Sarbatori fericite !Piersicute iul-aug 2012 ( 4)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
IIuli spune:
buna dimineata,
va urez o zi buna si fructuoasa, este prima mea zi de munca pe anul asta, sper sa nu adorm pe birou
am fost aseara la doctor, bebe e bine, creste, doamne ajuta sa fie totul bine. doctorul mi-a zis sa stau linistita daca mi se mai modifica simptomele, important e sa nu am sangerari sau alte chestii grave.
pe de alta parte, mie mi s-a recomandat un program sustinut de gimnastica (eu sunt cu niste hernii de disc urate si se pare ca altfel nu se poate). voi faceti sport? ce fel - inotati, sala? sper sa nu il deranjez pe bebe cu miscare prea multa. 7+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kmy_black/kmy_black.jpg)
kmy_black spune:
buna !
va reatasez inca odat corespondenta sapt de sarcina in luni, am mai postat si alte informatii in pag 6 a acestui capitol:
Corespondentul sapt de sarcina in luni:
luna 1:01-05sapt
luna 2:06-09sapt
luna 3:10-13sapt
luna 4:14-18sapt
luna 5:19-22sapt
luna 6:23-27sapt
luna 7:28-31sapt
luna 8:32-36sapt
luna 9:37-40sapt
deci trim 2( nu am retinut exact numele, va rog sa ma scuzati) incepe cu sapt 14!
sarcina usoara in continuare si la termen!
kmy, de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Multumesc, Biribu pentru raspuns.Iuli referitor la sport eu o sa ma apuc din nou dupa primul trimestru, pentru ca am observat ca am facut deja celulita de la atata stat in fund la birou si fara multa miscare. Gata, nu mai tine, trebuie sa ma apuc de ceva.Bravo, fetele care ati trecut de primul trimestru.Va pup, eu sunt la birou.Din trimestrul 2 oare poti sa mergi la masaj anticelulitic, ptr. picioare si brate?
![](images/user_woman.png)
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Am primit o parte din rezultatele pt secretie col si vagin si am infectie cu streptococ galactiae (hemolitic grup B). A facut vreuna dintre voi tratament cu antibiotic in sarcina? Nu as vrea sa iau in primul trimestru...Cred ca voi repeta cultura de col si vagin, pentru ca mi s-a recoltat pe 29 dec si apoi laboratorul nu a lucrat, asa ca ma gandesc ca e posibil sa fi tinut prea mult pe mediu de cultura si sa se fi dezvoltat prea mult...ma gandesc ca in mod normal exista tot felul de germeni, dar se declara infectie cand depasesc un anumit numar. ![]() _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3 ![]() ![]() |
eu l-am tratat in trim 3 cu antibiotic la sarcina trecuta si nu au fost nici un fel de probleme
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MeAlex/MeAlex.jpg)
MeAlex spune:
Porumbita, dar cand ai aflat de el? In ce trimestru? Oricum, inteleg ca se poate astepta pana in trim II sau III fara sa dea probleme. 8 saptamani si 5 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru
sanatos!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/niccostea/niccostea.jpg)
niccostea spune:
Si eu stiam ca trim II incepe abia din sapt 14 incolo...
Cat despre miscari: toate femeile care au nascut din jurul meu ma omoara ca sa ma pregatesc sa-l simt, ca de la 3 luni jumate incolo incepi sa-l simti, dar dr mi-a spus ca abia pe la 18 sapt se simt miscarile lui BB, deci...?!? (ma gandesc ca el acum abia are cateva zeci de grame, asa ca e destul de greu sa-i simt miscarile, probabil ca trebuie sa ajunga si el la o anumita greutate ca miscarea lui sa strabata stratul de intestine, piele si alte cele....).
Pe de alta parte simt o chestie in dreptul lui BB ori de cate ori am un gaz care se pregateste sa iasa - la inceput credeam ca misca BB, pana cand mi-a spus dr. ca e "imposibil - cu litere mari si subliniat"
The best way to make your deams come true is to wake up.
![](images/user_woman.png)
Porumbita spune:
la fel stiam si eu ca dupa 18-19 sap il simti desi la a 2/3 sarcina multe femei spun ca au simt mai devreme
sincer mi se pare putin probabil la 13-14 sapt sa il simti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_Rts Voi v-ati facut listeria, salmonela, citomegalovirus si toxo? Eu inca nu facui nicio analiza pana acum. Am zis ca o sa ma inscriu si eu la medicul de familie ca nu am ajuns inca si apoi analizele gratuite cica se fac cu programare ca nu prea sunt fonduri. |
Eu le-am facut + multe altele ... si am platit o gramada de bani pe ele ca nu mai erau fonduri la inceputul lunii decembrie. Oricum compensat plateam 420 si necompensat ( adica cele nedecontate de casa ) 540 si am zis ca pentru 120 de lei nu ma mai complic, si nu mai astept o luna si le-am facut; in plus trebuia sa le am cand m-am dus la control pe 21 decembrie ... asa ca ... asta a fost !
R_ocsy , mami de
![](copilas.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."