Strengari de 2012 - 17 Marcella iti suntem alaturi

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Am intrat si eu sa va spun ca in mare noi suntem bine. Mai am contractii din cand in cand si mai rar dureroase. Trebuie sa am grija sa stau cuminte si atunci e mai bine. Dar acum au inceput durerile de oase, pubiene. Nu pot sa ma ridic sau sa fac un pas fara sa ma doara.
Sa va spun ce am patit azi cu Edi. Eram la cumparaturi si am vazut ceva pentru Robert, i-am spus lui Edi ca pantaloni nu sunt pentru el ca sunt mici. si atunci el mi-a spus ca sunt pentru Robert. Mi-a spus ca ii este frig lui Robert,nu acum, dar dupa ce se naste, o sa ii fie frig. Asa de dulce a fost. Sincera sa fiu nu ma asteptam la un copil de varsta lui sa gandeasca astfel.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 23+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Mie nu imi este frica deloc de produse apicole, zilnic mananc miere, uneori iau si polen in diferite nectaruri facute in blender iar cand m-a durut gatul am luat propolis. Cunosc persoane care au consumat produse apicole pe perioada sarcinii si au nascut copii foarte sanatosi. Eu merg pe principiul ca ce este natural in cantitati echilibrate nu are cum sa faca rau. Cred ca ar avea sensibilitati copilul daca nu as manca deloc si i-as da doar dupa ce se naste. Internetul este plin de informatii contradictorii unele nici nu mai sunt actulizate cu studii recente facute in strainate, gasesti aceeasi informatie cuvant cu cuvant pe diferite situri si evident crezi ca asa este.
Anul trecut o prietena de a mea era insarcinata si a racit foarte rau, dar a avut si alte probleme si a bagat doctorul in ea la antibiotice ca eu cred ca o luam la fuga. Daca dam o simpla cautare pe net vedem cate efecte nocive pot sa aiba antibioticele pentru bebe si mie sa imi fie frica sa mananc miere care este cel mai extraordinar aliment-medicament.
Insa fiecare trebuie sa faca cum simte pentru ca daca mananci ceva care iti trezeste indoieli mai stai si cu frica ca poate ii faci rau copilului.
Eu am intrat deja in concediu deocamadata concediu legal care se va continua cu concediul prenatal.

Cristina 25+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Titi, ce dulce e baiatul tau, Edi! M-a emotionat ce am citit.. copiii sunt fabulosi!

28+ cu Gaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Tala, pai cred ca te-ai lovit de ele si de-aia stii, eu nu prea as sti ce-mi trebuie ca inaltime, latime, pozitie a mainilor, de-asta ziceam. Multumesc mult pentru raspuns.

Titi, si pe mine ma omoara de 2 zile durerile astea pubiene si junghiuri in zona, tare neplacute sunt – ma descumpanesc un pic asa, recunosc.

Cristina, miere am mancat si eu, am zis sa fie putina, stiu doar ca parca la copii mici nu se da, doar de propolis am citit cu sarcina, nu si de miere. Sigur, daca zice "poate sa-l sensibilizeze pe bebe" inseamna ca pe unii ii va sensibiliza si pe unii nu. De obicei caut studiile noi, ca asta mi-e una din meserii, sa le traduc. Eu mai rar ma uit pe site-uri obisnuite, de obicei ma uit in revistele medicale straine, sunt vreo 2-3 biblioteci medicale mari, unde-s free doar rezumatele studiilor, dar de obicei e suficient rezumatul. Sigur, Ronina face cum vrea, asa sunt convinsa ca exista si bebei care au dormit pe burtica si n-au murit, si copii carora nu li s-a dat suzeta si n-au murit (ma refer acum la recomandarile contra sindromului mortii subite), adica vreau sa zic ca uneori e vorba doar de reducerea riscului, nu de 100% din cazuri, normal ca sunt si care scapa, cum ar veni. Intr-adevar, aici avem convingeri diferite, eu nu cred ca tot ce e in natura e safe si nu cred ca stim bine doza de la unele care nu-s asa de safe in unele situatii. Cum ar spune englezii "suntem de acord ca nu suntem de acord" :)

Si sotul meu a racit de 4 ori si eu doar o data, mai putin rau ca el.

25+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Dara bineinteles ca trebuie sa avem discernamant si cu produsele naturale si eu am citit ca la copiii sub un an sa nu le dai miere insa eu voi incerca putin putin sa ii dau mai ales ca eu mananc destula pe parcursul sarcinii.

Cristina 25+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Chito, hai ca mai e putin si intri in concediu
Ronina bravo, deci esti in concediu, sa-ti prinda bine. Sper sa nu prinzi si tu raceala de la sot, sanatate multa! Problema cu botezul o am si eu, in 21 avem un botez si habar n-am cu ce sa ma imbrac, la fel ca tine doar blugii de gravi ii am si cateva bluzite, dar nimic elegant
Dana_cp las' ca-i bine ca tu ai scapat de raceala
titi ai grija de tine, mai incetisor cu efortul . Edi e un scump, e si varsta la care le trec cate si cate prin capusor
Kovacsc bravo pt concediu

Eu am fost astazi la intepat, am si lesinat pe acolo . Prima valoare (cea dinainte de a bea glucoza) cica a iesit ok, celelalte 3 nu stiu, dar sper ca nu ma suna in urmatoarele 24 de ore. Asa e politica aici, daca te suna sunt probleme, daca nu esti ok.

Pup fetele

Monica, fericita 28+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Bafta, Mona, sa nu auzi de ei prea curand

28+ cu Gaza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

Bafta, Mona, sa nu auzi de ei prea curand

28+ cu Gaza

ehh... de auzit aud saptamana viitoare cand am programarea la midwife . O sa o intreb pe ea care sunt valorile daca nu ma suna pana atunci.

Mergi la inceput

ma apuc de facut capitol nou daca tot sunt pe aici
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput