Bulg de ian-feb 2012 (44) Bv Ana! Hai Alice,iaura
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
aerlilian spune:
Alina, cred ca "Mi" va fi emotionata din cale afara si cadou mai frumos de Craciun nu-i puteai face...Sara e un vis de copil, iar tu...frmoasa mea draga!
Iaura, Alice, daca eu sunt incarcata de emotii gandindu-ma la voi, ma gandesc ca voi sunteti coplesite, de-a dreptul...Maine la ora asta o sa stiti cum arata puii vostri.Alice, iti trimit pm.Dumnezeu sa fie cu voi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CristinaGoji spune:
Hola! Sunt mai bine, mult mai bine. Multumesc. Nici noi nu prea mai avem zapada. Doar niste urme care sa ne aduca aminte ca a nins ieri. Dar oricum, a fost impresionant sa avem zapada la trezire in dimineata de Craciun. Nici eu nu pot spune ca am exagerat cu mancarea, ca nu-mi permite burta.
Dar am mancat mancare foarte diferita de meniul meu normal. Si sunt si sensibila la stomac de cand ma stiu. Bine c-o trecut. Am mancat azi prajiturile, iar incepand cu diseara si pana maine toata ziua o sa ma tin cu fructe, sa se mai curate intestinele de toxine.
Tin pumnii Iaura, Alice, Ana! Intalniri frumoase cu pruncutii sa aveti! Imi imaginez ce emotii pe voi!
Saptamana asta musai sa-mi fac si eu bagajul de spital, ca nu se mai poate. Gluma-i gluma, dar se cam ingroasa si momentul se apropie.
Alina - v-am vazut pozele, tare frumoase sunteti voi, amandoua!
Lexi - sanatate MAriei!
Beatrix - o minunatie de baietel e Sven! Voi aveti zapada?
adc- sa-ti spun ce-au primit copiii mei cadou de la bunici de Craciun? Vorbe, vorbe goale...
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria 39+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
Hai Alice_Elena!!!Hai bebe Mara-Nicolle!!!
Hai Iaura21!!!!
Hai Anahadasa!!!
![](gravida.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
io-s...varzaaaaaaaa....mi s-a declansat sinuzita(din nou)...mi-a iesit puroi prin ochi..imi curge prin nas..si in gat...sambata spre duminica si ieri..am bolit ca un caine.
a luat si fii-mea viroza.
pe ea o indop cu occilo si tantum verde-spray.
io am bagat occilo.. si septogal si acum pastile de supt-strepsils intensive.
fervex/coldrex-fara aviz medic nu am voie in sarcina!!
in rest..nimic nou sub soare...decat ma dor rau oasele..simt cum mi se desfac..toate incheieturile...
va pup pe toate!!!!
![](gravida.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dari_nanau/dari_nanau.jpg)
dari_nanau spune:
Ana, Alice si Iaura
Fetelor sa aveti o nastere usoara, recuperare cat mai rapida si bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi!
Dariana +31 cu
si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
CristinaGoji spune:
Eu mai scot niste agitate si pentru Alinush ca pare destul de nerabdtoare Alinush
Lady - sanatate si sa treaca repede buba
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria 39+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gianina1983/gianina1983.jpg)
gianina1983 spune:
Buna seara poop fetele racite si aveti grija de voi.Noi am lenevit la greu ieri nici macar nu am scos nasucu afara iar azi am iesit ff putin,in rest am stat cuminti in casa,am papat asa cate putin din tot ce am pregatit iar acum facem lista cu meniul de Revelion.
ALICE,IAURA,ANASA VA DEA DOMNU NASTERI USOARE,BEBEI SANATOSI,PAPACIOSI SI FARA COLICI...POOOP SI VA ASTEPTAM CU VESTI BUNE
+36 de FETITA
shoareku spune:
Buna fetelor! Eu am mai scris la inceputul sarcinii si de atunci nu am mai intrat decat sa va urmaresc! Ati facut o gasca frumoasa si unita! Bravo! Lady am vazut ca esti din bacau, cu cine nasti? Si fetelor daca mai e cineva din bacau sa imi spuna daca stie cum e cu nasterea la clinica materna! Cu doctorul de acolo stiiu cum e ca si pe baietelul meu tot cu el l-am nascut ai a dost excelent! A fost cezariana xu recuperare f usoara! Deci Lady sa ni iti fie frica de cezariana! Dupa nasterea f grea pe care ai avut-o cez o sa ti Se para concediu ca ai io am sta in travaliu pana la dil 6 cand nu am mai tezistat( am vrut sa incerc natural) si dupa care i-am cerut medicului cez si a fost mai bine asa! Dar sa nu intelegeti ca austin cezariana ci doar faptull ca avnd in vedere peogresele medicinei mi ae pare de bun simt si wchitabil sa ai pos de alegere ! Va pup! Scuzee de greseli dar e dificil aa scriu de pe tel! Multa sanatate si curaj fetelor pr maine!