Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Tanti asa e suedezii se muta in medie de zece ori de-a lungul vietii, pt romani nu stiu care e cifra dar banuiesc ca e cu mult mai mica. De fapt nici nu e mult de zece ori, eu in opt ani petrecuti aici m-am mutat de trei ori (dintre care de doua ori am cumparat locuinta, ca asta e stresul mare, daca esti chirias impachetezi si te doare in spate) Cred ca asta e explicatia ca oamenii se muta des in suedia, foarte multi locuiesc cu chirie.
Lady mai e putin, tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Am o suparare secreta.
Si trebuie sa v-o spun. E cam tampenie. Fii-mea implineste peate 2 luni juma 14 ani.

Mianna, am ras cu lacrimi la patania ta. Si fara unghie si fara stick.

Eu am patania cu termometrul + ochelarii
Fusesem bolnava, si aveam o obsesie sa-mi iau temperatura.
Asa ca m-am imbracat frumusel sa merg la serviciu, m-am fardat si mi-am amintit ca uitasm sa-mi infig termometrul la subsoara. Zis si facut. Numai ca mi-am amintit de el in lift. Pun mana sa-l extrag, ia-l de unde nu-i.
Ma intorc acasa, ma dezbrac. Nimic.
Cauta-l pe jos, pe sub pat. Nimic.
Am intrat in panica ca era d'ala cu mercur, si iar ma dezbrac, imi scutur pulloverul si iar nimic.
Intrigata, contrariata, nervoasa plec la serviciu ca trebuia sa prezint un plan de marketing.
Ajung in sala de sedinte...

Nu am sa uit niciodata cum in timp ce explicam eu mai cu foc, am dat din mana, si termometrul a zburat din maneca si a aterizat cu zgomot de sticla sparta pe masa de sedinta.
Nu am sa uit niciodata cum fugeau printre hartiile alora bobitele de mercur.

Am chemat femeia de serviciu cu aspiratorul si apoi a doua zi am venit cu niste sulf sa le adun pe toate.

Bineinteles ca patronul m-a chemat la el in birou, mi-a facut semn sa iau loc in fata biroului si mi-a vorbit. Cred ca era ceva in legatura cu dovezile de seriozitate.

Si cand vorbea el mai serios despre seriozitate si eu il privem cat se poate de serios, in ochi, cu atentie studiata (ca sa fac impresie buna) imi cad lentilele de la ochelari la el pe birou. Una, dupa, alta ca la semnal.

Am continuat sa-l privesc in ochi prin ramele goale pana ce mi-a zis:
"Iesi. Si nu uita sa-ti iei si lentilele."

Ochelarii aia, aveau rame numai sus, iar lentilele erau prinse in niste surubele de rama.

De atunci mi-am jurat: ochelari cu rame si termometru auricular.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Declar microbiologia materia mea preferata pana acum! Love it!

Ne-am cercetat bacteriile din...nas! Cautam Staphilococcus aureus...eu sunt libera de ele .

Eu m-am mutat de cateva ori, dar mutarea mare de tot a fost in Suedia. Am impachetat o viata intr-o masina si dusi am fost...

In rest eu fac bagaje de doua ori pe saptamana, de un an si ceva...deja le fac in 5 minute.

Eu plec acasa, am terminat pe saptamana asta cu bacteriile, revin saptamana viitoare sa explorez mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Mianna, am ras cu lacrimi la patania ta. Si fara unghie si fara stick.

nu-i de ras, bre. mai ales aia cu unghia. acu' am o provizie de unghii false pe care n-am de gand sa le mai folosesc, daca tot s-au dovedit inutile.

aseara stateam cu degetu' in nush ce gel care topeste unghiile false. chiar a topit-o. mi-a fost frica sa ma uit la compozitie, ce substante o avea daca lichefiaza in asa hal plasticul ala.

azi cica mi-am gasit "lipici pentru unghii naturale". adica sa nu pun nimic deasupra, doar sa le lipesc cand se rup. is in niste flaconase mici no name la propriu, adica nu scrie nimic pe ele - nici firma, nici compozitie, nimic-nimic. poate fi orice in ele, de la apa distilata la acid sulfuric da' perseverenta cum is, o sa le testez si pe astea (cat de curand, la cum imi cunosc eu ghearele nu mai am mult pana crapa urmatoarea). sper sa mai ramana ceva pe post de unghie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Viviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Viviana

Am si eu una cu trantitul pe masa a unor obiecte care nu faceau parte din discutie ... eram in tinerete, in Romania, incercam sa-i impresionez pe aia de la Coca-Cola unde dadeam un interviu - si mi s-a parut mie ca am facut bine, am raspuns la toate intrebarile, am fost confidenta .. si la sfarsit cand sa ne strangem mana am inceput un schimb de carti de vizita - primesc cate una de la fiecare persoana din camera si cand sa scot si eu din geanta suportul cu carti de vizita, imi zboara pe masa lor cele 2 prezervative pe care ... mda, le aveam tot in geanta, asa "in caz de ceva" . Sigur, vina a fost numai a mea - tineam prezervativele si cartile de vizita intr-un compartiment al gentii unde nu umblam des si desigur se amesetcasera unele cu altele. Imi aduc perfect aminte mimica partenerilor mei de discutii - "cred ca astea sunt ale Dvs" ... si imi mai aduc aminte cat de tare m-am jenat. Nu am luat interviul ala, nu am avut sansa sa lucrez niciodata la Coca Cola - nu stiu de ce ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Viviana ,Mianna si Buflea super imi place de voi si mai povestiti ca imi place.

