Sarbatori fericite!!! Fluturasi de 2011(102)
Raspunsuri - Pagina 19
Deea99 spune:
off Ailed
condoleante!!!
pai ce sa mai zici..e mai nasol ca nu esti si cu Maria....
si inca ceva..din cate stiu de la moartea bunicii mele , nu se fac inmormantari pe 1 ian.....
Miki eu accept orice sfat ori ce vb care imi e adresata ..daca am ceva de invatat din ele cu atat mai bine
pai cand am zis ca am pus si eu picaturi de oki in nas despre gentamicina era vb
chiar ieri am aruncat-o ca am inceput-o de pe la inceputul lunii..initial in okisorul care-i curge..apoi daca i se infundase si nasul am pus si in nas....ne-a trecut prima tura de nas..okiul nu
....am facut mucii astia aposi la inceput, care apoi au devenit asa vascosi....iar am mai pus vreo 3-4 zile genta ..amestecata si cu cate un fas de vibrocil+nelipsita apa de mare....dar a mea, sau poate totii copii fac asa, nu sta domnule ....am ajuns cand o aspir sa ma urc pe ea.....inschimb daca e sa ia ceva pe guritza accepta fara proteste....dar la nas/oki e jale....insa mititica e tot chinuita cu picaturi si mers la oftalmolog..pe 3 iar avem control
Ailed ma bag sa scriu tortul dar sigul nu-l mai faci..poate cand se intoarce maria sa o astepti cu ceva bun
strumphitza spune:
Buna dimineata la amiaza ![]()
Ma tot tin de dimi sa va salut dar nu am apucat, ba hranit piscoata, ba facut mancare, ba una , ba alta... nu am apucat, decat acum si sunt intr-o mica pauza ca acusi tre sa ma duc sa pun papa in farfurii si apoi sa ii dau si piscoatei supita si iesim pana afara sa mai cumparam una alta si sa ma apuc de gatit pentru maine 
Happiness
sa treaca repede mucii bombonicii si sa nu iti mai dea batai de cap siropelele astea, eu nu stiu sa spun nimic, nu ma pricep 
Monas multumim
si da , asa cum spunea si madutza, casa socrilor e de poveste si numa buna de petrecut Craciunul la gura sobei
Imi pare rau de peripetiile de pe drum , si noi tot vreo 6 ore am facut pe vreo 350 km dar din cauza aglomeratiei si blocajelor de pe autostrada, deci la ce bun ca sunt autostrazi cu 3-4 benzi pe sens ca stai de prostesti in blocaje cand sunt zile de astea libere
dar bine ca piscoata a fost bine, cand s-a plictisit de scaun si voia sa evadeze, ii cantam, ii dansam, povesteam, zanganeam toate jucariile, strambam...
imi imaginez ca nu e asa simplu cu 2 odata dar bine ca sunteti inapoi acasa si prea curand nu mai plecati, nu-i asa? ![]()

Ailed , Condoleante si imi pare rau , si de bunica ca s-a prapadit dar si de tine ca trebuie sa stai singura cu Andra de Revelion
Uite aici pupici multi si daca te ajuta cu ceva maine seara dupa ce culc piscoata pot sa stau online sa iti tin companie, ca si noi o sa fim singuri la gura sobei 

Madutza sper ca aveti un drum bun , fara aglomeratie si incidente, sa ajungeti cu bine si sa ne dai de veste daca poti cum va distrati 

Yasmi, gata bagajele? sau mai ai de pus prin cutii ?
te prinde anul nou tot impachetand ?

