea?/

ce-o face ana cu gemenii cum s-o descurca?

toni oare car o tine-o in spital?

38+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,

Azi le-am vazut pe Flaviuta si pe Iaura . M-am indragostit pana peste urechi de Flavia: e asa finuta si draguta si scumpica. A dormit tot timpul cat am stat acolo si din cand in cand mai scapa cate un zambet . Mami se reface si e absorbita de micuta minune.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 32+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

E la fel de emotionant de fiecare data.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

39+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput