Strengari de 2012 - 17 Marcella iti suntem alaturi

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

La multi ani! va uram tuturor fetelor si strengarilor..un an 2012 mai bun, mai linistit, plin de bucurie si sanatate!

Mamica de Bu minunat si de strengar +25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Ronina, multumesc pentru PM, f. frumos :)

Monna, o valoare peste 140 oricum ar arata toleranta modificata la glucoza, nu diabet, care ai vazut, in sarcina ar fi peste 180 la o ora. Tu esti f. departe de 180. Eu cred ca stai f. bine, se apuca ei sa sufle in iaurt :) Cel mult poti avea grija sa nu mananci multi carbohidrati deodata, insa tu te incadrezi la normal totusi.

Niko, la multi ani! Cred ca 3 e inca rezonabil? Ce a zis dr. de col?

Amy, si cu dopplerul il mai caut pe bebe prin burtica, adica nu aud imediat. Si la lovituri iti rupe urechile :) Eu am noroc ca nu trebuie sa iau carucior, imi da o prietena, 3 in 1, la fel, cred ca primesc patut, sterilizator, cadite am primit deja vreo 2 si tot asa, de la prietene cu copii. Cu lucrurile primite, am putut sa-mi iau doppler.

Dana, ma bucur ca iti place si tie folk-ul. Nu stiu nimic despre dr. ta, insa stiu ca uneori e util sa aflii despre chestii pe care le poti schimba, la cele la care doar te sperii, poate chiar nu-s utile. E adevarat ca eu fac o eco pe luna, dar am 35 de ani, obezitate, trombofilie, PCOS, rezistenta la insulina si tocmai am ajuns la 100 kg (plecat de la 76 kg inainte de sarcina, dar anul trecut pe vremea asta aveam 68 kg) Sunt incadrata la sarcina cu risc. Si Monna in SUA tot vreo 3 eco face, cica la sarcinile fara risc, asa ar fi normal. Eu sunt multumita de dr. mea si sper doar sa nu fie plecata/in concediu cand nasc eu, s-o nimeresc pe ea. Imi face ea ecografiile, nu trebuie sa ma duc in alta parte. Si nu e fan cezariana :) Oricum cred ca poti face eco la cerere in alta parte. Ti-o recomand pe dr. mea, Ilinca Gussi (ca face si eco), o gasesti la Cantacuzino si la clinica Generis (lunea si miercurea). Poate iti spun si celelalte fete de dr-ii lor.

Lelu, toata lumea pe care o stiu eu cu previa a nascut ok, imi pare rau ca e stresant pentru tine, dar cred ca o sa fii bine! Tin pumnii si fii tare!

La mine au reaparut in forta bufeuri, palpitatii si arsuri, ceea ce-mi garanteaza ceva insomnii, dar stiu ca Chito zicea ca spre trim 3 apar insomniile oricum, parca.

25+ cu bebe Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

He he, brumareii au predat stafeta la bulgarasi, iar m-am impresionat :)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=169331&REPLY_ID=7201867

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Amy, am vazut c-ai intrebat la bulgarasi. Beatrix l-a nascut pe bebe Sven in Belgia (28 saptamani). Toni a nascut-o pe fetita ei la Cantacuzino in Bucuresti (31 saptamani). Toni scria la gravidute cu trombofilie (Toni facea si ea Clexane) si ne povestea ca bebica ei nu ia in greutate si ca doctorii nu ii dadeau sanse sa stea nici pana la 31 de saptamani, cat a stat. De Beatrix nu stiu, insa Toni sigur a apucat sa faca injectii de maturare a plamanilor si bebica, desi s-a nascut la 790 g, respira singura. Dr. mea (tot de la Cantacuzino, una din dr-ii lui Toni, celalalt este dr. Toma, care cred ca e seful de sectie) mi-a spus ca bebica lui Toni se si comporta ca un copil nascut la termen, nu ca un prematur si ca spera sa fie bine bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

La multi ani mamicutelor!
La noi Revelionul a fost frumos, linistit alaturi de copii si prieteni. Flacaul meu a rezistat pana la 2 noaptea, eu chiar pana la 5 (fericita ca o sa-mi suprim insomniile cu oboseala), doar printesa a protestat si s-a vazut asta bine de tot
Lelu te rog nu te ingrijora si in nici un caz nu te gandi la ce e mai rau. Si eu cunosc destule mamaici care au bebici frumosi si sanatosi desi ele au avut placenta previa.
Eu m-am hotarat pana la urma sa fac mobilierul care imi trebuie la comanda si pt ca preturile care sunt mi se par nesimtite si pt ca imi place f mult lemnul natur si nu se prea gaseste usor. Inclusiv scaunul de alaptare il voi face, chiar pe masurile mele. Pe mine oricum nu ma ajuta prea tare faptul ca se bataia, imi doream mai mult spatarul inalt, sezutul generos si bratele la inaltimea si latimea potrivite.
Eu am luat deja 12-13 kg deci voi depasi cu brio cele 20 ca la prima sarcina si mai am si o pofta nestavilita de dulciuri.
Dana si eu zic sa fi mai ingaduitoare cu dr. Eu am preferat unul care ma trateaza ca pe o gravida si nu ca pe o bolnava. E normal sa nu-ti prescrie eco lunar. Obligatorii sunt doar cele de trimestru, insa le poti face unde vrei si cand vrei daca te ajuta. Crede-ma ca e mai bine asa decat sa bage sperietii in tine.
Monna sa nu mai stai cu griji pt ca sigur n-ai de ce.

Va pup, ma duc sa-l mai rog pe mofturosul meu sa mai inghita 2 linguri (din punctul asta de vedere sper sa am altfel de experiente cu fetita )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Lelu, tin pumnii sa fie totul bine. Sunt cu gandul la tine!
Am citit si eu predarea stafetei... m-au apucat emotiile! Marele eveniment se apropie si la noi. Adevarul e ca de vreo 2 saptamani am o ditamai burtica, ma misc tot mai greoi, desi la petrecerea de rev am dansat aproape non stop de pe la 11 pana la 3 dimineata cand n-am mai rezistat si am plecat . M-am ferit sa stau jos, stiind ca durerea de "codita" imi va pune capac, si am avut dreptate, am rezistat mai bine asa. Azi as fi vrut sa urcam la Balea sa vedem castelul de gheata, dar sotul a zis ca sa nu exageram ca oricum nu se topeste pana sambata. Asa ca azi stam cumintei prin jurul casei.
Va pe toate si inca o data LA MULTI ANI!

29+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fete dragi!

Au trecut sarbatorile, vad ca incepem sa ne readunam

Au scris frumos fetele la predarea stafetei, incep sa ma ia emotiile la gandul ca noi urmam dupa bulgarasi Nici nu-mi vine sa cred ca mai e putin si schimb prefixul la saptamani, si apoi sa vezi febra momentului, pana acum mi se parea departe finalul.
Abia astept echo pe 9 ian si daca totul e in regula si bebita a luat in greutate, ma pun pe facut achizitiile, ca pana acum doar hainite am luat, mi-a fost teama sa ma bag la patut, carucior etc.

29+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Wow, emotionanta predarea stafetei, suntem din ce in ce mi aproape de momentul magic
Ronina sigur ca Bianca e bine si creste cum trebuie, nu ai de ce sa-ti faci griji

eu maine merg la intepat , 3 ore o sa o iau razna acolo

Monica, fericita 28+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dara am intrebat de copilasii prematuri caci am pus raul in fata si m-am gandit si la varianta ca nu apuc termenul , ba Doamne fereste sa nasc chiar mai devreme de 28 sapt. Si totusi bebele lui Tonirro este foarte mic, ceea ce ma face sa ma gandesc ca au echipament cat de cat bun daca este nevoie. Ma interesa aspectul ca sa stiu unde as putea fugi intr-o urgenta caci fac vreo 2h pana la Bucuresti , plus traficul cel putin juma de ora.
Acum... in orice caz, astept eco de pe 17 (28 sapt) , dar la 22 sapt avea bebitu 55o gr si vad ca o ia bine. Ma astept sa aibe la 28 sapt peste 1 kg.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
27+ Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Amy nu mai pune raul in fata ca n-o sa se intample nimic, fii sigura ca Victor stie ca trebuie sa stea la caldurica pana la termen

Monica, fericita 28+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput