Strengari de 2012 - 17 Marcella iti suntem alaturi
Raspunsuri - Pagina 13
dara76 spune:
Ronina, am uitat sa zic, eu ii cant folk. Obisnuiam sa umblu prin munti, pe la cabane, si am caiet de cantece (de fapt vreo 2) cu nu stiu cate. In grup imi iese sa cant, ca imit bine, singura nu-mi iese asa bine. Si la niste melodii care-mi rulau prin cap, nu (mai) stiam toate versurile. M-am gandit ca e important sa-mi placa mie mult melodiile, ca altfel mi-e ca nu le cant. Cica merg si poezii cu rima, s-au facut studii.
Da, mi-ar placea sa-mi trimiti textul daca vrei.
Azi am cantat asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=bGQXTvkRFX0 si am incercat si http://www.youtube.com/watch?v=HzeMbN90Pz8 desi nu stiu limba, dar mi-am scos textul si o lalai asa, dupa ureche.
M-am gandit ca e important sa-mi dea si mie o stare buna, pe care sa i-o transmit lui bebe, adica sa fie melodii preferate de-ale mele.
24+ cu bebe Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
ronina spune:
Dara, frumoase melodii ai ales Ti-am trimis PM, sa nu razi
Lelu sa ne zici si noua cand ai vesti, sper sa fii OK.
28+ Bianca
monna3 spune:
lelu sper ca au incetat sangerarile sau ca ai aflat deja cauza lor si e totul in regula
Dara dupa 1 ora e valoarea. Am citit pe net ca majoritatea medicilor de aici recomanda testul mai complex de la 140 in sus (140-200) dar ca sunt unii care prefera de la 130 sa fie siguri ca e totul in regula. Ma consolez si eu cu gandul ca nu e peste 140 dar nah... pana nu vad rezultatele stiti si voi cum e.
Niko la multi ani!! sanatate multa, sarcina usoara in continuare si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi
Monica, fericita 28+ cu Cezar-Andrei
Bettercy spune:
Marcella, draga mea. Am revizitat topicul asta special pentru tine. Imi pare atat de rau de ce citesc! Ce a putut sa se intample atat de grav? Sunt fara cuvinte, te imbratisez si ma rog sa-ti gasesti linistea si pacea cat mai curand posibil. Nici nu-mi imaginezi prin ce treci acum!
Bettercy spune:
Monna, daca ai cumva diabet de sarcina o sa-ti spuna doctorul ce sa faci. E rezolvabil, nu-i foarte grav!
nikoniko spune:
Buna dimineata, Doamnelor
In primul rand, va urez un An Nou bun care sa va aduca numai bucurii si bebelusi sanatosi si frumosi!
Si va invit la un pahar de sampanie virtula!
Monna, si iti multumesc de urari. Cat despre analize, sunt sigura ca totul va fi bine pana la capat...
Oanace,
Am fost la morfo de trim 2 care a iesit f bine pt bebe. Doar colul s-a scurtat fata de 19 decembrie (cand era de 5 cm) si a ajuns la 3 cm.
Urmeaza controlul tiroidei la endocrinolog pe 9 ianuarie, pt ca free t4 a iesit un pic peste limita superioara, dar sper ca va fi ok.
Pentru fetele care intrebau de o firma care sa transporte bunuri cumparate de pe saiturile americane, eu am folosit deja hopshopgo, unde exista fie optiunea "ship for me", fie "buy for me" pt saiturile care nu accepta cardurile romanesti, si este garantat de paypal.
Va si va urez "La multi ani"
Niko, mami de Alex(1995) si 23+ cu
MTHFR C677 Homozigot
amy25 spune:
Un stetoscop dopller e mai scum Dara si nu mi-am permis desi as fi vrut sa iau. Cu cel clasic de tensiometru trebuie ca bebe sa aiba o pozitie buna sa ii auzi inimioara. Eu sunt multumita ca aud loviturile care mi le aplica.
Cine ajunge la Ikea, sa-mi spuna si mie cat de bune sunt prosopelele alea la set de pe site?
In privinta caruciorului, care nu va fi unul scump, cred ca ne hotaram la unul de la Bertonihttp://www.magicare.ro/ingrijire-si-grija/la-plimbare/carucioare/bertoni-carucior-landou-fusion-blue-figures-5822.
Totusi astept eco din 17 ianuarie si apoi ma apuc de cumparat.
Va urez un An nou cu bucurii si pentru noi si pentru bebeii nostri!
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
26+ Victor Gabriel
dana_cp spune:
Buna fetele,
Am fost plecata si nu am apucat sa mai citesc/scriu o perioada.
Marcella, imi pare teribil de rau pt tine si familia ta. Nu stiu ce anume te-ar putea alina in momentul asta, insa sunt convinsa ca Dumnezeu iti va da si puterea si motivatia de a merge mai departe si de a te bucura de viitorii tai copilasi. Iar ingerasul tau plecat acum va fi in sufletul tau pentru totdeauna.
Oanace, am citit in fuga primele pagini din acest capitol, insa daca am inteles bine, si tu iti doresti un patut cu leganare si care sa poata fi transformat in pat pentru adolescent, uite ce mi-am luat eu http://bebedesign.ro/pat-transformer-sertare.php. Nu e foarte scump (850 ron), si are de toate.
