Sarbatori fericite!!! Fluturasi de 2011(102)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
lalely si eu cu platoul cu sarmalute sub nas ....si fermecata de Dragos
eu pe el il vad castigator!!!
mai este putin si vedem!
strumf...ufff nasol cu cadourile....dar hainele le poti schimba, daca nu iti plac le iei ceva la surori sau la mami tau. si cizmele le poti vinde si sa iti cumperi tu altceva. hmmm.....ce am primit eu??!!! nimic personal ci doar pt casa! in ajunul Craciunului am primit un nemaipomenit cadou: ne-au fost racordate utilitatile!!!!
exact atunci in ajun au fost si ne-u montat si ceasul la gaz
la multi ani juniorului rares de mami frumoasa andreea!!!
mamica implinita cu 2 comori !!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Hello!
Fetelor sper ca ati avut parte de un Craciun frumos si linistit (sufleteste, ca poate ati fost si la party!)
Noi suntem in deplasare de joia trecuta. Ai dreptate Strumph, la bunici :)!
Acum sunt la parintii mei.
Cadouri nu am primit pentru ca nu am vrut sa primim. Ne-am anuntat parintii si prietenii ca nu vrem nimic anul asta. Simt ca avem tot ce ne trebuie.
Bineinteles ca parintii ne-au dat bani :)
Daria in schimb a primit cadouri. Tot primeste de vreo saptamana.
Am revazut familia, m-am intalnit cu un prieten vechi venit din Australia... A fost un Craciun frumos, petrecut in familie.
Daria nu e interesata de brad, uneori mai observa cate un glob pe care vrea sa-l smotoceasca.
In schimb am scos toate manerele de la mobila din casa, ca imi deschidea dulapurile si sertarele. E un chin sa le deschid acum. Offf...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
salutare fetele
se vede ca-i sarbatoare slaba miscare pe aici...
eu am avut 2 zile horror...in dimineata de craciun cand eu trebuia sa fac bagaje sa plecam la ai mei constat ca gogosica e super-calda...bag termometru si ...stupoare...39.5...i-apoi pe zi a facut iar 38.9 si ieri la fel....plus maraiala de rigoare si plansetele...noaptea in schimb nu face febra...are gingiutele super umflate, cred ca de la asta e...mama lor de dinti, ne chinuim de vreo 2 luni si tot nimic
azi o duc la dr, sa ma linistesc eu ca nu are altceva, desi nu tuseste, nu e mucoasa, nu nimic
va pup si sper ca ati petrecut mai bine decat noi de craciun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
aaaa, am uitat sa urez la multi ani tuturor celor care isi serbeaza numele azi!
si pentru ca pe gogo o cheama si stefania va invit la o praji si un paharel de ceva bun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor!
Stefy a!Stefy de Deea!Rebeca de Ioanales!Tudor de Stefana si Stefana! si Rares de mandreeac!
![](images/user_woman.png)
ioanales spune:
La multi ani, Stefanilor si Stefanelor!
Ioanna multumim de tratatie sa ti traiasca gogo
Am uitat sa ma laud cu bebic Ioan: i au spart si lui, in sfarsit, doi dintuci, jos Asa ca azi noapte mi a facut o surpriza dupa muuuuulta vreme si s a trezit doar o data
v am pupat ma duc la
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
hellooo!!
revin si eu dupa cateva zile la foc automat sper ca ati avut parte de un craciun minunat si de surprize pe masura!
la noi a fost destul de obositor craciunul...pe 24 in vizita, pe 25 au venit prieteni la noi (fa curat, gateste etc) iar ieri am dat o fuga pana la tara la ai mei si ne am intors seara. astazi e zi de pauza...vreau sa ajung la mall sa imi cumpar cadoul de craciun la mine vine mosul cu delay putin :)) dar cand am fost cu sotul sa cumparam toate cadourile m am si enervat ca mereu eram obosita si stresata, mi-a si venit sapt trecuta si m am simtit ca naiba, si am zis ca vreau sa fiu linistita cand imi aleg ce imi place. asa ca azi dupamasa vedem ce se rezolva. am primit in schimb de la finutii nostrii un album fotocarte imens si greu rau, cu poze de la nunta. e absolut superb, ne-au facut o mare si frumoasa surpriza. iar in rest de la prieteni haine si bijuterii, ma cunosc ei suficient de bine
shtrumph nu vorbi asa de UGG!!! pune le tu mai bine odata in picioare si iesi afara din casa incaltata cu ele! sa vezi tu cum pe frigul frigului o sa ai talpile calde eu sunt mare fan tocmai din cauza asta, nu pentru model ci pentru cat sunt de practice. la mine e singura incaltaminte in care reusesc sa am talpile calde iarna
astazi mai am de strans cate putin prin casa si sa fac bagajele ca maine plecam spre munte...cand ma gandesc deja la bagaje imi vine sa ma urc pe pereti...
am fugit, incerc sa intru mai tarziu!
LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE STEFAN/STEFANA/STEFANIA!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Morning
S-a trezit lumea vad era si timpul , dupa atata pauza
Eu am dormit cam rau iar am gatul intepenit, nu stiu ce naiba si piscoata s-a trezit la 1 azi noapte si a plans vreo 20 min dar a adormit la san si apoi s-a trezit al 6 jumate, i-am bagat tziti in gura si am dormit pana la 8 iar, nu am mai mutat-o in patut, a dormit o ora jumate intre noi si eu cu fundul pe marginea patului si Nick la fel, rau tare cand dormi cu bebe intre, dar nu mai aveam chef sa ma ridic ca si asa era lumina afara si stiam ca la 7 jumate , maxim 8 se trezeste
Eu ma apuc de impachetat valizele, mai bine spus, de aruncat lucrurile in valze si pungi ca acasa le sortez eu care si cum, aici nu am de ce sa ma chinui sa le pun frumos ca mai toate ajung la spalat oricum Abia astept sa ajung acasa, mai scurtut ca-i mai dragut pe la soacra, mi-a si tras o privire pe sub ochi dimi ca i-am spus ca piscoata s-a trezit la 1 si a plans , tocmai cand plecau ei la nani si faceau galagie pe scari si holuri si s-a ofticat, dar eu ii spusesem ca s-a trezit fata exact cand s-au dus ei la nani, nu ca din cauza lor ca au facut galagie
si ea s-a uitat frumos la mine pe sub ochelari, ca ce, ca eu nu au facut galagie.... mdeahh.... si marmota invelea ciocolata
cam aasa ceva cu soacra
Uff sa ma vad plecata ca prea curand nu mai calc pe aici, la anu pe vremea asta mai am sa o inghit 2 sapt la vara cand mergem impreuna in crozciera, adica toti smith, si fratele lui nick cu fetele , vai de capu meu , 2 sapt turbez ... da bine ca nu o sa avem matzele si cainele cu/printre noi ca inebuneam 2 sapt
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor!!!
Un pup mare special pentru Andrei Stefan de Nana!!!
Ma duc la strans lucrurile in valize si sper ca in maxim 2 ore sa plecam, mai mult nu mai rezist
Va pup si ne auzim mai tarziu, cu alte impresii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Strumph, nici mie nu-mi plac UGG, dar am inteles ca sunt comode si ff calduroase, imi spunea o tipa ca au fost singurele in care nu i-au inghetat picioarele, in rest iti urez drum bun cat mai repede!
Scrish! spor la bagaje!Si distractie placuta la munte!