Ma duc sa pun in farfurii sa papam si apoi iesim afara sa mai cumparam unele chestii , ca doar alaltaieri am fost la supermarket si am tocat 150 lire si nu stiu pe ce si vad ca azi inca mai imi lipsesc multe, off... toate s-au scumpit si inca se mai scumpesc, bani bani... peste tot 
O zi buna 

bb_yasmi spune:
am reusit sa sincronizez somnul la kinderime 

acum am putin timp liber de relax!!
ooff delia sincere condoleante!!
miki, ce bunatati-specialitati ai in plan sa pregatesti de anul nou 
si asa o spui zici ca ai face cartofi prajiti ![]()
![]()

daaa deea cateva luni o sa fie taree obositor.... vreau si eu reteta!!!
strumf..nuu am luat o pauza!!
nu am mai fost de 2 zile pe la casa...de abia astept sa ajung!!! astazi a terminat tamplarul cu mobila de bucatarie+instalat plita/cuptor/hota!!! 

eu am facut o ciorbica radauteana 
iar maine nu stiu cand mai apuc sa fac restul ca de la 12 avem un party //// 

dar daca mananc acolo..mai trebuie si acasa???? ![]()
![]()
![]()
glumeam!!!
oricum nu mai fac mare lucru decat fripturica pui+porc+carnati cu piure si muraturi , ciorbica este de azi, salata de ciuperci. salam de biscuiti si cozonac am dat comanda!
papa fiu'miu la ciorbica exact asa cum e pt toata familia cot la cot cu sora'sa ![]()
si copanelul in mana pana nu il da gata nu il lasa 
mamica implinita cu 2 comori !!
ailed_dota spune:
fetele, va pup!
va urez Anul nou cu bine, sanatate, veselie , iubire, bani!
am vb cu barbatul si am hotarat sa plecam impreuna maine si eu o sa vin cu parintii lui si Maria pe 7 ianuarie...si el se intoarce mai devreme... macar suntem impreuna... nu zice asa preotul... la bine si la greu... intr-un fel ma simt mai usoara ca voi fi cu el si cu ambele fete de revelion si incredibil cu toata familia si ai mei si ai lui si cumnata...!pacat ca ocazia e asa naspa
sa va ganditi la mine cand dansati..
bb_yasmi spune:
delia, deci iti petreci revelionul in tara?? chiar daca nu asa ti-ai fi dorit sa ajungi acasa macar vei fi alaturi de cei dragi! 
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi delia, deci iti petreci revelionul in tara?? chiar daca nu asa ti-ai fi dorit sa ajungi acasa macar vei fi alaturi de cei dragi! ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
da lavinia, la asta ma gandeam si eu

bb_yasmi spune:
delia unde in tara vi??
nah ca acum ma plicti...si astept sa se treasca kinderimea....cine ma mai intelege????

![]()
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi delia unde in tara vi?? nah ca acum ma plicti...si astept sa se treasca kinderimea....cine ma mai intelege???? ![]() ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
Poti sa te plictisesti si mai bine daca te uiti la cele 200 poze de am dat link si intrebai ieri
bb_yasmi spune:
strumf le vazusem de atunci cand mi-ai dat linkul. din pacate m am putut uita doar la cate una in rest asa toate pozele pe o pagina m am binoclat la ele....atat cat mi-a permis netul!! piscotica este minunata!! si ce de costumatii are ea!!
gata! s a trezit "grupa mica"
si face zarva mare..sigur trezeste si domnisorica!!!
am plecat ca acusi imi sare din aptut afara ![]()
va pppoooooooooooooopppp
delia drum bun sa aveti mami!
Deea99 spune:
ailed si tie un an nou cu realizai si multa sanatate chiar daca incepe cam trist
dar uite poti zice tot raul spre bine
yasmi incerc un copy de la pm ul lui Ailed...sa vasd daca reusesc cu calculiciul asta
mai ,dar asa am o multumire sufleteasca ca l-a bulit sotul si vad ca nici varamiu nu i-a dat de hac..au vrut ei sa schimbe nush ce blaci prin el.....ha ha ....nici sa-l mai repare curand -insa a zis ca-l cheama pe un amic it ist
- dar asa ma disperase ca tot pe jocuri sta sotul