Bul. de ian.feb 2012(45)-Bv.Iaura,Alice,Tony,Alina
Raspunsuri - Pagina 11
Alice_Elena spune:
Iaura dar de ce esti inca la ati? Ceva probleme sau asa e protocolul la spital?
Sper sa fie a doua varianta.
Zi-ne de aia mica, cum o cheama?
Mie mi-au Plecat toti musafirii, l-am trimis si pe marius acasa sa se odihneasca si el ca omu. L-am trimis si pe ala mic p sectie la neonato, ca ma simt destul de obosita. A stat toata ziua cu mine numai ca atunci cand suge mi se contracta uterul si doare putin operatia.
Oare toni ce face?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
anangel_lexi spune:
Cristina, despre dintisori am citit ca, cu cat ies primii dintisori mai devreme cu atat se si schimba mai repede. Mariei i-a iesit primul dintisor la 5 luni, asadar cica e normal sa inceapa sa-i schimbe acum.
Aerlilian, nu trebuie sa te mire. Cei care alearga disperati la clinicile din strainatate, pe langa ca platesc bani grei pentru acele tratamente, nu locuiesc acolo, se intorc pe urma in tara. Bineinteles ca sunt tratati bine, mai ales la ce bani lasa pe-acolo. Ar fi chiar culmea sa nu fie bine tratati. Altfel sta treaba daca e vorba de straini care locuiesc permanent aici...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
CristinaGoji spune:
Din cate stiu, asa e protocolul la spitalul unde a nascut Iaura, iar din ce am vorbit aila telefon, numai maine se intalneste cu bebitza. Am uitat si eu sa intreb cum o cheama.
Alice - la a doua nastere uterul cred ca se contracta mai puternic cand suge. Is curioasa cum o fi la a treia.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
39+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
alina_anto spune:
Alice, asa am facut si data trecuta si sper sa fac la fel si acum: sa primesc musafiri la spital si acasa sa nu vina NIMENI (in primele sapt). Ma bucur ca te simti bine, ai o minune de baietel. Ti-a venit lapticul?? Cred ca ti-e asa dor de acasa, de Mara..
Pe fetitza iaurei am inteles ca o cgeama FLAVIA
Iaura multi mami!
Altesa Si mie imi curge pipi fara sa simt de 2-3 zile. Adik ma asez, fac ceva (simt), apoi cand vreau sa ma sterg incepe sa mai curga..fara sa simt ca ar curge Si tot asa... La sarcina trecuta nu-mi aduc aminte de senzatia asta..
Dupa ce am dormit la pranz parca ma simt mai bine, nu ma mai doare asa rau mijlocul si nici oasele bazinului. Acum am iesit din dus si chiar sunt mult mai ok, mai relaxata.
Maine dimineata merg la analize si control la anestezist.
VA pup burtici dragi! Si mamici!!
Altesa, Cristina eu scot motatele pt voi ca nu se stie...
Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Uitam, vroiam sa ii trimit lui Lexi.
iar pt cine mai doreste mai scot cateva motate:
Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
CristinaGoji spune:
Multzam fain de grija Alina, si de agitatele alea motzate, da eu nasc in 2012.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
39+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
carina spune:
Cristina: vezi ca si 12 noaptea de Rev e tot 2012 . Spune tu ca nu ti-ar placea sa apari la TV cu primul copil nascut in Cluj in 2012 . Nu ma bati da?
Alice: Flavia o cheama - a scris pe FB Ela. In spitalele de stat asa se face la cezariana - stai mult la ATI. Eu am nascut la 9 dimineata si am plecat de la ATI a doua zi catre amiaza.
Altesa: imi pare rau ca nu te-a lamurit medicul. Eu zic sa te relaxezi si va fi bine. Si eu m-am stresat 8 ani pentru bebe 2 si cand m-am relaxat a venit
Adc: iti trece dupa ce nasti
Matza: clatite americane vrei sa zici.... Adica asa mai pufoase, nu de alea frantuzesti transparente
Noi suntem la fel - durerile de vagin sunt deja rutina. Daca nu simt nimic ceva vreme, parca ma ingrijorez .
Noapte buna si linistita va doresc,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 32+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
jessamine spune:
Azi nimic ? Niciun bulgaras ?
Eu am avut o zii foarte proasta dar mai bine nu va mai incarc negativ si pe voi.
Nu am somn, bebe joaca fotbal cu ficatul meu si ma doare si capul foarte tare.
azi sunt moracanoasa dar promit sa ma tratez
Livia 36 + Stefan Matei
beatrix spune:
Salutare si de la noi!
Incep intai cu felicitarile,
Alice, Alinush, Iaura, Toniro, sa va traiasca bulgarasii, sa fie sanatosi, sa creasaca mari voiosi si norocosi
Toni, sper ca sunteti bine si te imbratisez!
Lexi, felicitari Mariei pt curaj! imi pare rau ca esti dezamagita! sper totusi sa-si faca meseria cum trebuie!
Cristina, vin si eu cu ! nu de alta dar nu vreau sa pierd pariul!
alina, Olga, am uitat sa va spun ca v-am admirat pozele! Sunteti minunate!
Burticutzelor, va doresc sa scapati de disconforturi & dureri si sa va bucurati de ultimele zile cu burtica! o sa va fie dor!
Cine urmeaza?
anangel_lexi spune:
Roxana, eu pariez ca urmeaza Cristina. Se mai baga cineva la pariuri?
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul