Bubu-LMA REBECCA, RAZVAN, ROBERT, STEFAN! (120)
Raspunsuri - Pagina 19

fragrant8 spune:
seara buna, mamici,
cu intarziere si noi la apel. cum va zicea doloress, a avut loc si craciuneala canadeza.
am primit o gramanda de cadouri in care s-a pus mult suflet; sophiotul a primit o carticica, o bluzita, un glob pe care scria Sophia, o steluta de pus in brad, cu poza sophiei, confectionata de Patrick; eu un set travel de la Druide, o agenda 2012, o felicitare personalizata cu fotografii de ale sophiotului si magneti de frigider confectionati de Patrick, tot cu poza sophiei, bineinteles. si buni si marius au fost cadorisiti: marius o cutie fancy de ceai si buni o iconita care in partea de jos are si poza sophiei.
mi-a placut teribil nota personala a cadourilor; se vede ca s-a investit mult timp si suflet. multumesc inca o data, andreea;
am sa incerc sa pun si poze in zilele ce urmeaza, imediat ce imi recapat mobilitatea gatului; cred ca m-am procopsit cu un torticollis, nu pot sa imi misc deloc capul, ma dor muschii gatului de mor, si peste asta o migrena urata de 2 zile; stau cu un saculet cu sare cald la gat, poate isi mai da drumul.
a...sa nu uit; fetelor, face doloress o rata mortala; eu nu-mi amintesc sa fi mancat rata pana acum; a fost o nebunie;
La multi ani Stefan!
relusha - drum bun!

Doloress spune:
LAVINIA, cu placere, noi toata ziua bricolam (sa nu crezi ca sta numai pe calculator Patrickul meu, calculatorul i-l pun cand avem musafiri, sa ne mai lase sa respiram) Dar asa... facem mereu activitati si am zis ca daca tot ne chinuie talentul toata ziua, macar sa facem ceva util ca si asa arunc o gramada de chestii la gun
oi. Ati uitat cartea care canta la noi si o canita mov cu apa, vi le dam data viitoare cand ne vedem.
Kevinul are cred o mica gastro, sa vedem cu evolueaza, a vomat de dimineata cam tot ce-a mancat, acum are si diaree. Febra insa nu. Sper totusi sa se intremeze pana plecam la cabana, ca de nu, pierdem 500 de dolari.

mirela2 spune:
neata fetelor multa tare
multi ani IRINA ANA!!!!!!
revin ca e bataie care sa se urce la mine n brate
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

angieangie spune:
neata
la multi ani Irina!!!!!!!!!!!!!!
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

luciact spune:
neata
LA MULTI ANI IRINA! sa cresti mare , sanatoasa, sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata!
parca mai ieri am vazut o pe mami a ta la Tv, cu burtica,..petrecere frumoasa
o zi buna