Bulg de ian-feb 2012 (44) Bv Ana! Hai Alice,iaura

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Beatrix...sunt siderata!Marturisesc sincer ca nu am vazut niciodata un puiutz prematur, dar pozele pe care le-ai pus arata o evolutie spectaculoasa.. Sa fie sanatos si sa te bucuri de el, sa creasca mare si sa va faca fericiti!Si pentru ca acum starea lui ne poate permite sa glumim...cand il tunzi mami, ca-i intra parul in ochi, nu alta...
Alinush, bine ai venit, dar zau daca pricep unde ai fost pana acum....Este extrem de posibil ca baietii nostri sa poarte acelasi nume.Tudor cu siguranta, iar Ioan este si el in topul preferintelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Fetelor, buna tuturor!
Ce dragute sunteti voi cu majoretele!!! Multumim pt sustinere!!! Chiar ca ziua de marti e tare norocoasa, ne inmultim pe zi ce trece!
A fost medicul la vizita si mi-a zis ca mai am 4 zile, si i-am raspuns:' 3, domnu' doctor, ziua de azi n-o mai punem la socoteala!'

AMR: 5 ZILE

Ana, mami de doi strengari si 36+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetelor vreau s ava pup si sa va urez din suflet

Craciun Fericit! cu multa multa sanatate si multe bucurii!

va anunt ca am scapat de saptamana sta desi nu mai credeam, am avut contractii urate de tot, glicemia nu-mi scade cu tot cu insulina...ma rog nu sunt bine deloc...acu plec spre tutu...sper va macar bb sa fie bine

Doamne Ajuta pentru cele trei fete cucuiete care aduc puiutii pe 27!

va pup cu drag,

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 30+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Danezza - nu stiu ce facem cu insomniile. Zicea Ana de ceva homeopate sau Anda de Diazepam. Eu inca suport cu stoicism, ca ma gandesc ca mai am doar putin si nasc. Dupa aia o sa am antrenament macar cu deprivarea cronica de somn.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Fetelor, eu am incercat cu granule homeopate NUX VOMICA, dar nu si-au facut efectul, apoi cu ceai de tei cu miere sau lapte cald cu miere, dar nici asa n-a mers si de cand sunt in spital iau Diazepam, si tot adorm doar pe la 1, dar dorm bustean pana dimineata la 6 si mai dorm si peste zi o ora dimineta pe la 11.

Adc, imi pare rau pt starea ta, sper sa se schimbe lucrurile, sa-ti poti petrece sarbatorile cu bucurie in suflet!

Beatrix, ce voinicel aveti voi acolo, bravo!!!Sa dea Domnul multa sanatate in continuare si sa fie bine pana la sfarsit!

AMR: 3 ZILE

Ana, mami de doi strengari si 36+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

Mihaela - nu vreau sa te judec dar te rog eu la viitoare sarcina sa nu mai gandesti asa despre bebe

37+ cu baby Rafael-Ioan

Draga mea, la noi bebele a venit in cel mai potrivit moment, ne-a unit, ne-a inteleptit, dar asta pot sa os pun doar acum. Atunci eram disperata datorita unor probleme familiale si ma gandeam daca, dpdv psihic, voi fi apta sa ii ofer un camin. Dar se pare ca exista Cineva care stie mai bine rostul lucrurilor. Cu toata deznadejdea mea, nu mi-am pus problema unui avort niciodata. Eu eram dezamagita, insa cu ajutorul sotului meu am invatat sa ma bucur de singurul lucru pe care i l-am cerut vreodata si pe care, in sfarsit, il aveam. Acum, tind sa cred ca a fost o mini-depresie indusa de soacra si "agravata" de primul trimestru de sarcina. Felicitari pt vestile bune despre bebe
Anda sper ca esti bine! Pe baza detaliilor date de tine merg si eu azi la un medic sa ma vada, caci nu am dormit toata noaptea de dureri in bazin. Ce-i drept, poate s-a rasucit ingerasul meu fiindca o simt diferit astazi.
Ica felicitari pt vestile bune
Ileana ma bucur ca te-ai linistit
Alice
Beatrix multa sanatate in continuare si crestere curata! Doamne ce mare a crescut de la prima poza!
Adc si rabdare sa treci peste micile remarci de genul "hormonii" care ma scot din sarite si pe mine. Mai ales cand o femeie care nu a fost insarcinata niciodata isi permite sa-si dea cu parerea.
Fetele cu programari pe 27 va doresc din suflet rabdare si o asteptare fara emotii. Mie imi dau lacrimile numai cand ma gandesc la voi, nu-mi pot imagina ce simtiti voi si cei din jurul vostru.
Alina eu am gasit un carucior la Mothercare redus la 200 sterline. L-am vazut in Cipru si calitatea e ok. Acum depinde ce cauti tu la un carucior: culoare, inaltime, roti, etc
http://www.mothercare.com/Mothercare-Xtreme-Pushchair-Travel-System/dp/B004EYGUT8?ie=UTF8&ref=sr_1_3&nodeId=170375031&sr=1-3&qid=1324646969&pf_rd_r=1A86QBR2VBAW6F22CHXP&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=170375031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5

