Craciun fericit strugurasi de S-O'11 ! *19*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Desi anul asta Mos Craciun a fost darnic, cel mai frumos cadou a fost de la galusca noastra, care aseara pe langa faptul ca a ras in hohote 30 min si a vorbit in silabe mai bine de 1 h, a zis meme de 2 ori la intrebarea : cine te-a suparat si la cine esti in brate...m-am topit

Mergi la inceput

La min 1 si 50 sec zice meme pt prima data.. nu sunt cele mai frumoase momente surprinse pt ca am ales sa ne bucuram de ea in totalitate.. cand vedea aparatul tacea...Suntem la bunici si vb cu bunicu, care o farmeca total..
http://youtu.be/2E1r8cWx-50

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ma bucur ca sarbatoriti cu toatele,ca va bucurati de sarbatori alaturi de cei dragi! Acum copilasii mei dorm,pregatesc o baie relaxanta,apoi plecam hai-hui prin oas,pe la nasii baiatului...

Va pup,sunteti in gandurile mele acum,la bucurie,si va trimit cate un inger sa va sarute fruntile din partea mea ,tuturor,inclusiv celor care nu sarbatoresc craciunul.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Vroiam sa urez la multe lunite pentru

4 lunite

ELENA ALEXANDRA de SEIDANA
EVA MARIA de CAMADY
ANASTASIA-MARIA de RACHEEL
CATERINA de BUJO
ROBERT de ATHOSIK
LORIANA-MARIA de CATY2585

3 lunite

RADU GEORGEdeklau_ditza
BEATRICE ANA de May3
ANTONIA de Iris_K

2 lunite

Lucas de BroomeS

La multi ani Caty !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Craciun fericit drai mamici si scumpi strugurasi
Sper ca ati fost cuminti si a fost Mosul pe la voi in seara de Ajun
Eu am scris un mesaj luuung si din greseala am inchis pagina ce mi-e lene s-o iau de la capat

Sei , am vazut filmuletul e atat de dulce Ela cand zice Meme ,m-au cuprins niste emotii de parca am vazut-o pe fata mea ,mi-am dat seama ca iubesc toti strugurasii si au un loc special in inima mea
Sa stii ca ai o fata isteata si frumoasa foc !

May,ce face fortoasa cea mica? Chiar aici se dicuta cu ceva timp in urma ,cei mici nu se tin in fund pana la 5-6 luni !
Dar daca o tii doar cateva secunde ,nu cred ca e periculos pentru coloana

Ionela,stiu ca sunt sarbatorile si esti ocupata ,dar cand ai timp ,te rog poate imi scrii cum s-o fac pe Noura sa pape lapticul gras de la sfarsit. Ori oboseste ori ii este lene sa suga mai cu putere !
Lasa sanul ,suge pumnul si se pune pe plans.
Trage,trage cate 2-3 min si simt ca nu-i mai vine nicio picatura de lapte in gurita (nu inghite)dar sanul il simt usor tare si sigur nu am vreun canal infundat.Daca apas mai tare iese cate o picatura,ii dau sa pape si refuza.
Acelasi san nu-l mai ia,dar pe cel plin il infuleca de parca n-a mancat de zile intregi.
Am incercat sa apas cu degetul s-o ajut,dar daca vede ce fac maraie si plange ,nu suporta s-o ating cand mananca,nici pe cap ,nici pe fata,nici macar propriul san nu mi-l pot atinge
Aaaaa inca ceva ,de ceva timp a inceput sa faca iar caca branzit cu bucatele albe ,asa facea in prima luna ,e ok?

La cat mai multe lunite strugurasilor :

Beatrice (May)
Elena(Sei)
Eva(Camady)
Anastasia () Racheel )
Robert (Athosik)
Caterina (Bujo)
Loriana (Caty)
Radu George (Klau-ditza)
Antonia (Iris)

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Alayna,vezi ca gasesti mesajul in "history",am descoperit si eu zilele astea,cand la fel,am inchis pagina.
History->recently closed tabs .

Va pupic pe toate,am vazut si eu filmuletul,si la fel,m-am topit!! L-am aratat si la sot,si lui PAul,si am dat de mai multe ori partea cu "meme" si pupicul bunicului.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

Craciun Fericit fetelor alatri de puiutii vostri!!!

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Lali,eu folosesc Google Chrome,habar n-am inca unde e History sau o fi avand forumul nostru History pe undeva????

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Primiti cu colinda?

La multe lunite

EVA MARIA de CAMADY
ANASTASIA-MARIA de RACHEEL
CATERINA de BUJO
ROBERT de ATHOSIK LORIANA-MARIA de CATY2585
RADU GEORGEdeklau_ditza
BEATRICE ANA de May3
ANTONIA de Iris_K
Lucas de BroomeS
La multi ani Caty !!! te mai asteptam pe la noi

ALAYNA, LALI.. multumim de complimente ...

Fata mea azi a facut caca .. de 2 ori,singura , e cam apos insa nu e diaree....
La multe lunite Elenutza .. te adora mami ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

A Christmas story
http://www.youtube.com/embed/YBIwCdvhgX4?rel=0

Noi de Craciun am fost agitati, in sus si-n jos,pana la urma au venit la cina festiva socrii si cumnata. Soata a spalat vasele, soacra a strans...deci a fost frumos si relaxant.Mosul a venit cu un cadou pt Dani doar restul am fost rauti. Ieri am fost la biserica, apoi la socrii la masa...deci multa harmalaie pt Noa. a dormit f putin in reprize mici. azi recupereaza. de maine incepe sotul serviciul si eu raman singurica cu ei.

Mergi la inceput