Sunt in zona

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Si mai vroiam sa va povestesc despre marea drama pe care am trect-o azi dimineata ...

Am inventat acasa un sistem de "+" si "-" cu regula ca la 10 "+" le cumpar o jucarie pe care si-o doresc. Alex are acum 8 "+" deci este foarte aproape ... Flavia e departe rau, are doar 3 "+".
Dimineata Alex isi face patul singur si ma cheama sa imi faca o surpirza - impresionata ii dau un + si le face pe cele 8.
Ma duc jos sa pregasesc micul dejun - ei raman sus sa se spele, sa se imbrace ... incep niste chicoteli si bubuieli nefiresti pentru aceste activitati, Strig de jos ca ii rog sa se mobilizeze, ca e tarziu ... 5 min mai tarziu chicotelile se accentueaza si aud si niste alergari dintr-o camera in alta. Tzip de jos ca daca nu inceteaza cu joaca, le dau "-". 5 min mai tarziu nu numai ca se radea, se tzipa, se alerga dar aud niste usi trantindu-se ... Amenint de jos a treia oara ca le dau "-" si sa nu aud pe nimeni plangand. Desigur - eu vorbesc, eu aud.

Ma duc sus unde Alex, in bluza de pijama si in fundul gol, radea de il durea burta ...si Flavia era in pijama. Fara sa spun nimic,impart minusurile si incepe drama -
- Alex plangand " nu e vina mea, Flavia nu ma lasa sa ma imbrac ca se uita la "Winnie" al meu (aka putza lui)"
- Eu " de ce nu iti pui mai repede chilotii ca sa nu mai aiba ce vedea ?"
- Alex "nu pot sa-mi pun chilotii ca imi vede winnie"
- Eu " de ce nu te intorci cu spatele"
- Alex " pai imi vede fundul"
- Eu "de ce nu te duci in alta camera"
- Alex "pai m-am dus si a venit dupa mine" - de unde imi explic eu alergaturile si usile trantite
- Eu "pai in loc sa nu o bagi in seama si sa-ti pui chilotii, ai preferat sa alergi in fundul gol prin toata casa ?"
- Alex "pai ce era sa fac, incercam sa fug de ea"
- Eu " de ce nu ai alergat jos la mine, ca in mod sigur nu mai venea dupa tine'
- Alex "pt ca drumul pana la tine era mai lung si drept si mi-ar fi vazut fundul prea multe secunde"
- Eu " ai luat minus pentru ca nu ai stiut sa gestionezi situatia intelept, la cat ai alergat prin casa ti-a vazut winnie mai mult decat daca iti puneai chilotii"
- Alex - urlete si acuze, ca il pedepsesc pe nedrept, ca el nu a facut nimic rau, doar o ascundea pe "winnie" de Flavia care ... nu stiu de ce, era foarte in cautarea ei ...

P.S. Flavia a tacut ca un peste la toata aceasta discutie - parca nu era vorba de ea ... si-a primit minusul cu resemnare, Alex ca de obicei, cu scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Buflea (nu erau cu gust de Coca-Cola?)
Ma raz de nu mai pot.

Winnie - asta mi-a amintit de cand am descins, acu' 2 ani, in America si fii-mea cu prietena ei tot trancaneau in engleza si io' tot prindeam "Winner in sus" Winner in jos" si gandeam lasa ca e bine ca discuta de invingatori.

Aiurea, m-a lamurit fii-mea ca discutau de putuluci:
"Stii, cand intreba cineva ce e fata sau baiat se raspunde It's a Winner! - adica baiat. Nu stii nimic."

Era fii-mea in clasa I si ma tot chema invatatoarea la scoala sa imi spuna ca preadulceamea fetita deschide usa la wc-ul baietilor, rade si fuge.
Apoi ma chema directorul:
el: "Doamna, nu e posibil, se uita mereu in wc-ul baietilor. Trebuie sa o pedepsiti."
eu: "Pai pedepsiti-o dvs., va dau voie"
el: "Nu pot. Nu mai pot. Am chemat-o la mine si cu mutra cea mai fioroasa am amenintat-o si la sfarsit am intrebat-o ce cauta acolo unde nu are voie. - Si ea mi-a raspuns cu cea mai dulce voce posibila ca ea se uita la baieti cand sunt in wc pentru ca vrea sa le vada uretra -.
Si m-a apucat rasul si nu o mai pot pedepsi."

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana
Si ea mi-a raspuns cu cea mai dulce voce posibila ca ea se uita la baieti cand sunt in wc pentru ca vrea sa le vada uretra -.

Hahahah - Este numai si numai vina ta ca nu i-ai oferit un fratior ca sa vada copilul "uretra Winnie" in dormitor si nu la WC-ul scolii .

Dar v-am spus cum fi-mea pe la 2.5 ani, se urca in cada si facea pipi din picioare, tinandu-se cu mana de marginea tufanicii, ca asa vazuse ea la frate-sau ?

Mergi la inceput