30+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Buna seara,fetelor!
V-am tot citit dar nu am reusit sa si compun fiindca dupa ce citeam ma lua un somn greu...
Jassmine multa sanatate sotului si tie sarcina usoara in continuare!
Alice tin pumnii ptr marti!
Iaura,carutul e fffffff dragut.Si mie imi placuse dar pe verde fiindca noi o sa avem baietel...si rosul nu merge(sau asa mi se pare mie).
Ileana ma bucur ca esti bine si tu si bebe!

Ieri am intrat si noi in 30 de sapt...am fost si la control unde ne-a gasit bine pe amandoi...
Legat de sarbatori....abia le astept,ca un copil mic...si o sa facem maine si curatenie si bradut...cumparaturi am cam terminat(sper!)
M-ati pus putin pe ganduri in legatura cu "activitatea"cu sotul,ca noi nu am intrerupt deloc pana acum,de la inceputul sarcinii...dar parca as intra si eu in "concediu"pt binele bebelului...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Beatrix ma bucur pt Sven si pt voi!Sanatate si sa creasca mare in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

BEATRIX fara cuvinte ai un voinic superb ... mosul sa-i aduca numai sanatate si fericire
Noi azi mergem la cumparaturi de cadouri
ADCte inteleg cu neamurile .. la mine problema este din partea sotului k la mine in familie e altceva .....dar ii poti trece pe invizible sau ignore si rezolvi problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

fetelor, daca nu mai reusesc sa intru zilele urmatoare pentru ca plecam la parintii mei de Craciun, va urez de pe acum:

CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI MOSUL SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna feteloooor

- se pare ca saptamana viitoare stam cu emotii mari....sa dea Dumnezeu sa aveti nasteri usoare fetelor....si banuiesc ca abia asteptati marele moment
- lady-o sa fie bine si cu cezariana..daca asha trebuie mamico....cu incredere in Dumnezeu si va fi bine
- bulinutza...ai grija..sper sa fie totul bine si cu tine si cu bebe....contractiile astea ar trebui supravegheate....suntem alaturi de tine
- beatrix....sa fie sanatos bebe Sven in continuare si sa creasca mare-mare
- cand va aud pe unele dintre voi fetelor ce gospodine sunteeeeeti si cate bunatati faceti...ma bucur ca le puteti face....io recunosc ca niciodata nu am facut de nici o sarbatoare...intotdeauna ba am fost la ai mei, ba la ai sotului si tot asha...
- vroiam sa va intreb...se mai intampla cuiva sa aiba dureri mari inghinale permanent??numai knd stau intr-o anumita pozitie nu ma doare nimic dar cand e sa o schimb, o schimb ff greu ca doare tare....nu mai zic atunci knd merg ( m-am cam obisnuit cu ele )....toata zona ma doare mereu...i-am zis doctoritei...nici un medicament nu-si face efectul asupra durerilor astora...si apoi simt nevoia sa ma mai plimb...si mai ies din casa acum asha putin sa mai iau cate ceva....
- pe bebelusha o simt mereu...deja miscarile ei finutze s-au transformat in lovituri....burta mea o ia in toate directiile...se intinde....imi da lovituri si in stomac...o simt si mai jos....abia astept momentul....
-ieri am montat si noi patutul...mi se pare imens..dar foarte frumos..ieri am pus la spalat si lenjeriile si o parte din hainute...si mai am de pus la spalat...mai am putin si termin si bagajele..ca trebuie sa sa fiu pregatita..cine stie cand ma apuca

35+cu

Mergi la inceput