Monna, nu-ti face griji, sunt convinsa ca totul va fi ok pt tine. Exista si cazuri mai grave - vezi al meu (am intrat in saptamana 28 cu 14 kg desi nu-mi petrec tipul liber in frigider... pur si simplu asa reactioneaza organismul meu. Nu imi place, ma deprima rau catedata, insa incerc sa gandesc pozitiv si sa ma concentrez pe alte aspecte, altfel as lua-o razna). Bafta!
Dara, mi-a mers la inima postul tau cu folk-ul. Eu sunt ahtiata dupa muzica asta si Gaza al meu, vrea, nu vrea, invata deja cele mai cunoscute melodii :)
Haydee, bine ai venit!
Despre spitale, doctori, nastere.. Eu nu am o situatie asa de buna. Pe mine ma supravegheaza Dr Diana Gheorghiu insa nu sunt deloc multumita. Stiu ca are recenzii bune, ca se spune ca e o finuta si un doctor f bun, insa eu plec de fiecare data dezamagita de la dansa. Motive - mi se pare ca face strictul necesar in sarcina, ba uneori nici macar atat. Nu vrea sa-mi dea trimitere la eco in fiecare luna (ea zice sa fac o eco/trimestru), nu vrea sa-mi repet testul de toxoplazmoza, desi nu am imunitate (pe motiv ca nu am de ce sa-mi fac griji, doar nu am mancat de pe jos..), nu imi da test de glucoza (desi m-am ingrasat enorm), etc etc etc.... Basca, am placenta jos inserata si cand am rugat-o sa-mi repet ecografia sa vad daca s-a inaltat mi-a raspuns nonsalant "si daca observati ca nu s-a inaltat, va veti simti mai bine??".. am fost socata de raspuns. Am uitat sa mentionez ca ma duc la ea la Medicover.
Un alt aspect ce ma ingrijoreaza si la Dr Gheroghiu, dar si la alti medici din Bucuresti, este ca sunt fani cezariana. Ori eu imi doresc ffff mult sa nasc natural (desigur, daca nu e absolut necesara o cezariana - nu sunt absurda).
Si uite asa, pt ca sunt deja in luna a 7a si am avut ghinion in ceea ce priveste doctorul ginecolog, am decis sa merg in Constanta, la maternitatea privata ISIS. Preturile sunt f ok, comparativ cu Bucurestiul iar medicii si personalul de nota 10 - asta din ceea ce am citit pe forumuri si din ce am auzit de la cunostinte care au nascut acolo. Eu vreau sa nasc in apa, iar nasterea, cu tot cu stat acolo 3 zile, tu + insotitor, costa 44 mil. Ah, si inca ceva ce mi se pare foarte ok - la Isis, cezariana ai nasterea naturala (in apa sau nu), au aceleasi preturi!!! Ceea ce insemana ca medicii nu sunt "inclinati" catre cezariana doar pt ca e cu ~ 30% mai scump!
.. Scuze pt postul lung, mi-am varsat si eu of-ul cu privire la problemuta mea cu doctorii si cezarienele.
Va pup pe toate si va doresc petrecere frumaosa diseara (fiecare asa cum isi doreste), si numai bine pt 2012. Sa avem cu toatele bebei frumosi si sanatosi!!!!!
La multi ani!
ronina spune:
Ziua buna!
Nikoniko: La Multi Ani!!!
Pt fetele care inca n-au comandat carucior, o persoana de la bulgarasi a gasit un site polonez cu preturi bune si transport in RO, cineva insa zicea ca nu ar avea carucioare cu roti pivotante in fata, trebuie sa ma uit cand am vreme sa verific:
http://dino.sklep.pl/nowy/wozki-3-w-1-z-fotelikiem-c-1_309.html?page=1&sort=5a#googtrans/pl/en
Pt toate fetele: La Multi Ani cu sanatate, noul an sa ne aduca bebei sanatosi si voiosi, iar noua putere sa-i ingrijim asa cum ne dorim fiecare
28+ Bianca
kovacsc spune:
Dana eu vreo cateva saptamani nu am avut curaj sa mai cantaresc in fiecare zi pentru ca tot vedeam cum iau kg si ma deprimam. Azi cand m-am cantarit nu imi venea sa cred ca am 77 kg si am plecat de la 65, deci 12 kg in 24 sapt. Nu stiu ce se intampla dar chiar nu ma gandeam sa iau asa mult in greutate. Ma tot gandesc la obiceiurile alimentare si nu inteleg ce poate fi asa grav. Inainte sa raman insarcinata eu si sotul meu mancam maxim 2 paini pe saptamana, acum amandoi mancam una pe zi, sa zicem ca asta ar fi o problema. Nu stiu ce am cu painea ca inainte puteam sa mananc aproape orice fara paine. Nu am exagerat cu dulciurile sau alte prostii. Ce ma surprinde este ca nu se vede per total aceste kg. Mama mi a zis ca arat foarte bine si ca nu m-am schimbat in rau ba dimpotriva chiar daca nu stie cate kg am luat. Unde s-au pus kg astea ?
Cristina 24+ Karina, comoara noastra