Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (78)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1330405200" target="_blank">Sinxarul de azi!
Va trimit si Canonul cel Mare al Sfantului Andrei Criteanul:
Va doresc un: POST USOR si putere pt a trece peste ispite!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
MaraAnisia spune:
Doamne ajuta!
Miercuri. „De vei chema intelepciunea si spre cunostinta vei indrepta glasul tau, si de o vei cauta pe dansa ca pe argint si de o vei sapa ca pe o comoara, atunci vei afla frica Domnului si cunostinta lui Dumnezeu o vei afla" (Pilde 2, 3-5).
Radacina vietii placute lui Dumnezeu este frica de Domnul, indata ce aceasta va veni, puterea ziditoare va reorandui totul in tine si va reface in tine minunata randuiala - cosmosul duhovnicesc. Cum poate fi dobandita frica de Dumnezeu? Ea e in tine, atata doar ca e inabusita:
trebuie sa o invii. Pentru aceasta, da glas ratiunii tale si deschide-ti inima pentru a primi insuflarile adevarului. Pana acum, ratiunii nu i s-a dat cuvantul: a fost in robie si nu indraznea sa rosteasca invataturi sanatoase: ei bine, acum sa vorbeasca. Ea va incepe sa graiasca despre faptul ca Dumnezeu este Atottiitor, ca El te tine si te poate arunca in orice clipa; despre faptul ca Dumnezeu este pretutindeni si stie toate, vede totul in tine si se manie asupra ta pentru tot ce e rau in tine; despre faptul ca El este Drept Judecator, gata sa te pedepseasca chiar acum, dar cu milostivire isi infraneaza mania pana la o vreme; despre moarte, care e gata in orice clipa sa te insface si sa te predea judecatii si razbunarii. Asculta si patrunde-ti inima de simtirea acestor adevaruri. De vei trezi acest simtamant, impreuna cu el va veni si frica de Dumnezeu. Acestia sunt zorii vietii."
Din TALCUIRI DIN SFANTA SCRIPTURA PENTRU FIECARE ZI DIN AN a Sfantului Teofan Zavoratul
Sandaa, f frumos materialul despre icoana Sfantului Post. ce ne mai spui despre tine,ca ziceai ca ai fost ocupata
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
histamina spune:
postul a inceput.eu nu pot sa il tin.am dezlegare de carne inclusiv in vinerea Patimilor si, din pricina bolii, am canon sa mananc carne zilnic.
am o colega care a facut o obsesie pe mine. urla, tipa, ma jigneste, sta ore intregi si imi observa fiecare miscare,apoi comenteaza.
rugati-va sa nu ii raspund,sa imi dea Dumnezu stapanire de sine si putere sa ii ofer totul LUi.
am primit niste banuti si pot spune ca am cu ce sa traiesc pana la salariu.
sunt necajita ca sotul nu-si gaseste job. e fff greu si nu stiu la ce sa renunt mai intai.
rugati-va pt noi, va rog.
Livsy spune:
Doamne ajuta!
Histamina, Bunul Dumnezeu sa va ajute sa va regasiti echilibrul financiar. Ma rog pentru sotul tau sa isi gaseasca de lucru!
Din cate stiu de la o buna prietena de aici de pe forum, Sfanta Xenia din Sankt Petersburg este buna ajutatoare celor care isi cauta un loc de munca - si cred ca nici pe voi nu va va lasa!
Te imbratisez cu mult drag si cu speranta ca ne vei aduce vesti bune cat de curand!
Livsy spune:
... am vrut, dar am uitat sa spun - si pe mine m-a ajutat Sfanta Xenia si cred ca este drept sa dau marturie.
Doamne ajuta!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
histamina ma voi ruga pt voi si pt sot sa-si gaseasca un loc de munca.
Deasemeni si eu imi caut servici. Acus implineste Justina 2 ani..
La fostul loc de munca, nu ma pot intoarce, fiind distanta mare.
Eu citesc in fiecare seara www.dervent.ro/rugaciuni.php?cID=cat-rugaciuni-acatiste&rID=00047-ACATISTUL_SFANTULUI_IERARH_SPIRIDON" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierrah Spiridon, care este grabnic ajutator tuturor celor care isi cauta servici si nu numai.
www.ziuaveche.ro/cultura-religie/cultura/spiridon-sfantul-care-pleaca-din-racla-pentru-a-i-ajuta-pe-oamen-4233.html" target="_blank"> Cateva cuvinte despre acest Sfant.
Si un citat:
Sfântul Spiridon alearga degraba si ajute pe cei care se afla la nevoie si îl roaga pentru sprijin. Alearga la propriu. Moastele dispar deseori din racla, iar când reapar, hainele sunt prafuite si papucii tociti de drum. De multe ori pe talpi apar pamânt si fire de iarba. De altfel, papucii sunt schimbati în fiecare an de 12 decembrie, la praznicul Sfântului, care este de aceea si patronul cizmarilor.
Un post usor in continuare!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Livsy spune:
Doamne ajuta!
Vreau sa va doresc post usor in continuare si de asemenea o primavara frumoasa, cu pace si rugaciune si cu soare!
Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe fiecare in parte cu ce ne este de folos!
Doamne ajuta!
histamina spune:
multumesc mult.ma incearca o cumplita deznadejde.eu post nu pot tine.am canon sa mananc carne zilnic si trebuie sa il fac.
strumful e morocanos, somnoros.m-a si speriat.
of, nu stiu cum si cu ce vom trai luna asta.
MaraAnisia spune:
Dragele mele,
Va doresc ca alaturi de cei dragi sa aveti o primavara frumoasa plina de sanatate si bucurii!
Joi. „Teme-te de Dumnezeu si te fereste de tot raul" (Pilde 3, 7).
Hotarul postirii tale sa fie urmatorul: la sfarsitul lui, in tine sa se salasluiasca frica de Dumnezeu si sa se inradacineze hotararea
nestramutata de a te feri de tot raul, chiar daca pentru aceasta ar trebui sa pierzi totul, chiar si viata. Pentru aceasta, nu te margini numai la randuiala cea din afara a postirii, ci ocupa-te de tine cu deosebita luare aminte, intra in tine insuti si priveste chipul gandurilor tale: oare conglasuieste el intru totul cu nemincinosul cuvant al lui Dumnezeu?
Cerceteaza-ti inclinarile si dispozitiile: sunt ele, oare, asa cum le cer de la tine Domnul si Evanghelia? Cerceteaza-ti intreaga viata: este ea, oare, pe de-a-ntregul in conglasuire cu poruncile lui Dumnezeu? Sa deplangi si sa urasti toate lucrurile potrivnice lui Dumnezeu, hotarand ca de-acum inainte sa nu te mai intorci la ele. Daca vei face astfel, intelept vei fi; iar daca nu, nu vei fi nicidecum."
Din TALCUIRI DIN SFANTA SCRIPTURA PENTRU FIECARE ZI DIN AN a Sfantului Teofan Zavoratul
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
MaraAnisia spune:
Sinaxarul de azi - adevarate lectii de viata, de nadejde si putere a Lui Dumnezeu
http://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1330578000
Cu Dumnezeu in gand